Anonimen
|
Pri meni je bilo tako - po slabem letu neuspele zanositve sva šla na spermiogram, ki je pokazal, da je vse ok, potem pa še jaz h G, ki me je pregledala in tudi pravi, da ni nič videti. Dala mi je klomifen, sedaj sem v 3. krogu, ampak mi bo napisala napotnico za Lj. Klomifen je izključno za tiste, ki nimamo ovulacije, mnogokrat ga G predpišejo tako, da se za par mesecev znebijo pacientke. Jaz nisem imela dokazov, da nimam O, ampak glede na neredno M je rekla, da je to verjetno posledica izostale O. Tako da sedaj komaj čakam, da grem naprej, da mi (upam) pregleda prehodnost jajcevodov in da se bom potem morda lahko sprostila, ker sedaj me je prav strah, kaj je z mano, če je spermiogram ok. Mi je pa zelo težko, ko so vse noseče, in še 10x hujše, ko zanosijo tiste, ki niti niso načrtovale, ali še huje, ko ne vedo, ali bi obdržale ali splavile, ker je tako nepričakovano vse skupaj ali pa je ratalo v avanturci za eno noč. Ampak jaz sem globoko v sebi pozitivna in verjamem, da nama bo enkrat uspelo, tako ali drugače, samo da grem čim prej naprej. Srečno vsem.
|