|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
16.11.2009 22:45:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas?

.....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje...

Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš?   A nimaš kaj za delat?  ...  oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič.....

...meni je pa moja družinica bolj pomembna.....

.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
16.11.2009 22:46:57   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje...

Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš?   A nimaš kaj za delat?  ...  oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič.....

.

veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
16.11.2009 22:48:46   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.

veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš

...se strinjam...čist brez veze se obremenjuješ ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
16.11.2009 22:58:24   
Tanja_Jes
No dons se počutim super, predvsem sem bila malo koristna user posted image user posted image user posted image , pospravljanje pa to... pred spanjem pa moram še malo  RR obdelat user posted image

Kiwi...tudi ti boljš volje, tako je treba, ane kako je boljš filing, ko je enkrat stopka v trebuhu user posted image , potem pa komaj čakaš punkcijo user posted image

Cukica...vidim da si u redu? A si imela že kakšen pregled?

Glorija...bemtiš, si se preveč sukala okol tašče in tasta user posted image , upam da hitro minejo slabosti, ni kaj, ko te enkrat obišče viroza, jo je treba preležat.

Barbi...a pridno počivaš?

Mismis....ja sem čist prazna, sta bile dve potičke user posted image user posted image user posted image danes, pomoje da so bila jajca kriva... še mal pa greva po otroke user posted image user posted image
Špelka...če bosta pa dva...bosta pač dva user posted image user posted image user posted image user posted image tako bo, kakor je namenjeno user posted image

Pika 74..hvala, sem si dala link v zaznamke...sem čist nora na take napise, sploh tisto za dvojčke user posted image

Punce, enkrat sem vidla majčke za nosečnice na katerih piše...se vidimo avgusta, ali pridem avgusta...na to foro...a ma katera link, jest pojma nimam kje sem to vidla user posted image

Pa še mal bom navijala:

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

S*...naj te dočaka isto kakor Zarjo user posted image user posted image user posted image
Nellika....prijetno varstvo ti želim
Klavirka...tebi pa čimmanj bolečo punkcijo...

Dejzika...kje si se pa ti skrila user posted image user posted image user posted image ti ti...si poredna user posted image user posted image user posted image spet kure pečeš

Pikovit...dober večer user posted image user posted image user posted image te voham da si blizu kompauser posted image user posted image

Sonček33...jest skoz boljš  user posted image

Gigi...a si dobr?!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
16.11.2009 23:10:18   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pikovit...dober večer user posted image user posted image user posted image te voham da si blizu kompauser posted image user posted image

Haahah evo me.Ravno prišla.Maš pa res ta prav nos :))))

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
16.11.2009 23:12:20   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ma sem taprava čarovnica user posted image user posted image user posted image   Kako si kaj? Je kaj novega?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
16.11.2009 23:13:34   
pikovit

Ma sem taprava čarovnica user posted image user posted image user posted image   Kako si kaj? Je kaj novega?

Ja res si vještica user posted image .Jaz sem ok.Sem sam doma in mi je dolgčas,pol pa takole surfam okol.

Neposredna povezava do sporočila: 4232
16.11.2009 23:14:23   
pikovit
Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
16.11.2009 23:15:47   
Tanja_Jes

Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima user posted image user posted image

Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
16.11.2009 23:20:22   
pikovit

Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo...

Aha ja.Ful enih stvari mi je povedal.Najprej je rekel,da bomo spremenili terapijo.Bomo šli na manj.Pol mi je dal medrol4 mg.Potem sva mal gledala moje izvide.Ampak samo od MB.Za nazaj jih ne zanima kaj in kako.Hmmmm kaj še.Ma v glavnem je bilo full enih informacij,ki sem jih prvič slišala.Recimo ta se mi je vtisnila v spomin.Ja gospa še čisto nič ne pomeni če imaste blastociste user posted image Tudi blastocista mora biti dobra......skratka me je kap zadela.Vse mora biti tipi topi.

Neposredna povezava do sporočila: 4235
16.11.2009 23:25:59   
Tanja_Jes
Ja ....kako je zanimivo, kakšni stroji smo, vse mora biti ok, da lahko živimo...začne se pa s spermijem in jajčecem.. Ja hvala bogu da medicina skoz napreduje...kaj vse delajo...in prov fino, da ti bodo zamenjali terapijo...morajo prov vse probat, saj kaj pa veš kaj je narobe..to je najhujše, če ne vedo, potem se pa vse skup vleče iz postopka v postopek...samo enkrat pa že rata...jest to skoz pravim...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
16.11.2009 23:29:10   
pikovit
Ja Tanja itak,da enkrat rata.Zdej mi je moja frendica v vzpodbudo.V 11 ji je ratalo.

Neposredna povezava do sporočila: 4237
16.11.2009 23:30:01   
pikovit
Kaj pa ti še pokonc delaš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
16.11.2009 23:32:38   
Tanja_Jes

Kaj pa ti še pokonc delaš?

Ne morem spat...zdej sem doma že par dni..mam čist dost tega spanja user posted image , pa ležanja
Midve sva tko nočne ptice....no sej počas bova šle u mižole, a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
16.11.2009 23:33:32   
Tanja_Jes
Sem prepričana da bo enkrat ratalo...ja sej mora...

Neposredna povezava do sporočila: 4240
16.11.2009 23:36:06   
pikovit
Ja danes se pa tudi meni zapirajo očke.Se bom počasi poslovila.Se jutri kaj beremo.Če me boš zavohala me kar takole dregni user posted image

Nočko Tanja in ja enkrat nam bo ratalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4241
16.11.2009 23:38:19   
Tanja_Jes
Nočko tudi teb...
lupčka   user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
17.11.2009 6:24:58   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
17.11.2009 7:36:21   
Anonimen
Jutro.

gigi, ne če bo ET,.. Itak, da BO!!! Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, čestitke za user posted image user posted image Naj te oba razveselita čez 9 mesecev!!

špelka, super beta!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj imate prvi pregled?

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
17.11.2009 7:48:07   
loremi
Gigi, itak da boooooo transfer user posted image  user posted image !
spelka, čestitke za krasno beto user posted image !
barbiG, biba77, zarja1, naviiijam user posted image !
Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Klavirka, naj bo punkcija znosna, Nellika in S*, lepo pričnita gret pikice user posted image

Vsem pa želim lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
17.11.2009 7:50:32   
vrtnica.m
Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija
Punce, veliko sreče želim!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
17.11.2009 8:02:16   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jast se tud pod to podpišem.

Sem zbolela :( groza. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
17.11.2009 8:13:46   
KIWI

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
17.11.2009 8:46:00   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem!

se podpišem

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
17.11.2009 8:58:16   
zarja1

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

evo še jaz navijam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......