Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:45:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas? .....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje... Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš? A nimaš kaj za delat? ... oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič..... ...meni je pa moja družinica bolj pomembna..... .
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:46:57
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas? .....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje... Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš? A nimaš kaj za delat? ... oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič..... ...meni je pa moja družinica bolj pomembna..... . veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:48:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas? .....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje... Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš? A nimaš kaj za delat? ... oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič..... ...meni je pa moja družinica bolj pomembna..... . veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš ...se strinjam...čist brez veze se obremenjuješ ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:58:24
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
No dons se počutim super, predvsem sem bila malo koristna , pospravljanje pa to... pred spanjem pa moram še malo RR obdelat Kiwi...tudi ti boljš volje, tako je treba, ane kako je boljš filing, ko je enkrat stopka v trebuhu , potem pa komaj čakaš punkcijo Cukica...vidim da si u redu? A si imela že kakšen pregled? Glorija...bemtiš, si se preveč sukala okol tašče in tasta , upam da hitro minejo slabosti, ni kaj, ko te enkrat obišče viroza, jo je treba preležat. Barbi...a pridno počivaš? Mismis....ja sem čist prazna, sta bile dve potičke danes, pomoje da so bila jajca kriva... še mal pa greva po otroke Špelka...če bosta pa dva...bosta pač dva tako bo, kakor je namenjeno Pika 74..hvala, sem si dala link v zaznamke...sem čist nora na take napise, sploh tisto za dvojčke Punce, enkrat sem vidla majčke za nosečnice na katerih piše...se vidimo avgusta, ali pridem avgusta...na to foro...a ma katera link, jest pojma nimam kje sem to vidla Pa še mal bom navijala: Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija S*...naj te dočaka isto kakor Zarjo Nellika....prijetno varstvo ti želim Klavirka...tebi pa čimmanj bolečo punkcijo... Dejzika...kje si se pa ti skrila ti ti...si poredna spet kure pečeš Pikovit...dober večer te voham da si blizu kompa Sonček33...jest skoz boljš Gigi...a si dobr?!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:10:18
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Pikovit...dober večer te voham da si blizu kompa Haahah evo me.Ravno prišla.Maš pa res ta prav nos :))))
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:12:20
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Pikovit...dober večer te voham da si blizu kompa Haahah evo me.Ravno prišla.Maš pa res ta prav nos :)))) Ma sem taprava čarovnica Kako si kaj? Je kaj novega?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:13:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Pikovit...dober večer te voham da si blizu kompa Haahah evo me.Ravno prišla.Maš pa res ta prav nos :)))) Ma sem taprava čarovnica Kako si kaj? Je kaj novega? Ja res si vještica .Jaz sem ok.Sem sam doma in mi je dolgčas,pol pa takole surfam okol.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:14:23
|
|
|
|
pikovit
|
Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:15:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:20:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo... Aha ja.Ful enih stvari mi je povedal.Najprej je rekel,da bomo spremenili terapijo.Bomo šli na manj.Pol mi je dal medrol4 mg.Potem sva mal gledala moje izvide.Ampak samo od MB.Za nazaj jih ne zanima kaj in kako.Hmmmm kaj še.Ma v glavnem je bilo full enih informacij,ki sem jih prvič slišala.Recimo ta se mi je vtisnila v spomin.Ja gospa še čisto nič ne pomeni če imaste blastociste Tudi blastocista mora biti dobra......skratka me je kap zadela.Vse mora biti tipi topi.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:25:59
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja ....kako je zanimivo, kakšni stroji smo, vse mora biti ok, da lahko živimo...začne se pa s spermijem in jajčecem.. Ja hvala bogu da medicina skoz napreduje...kaj vse delajo...in prov fino, da ti bodo zamenjali terapijo...morajo prov vse probat, saj kaj pa veš kaj je narobe..to je najhujše, če ne vedo, potem se pa vse skup vleče iz postopka v postopek...samo enkrat pa že rata...jest to skoz pravim...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:29:10
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Tanja itak,da enkrat rata.Zdej mi je moja frendica v vzpodbudo.V 11 ji je ratalo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:30:01
|
|
|
|
pikovit
|
Kaj pa ti še pokonc delaš?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:32:38
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Kaj pa ti še pokonc delaš? Ne morem spat...zdej sem doma že par dni..mam čist dost tega spanja , pa ležanja Midve sva tko nočne ptice....no sej počas bova šle u mižole, a ne?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:33:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Sem prepričana da bo enkrat ratalo...ja sej mora...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:36:06
|
|
|
|
pikovit
|
Ja danes se pa tudi meni zapirajo očke.Se bom počasi poslovila.Se jutri kaj beremo.Če me boš zavohala me kar takole dregni Nočko Tanja in ja enkrat nam bo ratalo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 23:38:19
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Nočko tudi teb... lupčka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 6:24:58
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 7:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. gigi, ne če bo ET,.. Itak, da BO!!! Držim pesti!! zarja, čestitke za Naj te oba razveselita čez 9 mesecev!! špelka, super beta!! Kdaj imate prvi pregled?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 7:48:07
|
|
|
|
loremi
|
Gigi, itak da boooooo transfer ! spelka, čestitke za krasno beto ! barbiG, biba77, zarja1, naviiijam !Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Klavirka, naj bo punkcija znosna, Nellika in S*, lepo pričnita gret pikice Vsem pa želim lep dan!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 7:50:32
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Punce, veliko sreče želim!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 8:02:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Punce, veliko sreče želim!!!! jast se tud pod to podpišem. Sem zbolela :( groza.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 8:13:46
|
|
|
|
KIWI
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Punce, veliko sreče želim!!!! Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 17.11.2009 8:46:00
|
|
|
|
september1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Torek, 17.11. Nellika - ET Klavirka - punkcija Punce, veliko sreče želim!!!! Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem! se podpišem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......