|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
30.10.2009 17:08:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ejla moje borkice - man en kveščen - (gre predvsem za IUI postopek, ampak mislim da je vseeno) kak veliki morajo biti folikli da se postopek začne oz da je ''uspešnost bolj zagotovljena''?

hmmm, da se postopek začne, ne bi vedla. Samo folikli morajo bit pred prejemom stopke nad 20.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 30.10.2009 17:18:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
30.10.2009 17:25:21   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Prva špika Menopurja pade jutri, danes je bil samo Suprefact...
Se pa ful čudno počutim, kr skoz bi se mojčkala user posted image user posted image user posted image sentimentalka

Bayb...super za jajcauser posted image user posted image user posted image user posted image , naj ratajo lepe blastociste...

Fargi, Picola..držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

Duška...drž se user posted image user posted image user posted image

Barbi...kako tvoje špike...pa hvala za darila...dobiš recepte...

S* in Zarja....user posted image user posted image user posted image gremo v nove boje user posted image user posted image user posted image

Sej mi je že smotan spraševat skoz nekej...samo...kakšna pa je razlika med Menopurjem in Gonalom...ker sem jest v prvem postopku imela napisano Gonal pa so mi rekli da mi bojo Menopur dali, pa da je to isto ?!user posted image

Drugač se pa da zgodit da pridem na srečanje, sem gledala kje je to...pa se mi zdi da bi znala najti (Gigi hvala) user posted image na Brod (al kva je že tam) dol, pa levo..poj pa desno user posted image
sej sta samo dve možnosti levo ali desno user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja, načeloma sta Menopur in Gonal eno in isto, sam men se je sam pri Menopurju zgodil, da do transferja ni prišlo. user posted image Že s tega vidika zaupam bolj Gonalu, ker sta bila prva dva postopka z Gonalom uspešna. Pa tud pri Gonalu ti ni treba praška mešat, ker imaš tak svinčnik kot ga imajo diabetiki in je stvar precej enostavnejša. So pa meni na konziliju, ko ni prišlo do transferja določili spet Menopur, pa sva s sestro andrejo zrihtale vseeno gonal. Mam nekak boljš filing pri Gonalu.

Na srečanje pa kar pridi. Sem jaz bolj ta leva kar se orientacije tiče in če sem jaz najdla pol lohk vsaka najde. Itak je takrat za naju zelenc zaželjen, da bodo folikli bolje rastli. user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
30.10.2009 17:38:58   
mismis
Tanja_Jes, tako gre, razlika med Menopurjem in Gonalom je v te, da je prvi naravni (ne vpraši iz česa ga pridelujejo, ker nočeš vedeti user posted image ), drugi pa je sintetičen, posledično s tem je tudi dražji. To pa je tudi glavni vzrok, zakaj raje dajejo Menopur kot Gonal. Res je Gonal veliko lažje uporabljati, ker nimaš nobenega mešanja, ampak samo zabodeš. Uspešnost prvega ali drugega je pa različna, nekaterim ženskam paše prvi (bolje reagirajo), drugim pa Gonal. Na srečanje pa le pridi, se bomo spet smejali, to pa  je najpomembnejše v teh postopkih.

Bayb77, super za 12. celic, to pa je pridelek user posted image user posted image

Tiki, poglej zadeva je sledeča, tudi jaz sem imela v prvem postopku le 4. celice, pa mi je sestra rekla enako kot tebi, torej pomembna je kvaliteta in kvantiteta. Od teh štirih celic so se vse oplodile, tako da je to bil super rezultat. Nekatere punce, pa so imele 10. ali več celic, pa so se npr. oplodile le tri. Torej sprosti se, pomembno je, da so celice dobre kvalitete, za uspeh pa potrebuješ le eno pravo.

Bozza, ti kar kavčaj, privošči si...zakaj pa ne, jutri ti pa želim uspešen shoping.

SE*, po moji logiki za začetek IUI ni pomembno koliko velik je folikel, glede na to, da postopek začneš pred ovulacijo, torej v samem postopku IUI-ja mora folikel biti in zrasti. Če ni foliklov, ne more biti IUI-ja.

S*, super za moč in borbenost, gremo skupaj v novembru na uspehuser posted image user posted image

Žižek, kje si, kaj si mi full bizi?

Zarja, uspešen začetek ti želim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
30.10.2009 18:46:05   
gasilka
S* , Arneja, Naska, Kleja80, Sunia, vrtnica.m, Bit, S*, Lastovka79 user posted image user posted image user posted image

Tko jaz imam pa jutri 31.10. spet uz

user posted image user posted image user posted image Dysan ,Fargesia,picola1
,gospodarica
user posted image user posted image user posted image   držim pestke za vas!!!!
baby77 pridna zdej pa srečno 4.11.user posted image

< Sporočilo je popravil gasilka -- 30.10.2009 18:47:18 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
30.10.2009 20:46:52   
Špelka
halou, punce!
No, Baby77, vidš da je šlo! Čestitke za 12 celic - SUPER!!!user posted image user posted image user posted image

Tanja-Jes in S* - super za nov začetek! user posted image user posted image user posted image  Naj bo tokrat dobitno!!!!

Kaj je zdej, Dysan, Picola, gospodrica in Fargi, a boste kej lulale? user posted image  Kater dan po ET pa ste? M naj bi načeloma prišla 14 dni po punkciji, tko da.... Dobr vam kaže punce!!!user posted image user posted image user posted image

Pa še mal o meni: moja Kaja in dragi sta odšla na lepše in pustila mamico počivat... Mami je dons pospravla elo stanovanje: sesanje, kopalnica, prah... sebe zrihtala v nulo... zdej pa psihiram na kavču in gruntam, kako moje pikice v LJ... Jah, bomo vidl jutr na ET. Upam, da se je kej oplodilo in da pridno rastejo. user posted image

LAhko nočko bejbike, pa fajn spite! 

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
30.10.2009 22:55:53   
Tanja_Jes
Joj...da ne pozabim....

VESEL PRAZNIK DRAGE MOJE....PA NAJ VAM METLE DOBR SLUŽIJO!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
31.10.2009 6:32:29   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

user posted image

Želim vam peijeten praznični vikend in čimmanj gneče in čimveč ohranjenih živcev na cesti!

Neposredna povezava do sporočila: 2657
31.10.2009 6:35:45   
Špelka
Dobro jutro! LOremi, prehitela me. user posted image

Pa vseeno, a bo bolj držalo:

[user posted image
KAvica malo drugače.

Jest sem bolj slabo spala, sem živčna skor še bolj kot pred punkcijo... user posted image

Nč najboljš, da osedlam svojo metlo in jo zviznem po mladiče. user posted image

Pa lepe praznike vsem!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 31.10.2009 6:37:36 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
31.10.2009 7:20:55   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj... upam, da vas niso čarovnice ujele user posted image user posted image user posted image
Sobota, 31.10.
Špelka - ET

Špelka, lepo sprejmi svoje pikici, da bomo imeli nov plusek user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
31.10.2009 7:38:29   
miklarom
Sobota, 31.10.
Špelka - ET

želim ti lep sprejem tvojih pikicuser posted image user posted image

mismis - jutrčkauser posted image , ne še niso prišle čarovnice, k men ne upajo k se bojijouser posted image , mam jest večjo metlo od njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
31.10.2009 8:42:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby - zlata moja kak si mi user posted image user posted image user posted image , sem ti že povedala da te imam radauser posted image

Neprespana user posted image  Jaz tut tebe user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Reby, hvala ... torej je še upanje user posted image

Sem šla gledat - šele 10. dan sem dobila pošto. Drugače pa kar pokliči tja, če ne boš dobila, saj ni to nič takega ali pa pošlji mail, ti bo Žan takoj odgovoril user posted image

Sobota, 31.10.
Špelka - ET

Špelka, lepo sprejmi svoje pikici, da bomo imeli nov plusek user posted image user posted image user posted image
Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 31.10.2009 8:43:04 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
31.10.2009 9:08:38   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Reby
Sobota, 31.10.
Špelka - ET

Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

Tudi jaz user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons je pa res praznik...je Tanja zgodaj vstala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
31.10.2009 9:44:18   
gospodarica
najprej vsem skupaj en lep pozdrav!
ja danes je točno 14 dni od punkcije,včeraj sem imela nek čuden izcedek (še manj kot pol majhne žlicke) svetlo rjave barve,podoben kapučinu...ampak se je hvala bogu ustavil in srčno upam,da ni to napoved česa slabega in bog ne daj da se ponovi.
test imam v petek šestega,ampak ker grem ravno v sredo v ljubljano,bom mimogrede šla v adrialab in dala kri...bomo videli kaj bo,jaz srčno upam,da bo pozitivno.

daysan...ti imaš test ravno na moj rojstni dan,bi blo res fino,če bi zagledala en lepuser posted image
fargesia...kako pa kaj ti in tvoji izcedki?včeraj sem mislila nate,ko sem dobila izcedek in sem si sama pri sebi govorila,da ne pri meni in ne pri tebi to ne sme kazati na nič slabega ampak samo nekaj pozitivnega,se strinjaš?srčno upam da ti uspe,držim pesti zate in za vse ostale (picola 1+ dysan)da nam tokrat rata.kdaj imaš namen delat test??mene že tako "živcira" vse skupaj,da bi ga lahk kar danes naredila,ampak bom še čakala in čakala.....

Neposredna povezava do sporočila: 2663
31.10.2009 9:45:00   
pika74
Ojla,

se ta mesec nisem tolk oglašala. Ampak takoj po neuspelem 7. ICSI poskusu pri Rešu, sem šla po 2 eskimčka in ob tem pridno jemala estrofem + prometrium + aspirin + tifol.

In... vse je lepo kazalo do 13. dneva po ETZ, ko sem delala prvi test in je pokazalo eno zelo  zelo zelo švoh črtico. Ko sem povedala Rešu je bil vesel... jaz bolj nevtralna... in rekel je, da naj nadaljujem s terapijo in ponovim test čez par dni. In res. Še vedno sem bila napihnjena in prsa velika, pa zgaga se je dvigala pa slabosti in vsi znaki, kar jih je možno... še moj je rekel, da je moj poljub čisto drugačen in da sem ziher noseča...

Vendar je današnji test (spet CB) pokazal, da se je zadeva žal končala.

Uradni test naj bi bil 29.10. in lahko bila ena od čakajočih v skupini... in lahko bi bila oktoberska srečka nosečka (PO)... zdaj pa pašem samo še v skupino, kjer se delijo objemčki. Žal.

Tko. Zdaj bomo dali te postopke in to kemijo malo na stran. Za nedoločen čas. Ko se bova odločila, če se bova odločila, bova šla v 8. postopek. Za mano je 7 postopkov, 8 ET-jev in ena naravna nosečnost (2 leti nazaj), ki se je končala s SS v 8/9 tednu. Pri 35. letih bi rada imela še kaj drugega od življenja, kot samo te neuspešne postopke in en kup žalosti. O posvojitvi ne razmišljava, ker nisva za to. Bova pač sama, dokler ne bo kakšnega čudeža.

Zdaj pa je treba postaviti nove plane na mizo in znova zaživeti.

Še dobro, da je zunaj sonce  user posted image .

Lp vsem.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 31.10.2009 9:47:48 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Neposredna povezava do sporočila: 2664
31.10.2009 9:59:38   
Tanja_Jes

Pika74...žal mi je...mogoče bom tudi jaz čez štiri leta tako pisala kot ti...je pa definitivno nekaj...puške v koruzo ne bom vrgla!!!!
Vem da imaš po tolikih poskusih vedno manj in manj moči, no sej zato pa imamo vitaminčke da nam dajo moč da vedno znova in znova poskušamo...

Teli naši poskusi so kot loto...vplačaš in poskusiš....enkrat boš pa že nekaj zadela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti v naslednjem poskusu prinesejo srečo !!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
31.10.2009 10:04:13   
Tanja_Jes

Lep pozdrav vsem....zdaj pa grem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2666
31.10.2009 10:11:11   
Anonimen
ojla

Moja M je danes končno prišla!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bi mogla pa 3. dan na UZ in to je ponedeljek. Sedaj pa kličem, da se "napovem", ampak se itak noben ne oglasi. A lahko v ponedeljek kar pridem na UZ, al pokličem kam drugam??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
31.10.2009 10:47:06   
Fargesia
pika74user posted image user posted image user posted image  

suzika, končnoooooo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 31.10.2009 10:49:22 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
31.10.2009 11:29:32   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

se ta mesec nisem tolk oglašala. Ampak takoj po neuspelem 7. ICSI poskusu pri Rešu, sem šla po 2 eskimčka in ob tem pridno jemala estrofem + prometrium + aspirin + tifol.

In... vse je lepo kazalo do 13. dneva po ETZ, ko sem delala prvi test in je pokazalo eno zelo  zelo zelo švoh črtico. Ko sem povedala Rešu je bil vesel... jaz bolj nevtralna... in rekel je, da naj nadaljujem s terapijo in ponovim test čez par dni. In res. Še vedno sem bila napihnjena in prsa velika, pa zgaga se je dvigala pa slabosti in vsi znaki, kar jih je možno... še moj je rekel, da je moj poljub čisto drugačen in da sem ziher noseča...

Vendar je današnji test (spet CB) pokazal, da se je zadeva žal končala.

Uradni test naj bi bil 29.10. in lahko bila ena od čakajočih v skupini... in lahko bi bila oktoberska srečka nosečka (PO)... zdaj pa pašem samo še v skupino, kjer se delijo objemčki. Žal.

Tko. Zdaj bomo dali te postopke in to kemijo malo na stran. Za nedoločen čas. Ko se bova odločila, če se bova odločila, bova šla v 8. postopek. Za mano je 7 postopkov, 8 ET-jev in ena naravna nosečnost (2 leti nazaj), ki se je končala s SS v 8/9 tednu. Pri 35. letih bi rada imela še kaj drugega od življenja, kot samo te neuspešne postopke in en kup žalosti. O posvojitvi ne razmišljava, ker nisva za to. Bova pač sama, dokler ne bo kakšnega čudeža.

Zdaj pa je treba postaviti nove plane na mizo in znova zaživeti.

Še dobro, da je zunaj sonce  user posted image .

Lp vsem.

...ko prebere človek tvoj post, ostane brez besed........včasih je res treba vedeti, kdaj narediti pavzo. Drži se in želim ti iz srca enega dojenčka, ko bo čas za to in ko boš mogoče najmanj pričakovala.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
31.10.2009 12:23:14   
Aljonka
Ojla pupike
evo jaz sem po 14 dneh končno en dan doma in sem vas na hitro preletela

bayb77 - super rezultatuser posted image user posted image

nellika - lepo da je vse ok mogoče se kje srečava na uz-ju

pika74 - tole je res velik poskusov samo vse eno nikar obupat, je pa sigurno dobro da se malo posvetita tudi sama sebi!

Suzi - superca, da si končno dobila tečko, zdej pa  akcija!

špelka - upam da si lepo sprejela svoje pikice zdej pa hitro na desno bok!

Lepe praznike vsem!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
31.10.2009 13:06:18   
Anonimen
pika, težko je kaj pametnega napisati ko prebereš tako resnično zgodbo. user posted image  user posted image Sploh je težko karkoli napisati, ker si niti predstavljam ne, kaj prestajata. Upam samo, da kakorkoli se bosta odločila, da bo to pravilna odločitev za vaju!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aljonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
31.10.2009 13:51:30   
Anonimen
aja, mismis, prosim, če me uradno dodaš, da sem KONČNO začela s postopkom!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to: sem klicala prej na GK na vse možne številke in itak nisem nikogar dobila. Ali naj grem v ponedeljek kar na UZ al se prej zglasim v tisti pisarni zraven UZ-jev? Nasproti WC-ja, da bojo vsaj dali mojo kartoteko? Al moram v sprejemno pisarno? Sem čisto pozabila.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
31.10.2009 16:44:20   
Fargesia
punce, dysan sporoča, da so se ji krvavitve povečale, tko da misli, da ne bo nič iz tega postopka...šla je dat mal živčke na pašo...

dysan, user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
31.10.2009 17:31:20   
Špelka
Čao!

Hvala za lepe želje, punce! No, moj rezultat je naslednji: od 10 celic 7 oplojenih, vztavili 1 blastocisto in 1 morulo. Test je pa urdno 16.10. JAz upam in verjamem v obe! user posted image

Pikica - težko je videti smisel v teh neuspešnih postopkih, verjamem... Ampak - po počitku, ko morda kreneta v 8. IVF, ti izvsega srca želim srečo - upam, molim... BI res bil že čas. user posted image user posted image

Dysan - tudi zate user posted image user posted image .

FARGI - kaj pa ti a si že kej lulala? user posted image

Lep večer vam želim.

< Sporočilo je popravil Špelka -- 31.10.2009 17:32:29 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
31.10.2009 17:37:50   
bayb77
Punce hvala za vse vaše lepe misli, čestitke in vspodbudo,user posted image vsako posebej!!
Včeraj sem bila precej slabo, bolečina se je razširila čez cel trebuh, vzela sem tri tablete-ketonal forte in 2 nalgesina, pa me je še vedno bolelo. Cel dan nisem mogla lulat,bila sem napihnjena kot balon, zvečer mi je pa končno uspelo, tako da sem ponoči kar dobro spala. Danes sem 100% bolje, vendar se še počasi, okorno premikam. Ali katera ve zakaj je tako težko lulat pa punkciji?

Špelka lepo grej svoje user posted image , na dan čarovnic se ti uresniči vsaka želja veš....user posted image
Pika 74 poznam tvojo zgodbo, sem vas brala že takrat, ko si naravno zanosila...komad- Ljubezni dan boš še pela, se ti bo uresničil boš videla, tudi zate bo prišel ta dan... mogoče le še ni pravi čas. Karmen, ki pomaga puncam z reflexno masažo stopal je bila 12x na IVF pa ji je le uspelo!! Ima krasnega sina. Nikar ne obupaj, ko bosta pripravljena pojdita še probat!! Vso srečo ti želim!!!
SS čestitke za začetek postopka, držim pestiiiiiuser posted image
Dysan upam, da še ni konec, drži se pupa!
Gospodarica držim pesti za user posted image in visoko beto.

Vsem babikam en objemček,rada vas imam, danes pa dobro zakurblajte svoje metle, žur je na Kleku pa ne pretiravat....ena drugi začarajmo user posted image user posted image !!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?