Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:28:13
|
|
|
|
gloria
|
Sonček a vidiš jaz tebe sprašujem ti pa mene...a ni to lepo ....HB ne objeme več WC-ja ...boge tiste punce ko bruhajo med ....skratka sam upam da bo Nik odnesel brez težav
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:29:17
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček a vidiš jaz tebe sprašujem ti pa mene...a ni to lepo ....HB ne objeme več WC-ja ...boge tiste punce ko bruhajo med ....skratka sam upam da bo Nik odnesel brez težav ja, za Nika držim pesti... vidva se pa tudi hitro pocajtejta
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:29:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, fajn smo fajn a ste vi kaj boljše? ti, na tisto vpr. na Fb ti pa ne znam odgovorit :) .....ne veš...mene pa tko matra al potrdit al ne ...bom še mal probala pozvedit...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:30:50
|
|
|
|
KIWI
|
Tako, stopka padla, bolelo nič, kot "ponavadi". Zdaj pa še gospodinje pogledam potem pa spat. Pa lahko in mirno noč želim vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:31:01
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, fajn smo fajn a ste vi kaj boljše? ti, na tisto vpr. na Fb ti pa ne znam odgovorit :) .....ne veš...mene pa tko matra al potrdit al ne ...bom še mal probala pozvedit... jaz sem potrdila, sam ne vem ni več kot ti , ko zveš, pa še men sporoči
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:31:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček a vidiš jaz tebe sprašujem ti pa mene...a ni to lepo ....HB ne objeme več WC-ja ...boge tiste punce ko bruhajo med ....skratka sam upam da bo Nik odnesel brez težav ja, za Nika držim pesti... vidva se pa tudi hitro pocajtejta ...hvala zlata si ...a veš da sem danes študirala kok bo Lovro še mal pa eno leto ....tile prazniki bodo 1 2 3 mimo in je že januar ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:32:13
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Tako, stopka padla, bolelo nič, kot "ponavadi". Zdaj pa še gospodinje pogledam potem pa spat. Pa lahko in mirno noč želim vsem skupaj! Superca. Lepo spi.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:33:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, fajn smo fajn a ste vi kaj boljše? ti, na tisto vpr. na Fb ti pa ne znam odgovorit :) .....ne veš...mene pa tko matra al potrdit al ne ...bom še mal probala pozvedit... jaz sem potrdila, sam ne vem ni več kot ti , ko zveš, pa še men sporoči ...ti sporočim....jaz sem pa takšen firbec da morem vedit gdo je gdo preden ga potrdim ....sporočim....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:33:08
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček a vidiš jaz tebe sprašujem ti pa mene...a ni to lepo ....HB ne objeme več WC-ja ...boge tiste punce ko bruhajo med ....skratka sam upam da bo Nik odnesel brez težav ja, za Nika držim pesti... vidva se pa tudi hitro pocajtejta ...hvala zlata si ...a veš da sem danes študirala kok bo Lovro še mal pa eno leto ....tile prazniki bodo 1 2 3 mimo in je že januar .... joj ne govor..me kar stisne pri srcu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:33:52
|
|
|
|
gold fish
|
gloria in sonček - hello ...malo vohunim....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:34:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, fajn smo fajn a ste vi kaj boljše? ti, na tisto vpr. na Fb ti pa ne znam odgovorit :) .....ne veš...mene pa tko matra al potrdit al ne ...bom še mal probala pozvedit... jaz sem potrdila, sam ne vem ni več kot ti , ko zveš, pa še men sporoči ...ti sporočim....jaz sem pa takšen firbec da morem vedit gdo je gdo preden ga potrdim ....sporočim.... a pomagam kaj?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:35:03
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria in sonček - hello ...malo vohunim.... o, fišica, sva te na staro temo zavbili, ti firbec ...kako ste? ma sej jaz tudi mal pofirbcam pri vas
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:35:05
|
|
|
|
gold fish
|
sonček - kaj naj pa jaz rečem, ko grem čez 2 dni v službo po 2 letih
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:35:41
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish sonček - kaj naj pa jaz rečem, ko grem čez 2 dni v službo po 2 letih o hudič......a je kej treme?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:36:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria Sonček a vidiš jaz tebe sprašujem ti pa mene...a ni to lepo ....HB ne objeme več WC-ja ...boge tiste punce ko bruhajo med ....skratka sam upam da bo Nik odnesel brez težav ja, za Nika držim pesti... vidva se pa tudi hitro pocajtejta ...hvala zlata si ...a veš da sem danes študirala kok bo Lovro še mal pa eno leto ....tile prazniki bodo 1 2 3 mimo in je že januar .... joj ne govor..me kar stisne pri srcu ...to ti pa verjamem...mene so tko čustva dajal ko se je bližala prva svečka da mi je skoz šlo na .....zdej ko pa gledem tega malčka kaj vse dela ne morem verjet da je lahk en 14 mesečni otrok tko brihten ,pa da te lahk ko sploh ne veš okrog prsta vrti .....lepo obdobje je zdej,res škoda ko smo pol dneva v službi,pa ne vidiš vsega kaj počnejo ti škrati....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:37:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Tako, stopka padla, bolelo nič, kot "ponavadi". Zdaj pa še gospodinje pogledam potem pa spat. Pa lahko in mirno noč želim vsem skupaj!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:37:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria in sonček - hello ...malo vohunim.... o, fišica, sva te na staro temo zavbili, ti firbec ...kako ste? ma sej jaz tudi mal pofirbcam pri vas ma sem videla kje čvekata, pa sem se hitro priključila... mi smo ok, mali hodi v vrtec, jaz grem čez 2 dni delat in odkrito povedano mi gre kar na jok. Me prime, da bi poklicala v službo in rekla, da me sploh ne bo več. To pa zato, ker vem v kako osje gnezdo grem nazaj in da bom spet cele dneve odsotna
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:37:50
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria in sonček - hello ...malo vohunim.... ...ti kr ....na ZS odgovorim ....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:38:33
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to ti pa verjamem...mene so tko čustva dajal ko se je bližala prva svečka da mi je skoz šlo na .....zdej ko pa gledem tega malčka kaj vse dela ne morem verjet da je lahk en 14 mesečni otrok tko brihten ,pa da te lahk ko sploh ne veš okrog prsta vrti .....lepo obdobje je zdej,res škoda ko smo pol dneva v službi,pa ne vidiš vsega kaj počnejo ti škrati.... ma ja...tolk so brihtni res... mame bi mogle bit do 3. leta doma preveč zamujamo sicer
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:38:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria, fajn smo fajn a ste vi kaj boljše? ti, na tisto vpr. na Fb ti pa ne znam odgovorit :) .....ne veš...mene pa tko matra al potrdit al ne ...bom še mal probala pozvedit... jaz sem potrdila, sam ne vem ni več kot ti , ko zveš, pa še men sporoči ...ti sporočim....jaz sem pa takšen firbec da morem vedit gdo je gdo preden ga potrdim ....sporočim.... a pomagam kaj? ...dej prosim ker me bo razgnal.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:39:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to ti pa verjamem...mene so tko čustva dajal ko se je bližala prva svečka da mi je skoz šlo na .....zdej ko pa gledem tega malčka kaj vse dela ne morem verjet da je lahk en 14 mesečni otrok tko brihten ,pa da te lahk ko sploh ne veš okrog prsta vrti .....lepo obdobje je zdej,res škoda ko smo pol dneva v službi,pa ne vidiš vsega kaj počnejo ti škrati.... ma ja...tolk so brihtni res... mame bi mogle bit do 3. leta doma preveč zamujamo sicer ....se strinjam.....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:39:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....lepo obdobje je zdej,res škoda ko smo pol dneva v službi,pa ne vidiš vsega kaj počnejo ti škrati.... .....zato je pa meni toliko bolj hudo........
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:40:31
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....lepo obdobje je zdej,res škoda ko smo pol dneva v službi,pa ne vidiš vsega kaj počnejo ti škrati.... ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas? .....zato je pa meni toliko bolj hudo........
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 16.11.2009 22:41:54 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:41:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dej prosim ker me bo razgnal..... ....samo mi moraš malo namignit , ker drugače ne bo nič..... čakam zs
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 16.11.2009 22:42:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dej prosim ker me bo razgnal..... ....samo mi moraš malo namignit , ker drugače ne bo nič..... čakam zs ...kr idi gledat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......