Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 10:16:06
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zoja10 kaj nej naredim...sej vsi itak še niso bli stari sploh 5 mesecev???tako da pomoje tej podatki še pridejo...pa še pri 5 mesecih imajo redki sploh pregled A zato je Julija dobila naslednji datum 16.11. Nisem napisala, ker sem mislila poklicat nazaj in vprašat, če se je zmotila, ker bo takrat imela že 6 mesecev. IZVIRNO SPOROČILO: lake Je pa to šampon, pa ampule od O'Rising, samo pomoje ma itak vsak frizerski salon svoje. Vem, jih je tudi meni moja frizerka že ponujala, samo za 60 evrov - sicer neka italijanska firma... če jih ima tvoja za manj kot 10 evrov, me zanima, kje se lahko oglasim. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Anej ga spet neki serje...je spal že 45 min, zdaj se pa zbudil, pa noče prsta cuzat, pa se neki dere. Jst nevem ka mu je...že 3 dni je tako! Groooooooza. Ej, pri nas tudi od nedelje imamo zvečer 40-20 minutno uspavanje, pa nič ji ni prav, ne duda, ne položaj, nič, nič. Jo pač zibam, ona se dere in potem je jok vedno tišji, še par minut jamra in potem zaspi Moram šibat, alarm.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 10:16:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm glih govorila s svakinjo, je v 34. tednu, od včeri sprejeta v P. Vsa boga, zatečena, omrtvičene roke, sicer je že itak sladkorka, zdej bojo pa še kr neki čakal, pa jo dal na fizioterapijo.... In zihr jo bojo pomoje mel ene tri tedne not.Ne razumem te porodnišnice, še mal pa bojo ženske glih kar doma rojevale.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 10:20:04
|
|
|
|
lake
|
Pri moji frizerki je ena ampula tm nekje okol 1 evro, jih pa majo v Lassani nasproti AMZS-ja. Samo ne vem če jih kr tko dajo, men jih proda ker skoz k njej hodm. Taja je zaspala, tko da spakiram, pa upam da se zbudi do 11h, da jo popokam in greva. Sonček se tud že kaže.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 10:30:23
|
|
|
|
AKP
|
Se mi je stanje po porodu precej zboljšalo. Roke mi ne mrtvijo več tako pogosto. Se pa nekaj dogaja z kito na desni roki in imam konec oktobra pregled pri plastičnem kirurgu. Je pa to verjetno povezano z drevenenjem. Me pa je razjezilo to, da se me je moja splošna zdravnica tako otepala. Še celo g mi je rekel, da se tu nič ne da pomagat in če hočem lahko grem do nevrologa pač tako na pregled in da mi naj moja zdravnica napiše napotnico. Ona pa mi ni hotela napisat nujno na njo, čakalna doba za nevrologa pa je bila osem mesecev. Cel mesec sem imela po nepotrebnem bolečine, ker sta pač bila oba mnenja, da mi ni pomoči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 10:30:31
|
|
|
|
majana79
|
Punce, midva greva kar ven, ker je siten. Pokličite, ko boste tukaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:04:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi imamo pa končno malo miru. Že od osmih zjutraj vrtajo, ropotajo...k sreči je ravno takrat,ko so šli delavci na malico, še tamal zaspal Upam, da hitro končajo, da bo spet mir pa da bom šla lahko v miru na wc. So namreč sneli vrata dol...Je ker moram veliko vode spit zarad dojenja, pol pa skos na wc letim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:09:33
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro,... danes sem pa polna energije,.. smo spali od 9 do 9 .. .. Lepo se imejte pohajačke,... ... Za vse ostale gospodinje ki ostajamo doma. baje da je slo dok. film o nedonošenčkih ob 11.20- torej čez 10 minut, ena k nastopa je tudi RR-jevka sem prej na njihovem forumu prebrala... grem gledat ... Baj baj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:27:33
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ma, ne vem... ne znam več. evo, ne morem več... solze kar same tečejo ven, bi najrajši nekam šla... . . . evo, U. že joka... pa danes je dobil za večerjo ovsene kosmiče Ti kar potarnaj, vsi imamo takšne in drugačne dneve. Tamara ima tudi dneve, ko se je treba ful zangažirat, pa ima še vedno izpade. Ravno včeraj - se peljeva z avtom in zahteva, da ji zapojem pesmico o sovi (čuk se je oženil). Jo odpojem in potem začnem z drugo, pa začne tuliti kot zverina ne, ne, mami, o sovici... pa ji ne morem dopovedati, da mamica zna samo 3 kitice... in potem pojem te tri naslednjih 20 minut vožnje Glede mlajše pa - sem jo morala iti po 1 uri spanja malo pozibat, pa pozibat, ko sem šla spat, potem je jedla ob 1h in ob pol štirih, ob šestih se je zbudila z zabasanim noskom, sva ga z mojim spucala, poslušala pol ure godrnjanja dokler ni zaspala. Pa nisem zih, če bi zaradi ovsenih kosmičev takoj prespala noč - starejša je kakšen mesec jedla kašice s po 1-2 dcl mleka, preden je prespala. noč. Lake, držim pesti, da svakinjo poštimajo tako, da bo zanjo in za čim bolje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:47:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
ok, ostala sm na 20 strani, tko da ne bom zdej brala za nazaj... sam tok da se javim... z morja smo prispeli.. vreme je blo idealno... nekje okrog 27 stopinj, voda je mela 21-22.. enkratno... apartma je bil takoj na plaži tko da smo brez vozička in lupince hodil... ena runda majčic/ljubljančic se je spet dobila full sem vesela za vse nove k sem jih spoznala (tubby, ledenka, Tanja_).. upam da nisem kere spregledala... pa itak za vse stare znanke (katmat, lake, majana79) kr naenkrat nas je blo full v Čolnarni upam da to kdaj ponovimo v takem številu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:52:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
nekaj utrinkov zjutraj je bil še mraz, zato me je mami vedno pokrila da mi je bilo toplo uspelo mi je tudi namakati nogice.. za ostalo je bila premrzla voda zame zjutraj ko še ni bilo sončka sem malo lenarila in malo pela na sončku sem bila pridkana, pela in se smejala, pa nič nagajala cela plaža je mogla poslušat kako lepo pojem kdaj pa kdaj sem tudi drugačem zvok oddajala rokice so bile pa poleg Pinkija moje najboljše prijateljice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 11:58:50
|
|
|
|
AKP
|
Blueeyes Gaja je taki zlati cmokec.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:01:02
|
|
|
|
Leela
|
dobre fotke , gaja pa res ne more brez pinkija . Ful ste imeli srečo z vremenom. k.tja Luka je včeraj tudi doma ostal. Je bil zjutraj že v avtu in se je začel jokat, da hoče bit doma. In to precej. Drugače pa tako histarijo zganja ko je zaspan. V vrtcu jih pa zbudijo in lahko da oskar še ni bil čist pri sebi. Zdaj greva pa na sprehod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:05:55
|
|
|
|
AKP
|
Zoja10 sem malce prepozno videla, da je ponovitev te oddaje in sem je nekaj zamudila. Sem se zraven. Ko je mamica opisovala, kako se je poslovil njen Samo pa je bila skoraj poplava v dnevni. Vsaka čast tem mamicam, kaj dajo skozi. Nike je bila v porodnišnici dvakrat na intenzivni negi, pod lučko pa mi je bilo hudo in sem se tako .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:23:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Blueeyes Gaja je taki zlati cmokec. hvala IZVIRNO SPOROČILO: Leela dobre fotke , gaja pa res ne more brez pinkija . Ful ste imeli srečo z vremenom. jp, sej niti ne upam nikamor brez pinkija... ta jo pomiri.. ja z vremenom smo mel pa res srečo... vsaj enkrat se me sreča drži
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:24:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
Leela maš ZS in mail
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo jz sem bla pa cel dopoldne zunaj, mi ni bit za doma k pol preveč razmišljam no samo toliko da se javim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, čveke - me ni nekaj ur, pa imam 10 strani za prebrat...pa še v tivolija greste !!! mah mi imamo tudi štale z vrtcem. Zjutraj dretje, popoldan dretje. Vmes je baje dobro. Sploh ne vem, kaj ga zdaj tole matra, saj je že prej hodil sem in tja,pa z babico in dedkom na morje, pa s tetami v šoping,...ko ga vprašam, zakaj joka, pravi zato ker ni mamice. Marija, pa ne morem bit z njim 24/7. bom pa vztrajala do konca, naj se fant kar navadi. oskar pa - priden fant. Pridno jemo in spimo. Zobkov še nimamo, z gosto hrano se tudi še ne ubadamo. sem pa že rezervirala termin za krompirjeve počitnice. Jo bom mahnili v terme zreče, v apartmaje. Tokrat si bomo privoščili kar apartma za 6 oseb, da bomo na veliko in komot. Pa mogoče še kdo pride na obisk in bo tudi prostor za spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:28:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
tkole smo uživali 25.9. z Leelo in Filipom, ter KatMat in Tijo v Postojni
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 30.9.2009 12:40:43 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:40:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
tkole se je pa mela druščina 28.9. v Tivoliju (v Čolnarni) lake in Tija majana79 in Jure tubby in Maks petra zg in Luka ledenka in Maks anci banci in Svit K.tja in Urban moja malenkost in Gaja pa še ena skupinska fotograf je bla KatMat, tko da je ni na nobeni fotki pa neki punc je še kasnej pršlo, pa smo ble tko zatopljene v pogovor, futranje in animiranje svojih otrok, da smo jih pozabile slikat se opravičujem punce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:57:23
|
|
|
|
tubby
|
Blueyes kako lepo izgleda tale druščina! Prov lep pogled na majčice in Zmajčke ful ste dobr tole zrihtale s KatMat. jaz mam tud eno skupinsko sam ne znam dat gor?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 12:59:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Blueyes kako lepo izgleda tale druščina! Prov lep pogled na majčice in Zmajčke ful ste dobr tole zrihtale s KatMat. jaz mam tud eno skupinsko sam ne znam dat gor? pejt na spletno stran www.shrani.si ... klikni browse... poišči to svojo sliko na računalniku.. klikni shrani.. počakaj par sekund da se naloži slika.. nato skopiraj tretji link k piše koda za forum s predogledom.. pol pa ta link objavi tukaj v postu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 13:02:19
|
|
|
|
tubby
|
morda pa uspe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 13:02:42
|
|
|
|
tubby
|
bravo hvala Blueyes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 13:04:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby bravo hvala Blueyes no, uspelo je.. drugič objavi uno kodo k piše s predogledom - to samo pomeni da boš dala gor take slikce k jz.. k so majhne, ko pa jo klikneš se odpre celotna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 13:05:19
|
|
|
|
tubby
|
ok! Kdaj bo naslednje srečanje ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?