amii
|
Tudi jaz sem precej nervozen človek (živim zelo stresno), ampak nisem želela kemije, ker se pač trudiva, kot večina v tej temi. 3 mesece hodim na akopunkturo in moram priznati, da se pozna. Dosti bolj mirna sem postala. Poskusi brez tablet IZVIRNO SPOROČILO: Deedo Punce, tudi jaz sem se končno odločila, da se vpišem na forum, ker tudi že slabo leto poskušava brez uspeha. Srečo imava z ginekologinjo, ki naju spremlja in je potrdila, da kljub policističnim jajčnikom jajčeca rastejo, po bazalni sodeč ovulacije so, pod mikroskopom je preliminarno preverila tudi semenčice, dala klomifen ... Pa nič od tega. Pravi, da so živci. Tako da čisto direktno vprašanje - a slučajno katera ve, če obstaja kakšen 'persen' oziroma kaj res učinkovitega, kar dobro prime? Ker sem enostavno človek, ki se ne more nehat sekirat in vsak mesec je hujše. Dobim prebavne motnje, stalno bi jokala, spati ne morem ... plus tega da imam še zelo stresno službo. Sem poskusila tudi s športom, pa se uspem sprostiti ravno za tisto eno uro, potem sem pa ob utrujenosti še bolj na tleh. In je še meni jasno, da v takem ne more nič zrasti. Pač že pred dvemi leti sva vedela, da želiva otroka, pa sva rekla, počakava do poroke, pa da mu bova lahko nudila spodoben dom. Zdaj bi se pa vsak dan 3x klofnila, da sva čakala. Skratka, a katera ve za kakšno reč, ki dobro brcne? (alkohola žal ne maram, sicer bi poskusila to)