biba77
|
Jutro, čveke. Oz. dober dan. Moj se je začel hudo zgodaj in sicer ob 4:20, ko mi je zasmrdel telefon, ker mi je ... pregorel. Jutri ga moj nese nazaj, da reklamira (je še pod garancijo), jaz sem pa danes odsekana od sveta. No, potem pa nazaj spat, pa ob šestih budnica za Dabroston, pa zrihtat bauca za vrtec, pa nazaj "spat". Punce po ET, kako se počutite? Meni je G sicer rekla, da je največja možnost za ponovno hiperstimulacijo 7. dan po transferju, ni pa nujna in jaz sem kot rožica. Kar težko se držim mirovanja. No, bom že, da si ne bi na koncu sama kaj očitala, ne? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Biba77, vidva sta jih pa dala na zalogo , čestitke za pikico. A si ti sigurna, da imaš datum za test 27.11., meni se to zdi čisto prezgodaj, kot jaz vem dajejo v MB datume za test ravnotako 14 dni. od ET-ja Mismis, tudi me smo mislile, da bo v ponedeljek, 30.11., ampak je cela skupina, ki je imela včeraj transfer, dobila datum za beto 27.11. Menda že vejo, ne? Mogoče zato, ker smo vse imele transfer 5. dan? Ne vem... No, grem nekaj spit, počivat, ..., potem pa spet kaj pokukam sem. Čestitke vsem pridnim kokoškam in držim pesti za !!! Lp, B77
|