Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 8:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch dudica, ti si pa že takooo pridna? Uh...jaz sem še v pižami. Flaška...kaj bi rada še sosede zbudila? ČAki, zdaj bo takoj Katmat priletela. Ma dudi je itak naštelana že od petih zjutraj pomoje... Ko se g. Dudek zbudi, aveš. In je pol cel dan poooolnaaaaa energije Eni se 'majo fajn... ej...kaj če bi tale gospod dudek mel kake seminarje pa to? Po moje bi ženske visoke kotizacije plačale za svoje možeke. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi!! Njami!!! Dej speci, pa s sabo prinesi. Gremo v čolnarno mize zasest, pa svoje pecivo pojest kera samomorilska ideja. Po moje bo un kelnar pobegnu. Tako, da si še za pit nesite zraven. Najbrž že majo kak prečrtan RR zraven prečrtanega psa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 8:55:17
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! tako zgleda mami pri nas... Neki ste vse pridne, če sem prav prebrala? Pa neke zajtrke ste delile. Jst bi dostavo prosim, kateri pustim naslov? petrazg, a si ti enkrat spraševala kako izgledajo stvari iz Next-a? Jaz sem dobila prvo pošiljko, pa če se potem vidimo, lahko prinesem s sabo. Mene sicer moti, da se bodiji lahko perejo samo na 40, ampak bom enega riskirala pa dala na 60 pa da vidimo. Še dobro da je Majch citirala flaško, ker bi spregledala njego odlično idejo. Se vidi da še na pol spim... Joj, danes al pa jutri nam pridejo klimo montirat... Spet bo treba pucat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:04:17
|
|
|
|
majana79
|
No zdej pa nobene ni... A vse peciva pečete za v čolnarno?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:05:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 No zdej pa nobene ni... A vse peciva pečete za v čolnarno? jp
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:08:08
|
|
|
|
majana79
|
Pišuka, potem moram pa jaz tudi. A štejejo pečjakovi rogljički iz zamrzovalnika? No, sej bi jih spekla prej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:09:50
|
|
|
|
lake
|
Majana Vi pa maste kombinacijo, včeri ste drva zlagal, zdej klimo... Zdej se pa odločte al prčakujete vročo al mrzlo zimo A je kera naročala kej za sebe prek nexta, jt bi ene kavbojke, samo nimam pojma kakšne številke majo to oni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Majch, si me nasmejala s tem prečrtanim RRjem petrazg, hvala. a vi ste tudi potem imeli scene, sicer nočne? potem mora biti pa nekaj na luni?! upam, da je z Anžetom vse ok, pa seveda s teboj! Oskar tudi ni hotel zjutraj v vrtec, češ da je bolan, pa sem mu rekla, da lahko ostane doma, a bo dobil kapljice v nos pa sirup bo moral popiti... se je prec napravil in šel v vrtec (mi je moj sporočil, da je takoj stekel v telovadnico, ko sta prišla tja...) posesana je polovica stanovanja... sicer traja, da sesalec spravim ven in pripravim za sesanje, pa še tako glasen je!!! Urban spi, kot da ni šel mimo njega velik stroj,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:11:05
|
|
|
|
Dudica1
|
evo pečeno Za seminarje se pa komot zmenimo samo...keš pa bo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:11:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Pišuka, potem moram pa jaz tudi. A štejejo pečjakovi rogljički iz zamrzovalnika? No, sej bi jih spekla prej. Ma kaj bi pekla. Tja nesi, pa naj oni spečejo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:11:59
|
|
|
|
majana79
|
Dej ne govor... Več k en mesec že hodjo to montirat. Še dobr da so popust dal Sej je taka, da bo tut za vmesno obdobje, zdele ko bo hladnej. lake, jst mam eno njihovo krilo, sicer iz ebaya, pa je cifra 10. Če ti kej pomeni, to je kao naša 38/40 se mi zdi. flaška, ti maš pa res super ideje.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 30.9.2009 9:13:09 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:15:55
|
|
|
|
Dudica1
|
ne vem če se mi ljubi v tivoli...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:20:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem če se mi ljubi v tivoli...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:21:39
|
|
|
|
lake
|
To je pomoje glih taprava številka, se morm res spravt mal naročit, ker do shopinga pr nas kr ne pridem. Pa še lepše stvari majo na nextu. Morm še jst pogruntat kaj bom pekla, je že res cajt da kej pečem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:23:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridi do mene, pa greva skup naprej ja a maš ti še kakšne opravke?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:23:43
|
|
|
|
AKP
|
Sem danes z Nikico sama doma in imam čas za RR. Nike Taja spi, jaz sem že pospravila. Samo par lepotnih popravkov še opravim, ko se bo zbudila. Se je Nike tudi ponoči zbudila in je hotela ob 2 jest. Včasih spi celo noč, včasih se zbudi, tako da nikoli ne vem kakšna bo noč. Ob 6 pa se je mačak pred spalnico drl, ker je hotel ven . Sem ga hotela ignorirat pa takoo glasnoo mijavka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem če se mi ljubi v tivoli... CHICK FAAAAAAAAAAAAAAJT
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:24:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridi do mene, pa greva skup naprej ja a maš ti še kakšne opravke? Zakaj?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:25:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem če se mi ljubi v tivoli... CHICK FAAAAAAAAAAAAAAJT Ti pa tiho, če ne prideš, boš tut ti staškana!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:25:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridi do mene, pa greva skup naprej ja a maš ti še kakšne opravke? Zakaj? ja ne vem če pridem do tebe pa greva skup...jaz moram najkasnej do 3h po tamauga v vrtec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:27:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pridi do mene, pa greva skup naprej ja a maš ti še kakšne opravke? Zakaj? ja ne vem če pridem do tebe pa greva skup...jaz moram najkasnej do 3h po tamauga v vrtec Sej ne bomo cel dan tam... Pridi, dej, jaz moram tut pol v vrtec po Jakca
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:28:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kolk mam že do tebe? Kati, to je blo pa maratonsko, kot včeraj. Kaj pa tvoj pravi, zihr je reku da te spet ni nč doma? itak.....nc te ni doma...kdo bo pa kuhu pa pospravljal....standard... bila sem po domzalah.... IZVIRNO SPOROČILO: lake Mah jst sm že obupala nad tem, pamaga samo to da al se obrije al pa ni . To še najbolj pali. jaz pa ne maram da se brije....mam rada njegovo brado ko je mehka in ne šmirgl papir IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ufff, ste se razpisale. No pri nas je pa ati drva spravljal, pa še moji so prišli pomagat, Jure bogi je okol 8 zaspal sam, ker je mogla mami za jest pripravit, zdej je pa ati za računalnikom itak, mami pa tut. Madonca, kr en pir bi... A bi kera pomagala? NE KLICI HUDICA!!!SE ENKRAT TO REC PA BOS MELA POLNO BAJTO MAJCIC IZVIRNO SPOROČILO: Majch dudica, ti si pa že takooo pridna? Uh...jaz sem še v pižami. Flaška...kaj bi rada še sosede zbudila? ČAki, zdaj bo takoj Katmat priletela. JAP SM KR NA VODI CUTLA ENO TAKOLE LUMPARIJO!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch dudica, ti si pa že takooo pridna? Uh...jaz sem še v pižami. Flaška...kaj bi rada še sosede zbudila? ČAki, zdaj bo takoj Katmat priletela. Ma dudi je itak naštelana že od petih zjutraj pomoje... Ko se g. Dudek zbudi, aveš. In je pol cel dan poooolnaaaaa energije Eni se 'majo fajn... pismu...ni cudn da ga tok skriva.... jest bi tud prsla v tivoli....ampak ne vem kdaj...sibam do sestrice da ji malo pomagam....ji grem par prijemov pokazat pa par nasvetov dat ker so cist zgubljeni....jest ji pa nisem hotla tezit po telefonu pol me je pa vsa objokana klicala ob desetih zvecer....tko da sibam tja...saj ne za dolgo ampak ob 11 pa pomoje se ne bom tam....majana bom kr tebe poklicala kje ste....ok???
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:28:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 30.9.2009 9:28:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem če se mi ljubi v tivoli... CHICK FAAAAAAAAAAAAAAJT Ti pa tiho, če ne prideš, boš tut ti staškana! jaz sem s periferije, sploh ne vem, kje je ljubljana, kaj šele tivoli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?