Anonimen
|
samo toliko, da potarnam,... mi je O. naredil sceno v vrtcu, delal scene na poti iz vrtca, sceniral v bloku na hodniku in v dvigalu,... me je izmučilo do konca. kljub temu, da vem, da je on to že vse pozabil, jaz kar ne morem,... sem se začela kar bolj hladno obnašati do njega ... mojemu pa nisem mogla povedati, ker bi se mi ulile še solze,... pa ravno sem U. dajala spat, ko je prišel in rekel, da bi O. vzel s seboj v BTC... in prideta nazaj z novimi supergami in "goro" novih avtomobilčkov. sem postala še bolj žalostna, ker je nekako dobil nagrado za svoje histerične izpade ma, ne vem... ne znam več. evo, ne morem več... solze kar same tečejo ven, bi najrajši nekam šla... aja, pri nas je pa trenutno takole: vsi spijo, jaz pa na RRju medtem ko so reklame na Popu. Housov cinizem me malo dviguje! pa še njemu danes ni prijetno, ker ga hoče Vili zapustiti... U. se bo kmalu zbudil in se bo potem zbujal še vso noč. svojega sem prepričala, da se je stuširal pred spanjem, ker drugače bi danes kar na kavu "prespala". jutri pa ne vem,... premišljujem, da bi U. pustila tašči in šla sama po O. ali pa ga grem iskat z U. in to z avtom, potem pa gremo na dozo crkljanja k našim. saj, jutri ne bo scen, ker je vso histerijo dal ven danes. jutri bo čudovit deček brez vedenjskih "napakic". kaj... vsi moramo zrahljati svoj ventil,... eni s pivom, kaj, lake in majana? evo, U. že joka... pa danes je dobil za večerjo ovsene kosmiče
|