|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
29.9.2009 22:38:06   
majana79
Ja dej se hvalit no user posted image K men pa nočeš pridet, že prou. Plačam s pirom. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.9.2009 22:39:30   
lake
O za likanje bo pa treba kej močnejšega user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.9.2009 22:41:19   
majana79
Hm, mam en kup borovničk se mi zdi po omari. A bo dobr? user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.9.2009 22:43:26   
Anonimen
samo toliko, da potarnam,...

mi je O. naredil sceno v vrtcu, delal scene na poti iz vrtca, sceniral v bloku na hodniku in v dvigalu,... me je izmučilo do konca. kljub temu, da vem, da je on to že vse pozabil, jaz kar ne morem,... sem se začela kar bolj hladno obnašati do njegauser posted image ...
mojemu pa nisem mogla povedati, ker bi se mi ulile še solze,... pa ravno sem U. dajala spat, ko je prišel in rekel, da bi O. vzel s seboj v BTC... in prideta nazaj z novimi supergami in "goro" novih avtomobilčkov. sem postala še bolj žalostna, ker je nekako dobil nagrado za svoje histerične izpadeuser posted image

ma, ne vem... ne znam več. evo, ne morem več... solze kar same tečejo ven, bi najrajši nekam šla...

aja, pri nas je pa trenutno takole: vsi spijo, jaz pa na RRju medtem ko so reklame na Popu. Housov cinizem me malo dviguje! pa še njemu danes ni prijetno, ker ga hoče Vili zapustiti...
U. se bo kmalu zbudil in se bo potem zbujal še vso noč.
svojega sem prepričala, da se je stuširal pred spanjem, ker drugače bi danes kar na kavu "prespala".

jutri pa ne vem,... premišljujem, da bi U. pustila tašči in šla sama po O. ali pa ga grem iskat z U. in to z avtom, potem pa gremo na dozo crkljanja k našim.
saj, jutri ne bo scen, ker je vso histerijo dal ven danes. jutri bo čudovit deček brez vedenjskih "napakic".

kaj... vsi moramo zrahljati svoj ventil,...
eni s pivom, kaj, lake in majana?user posted image

evo, U. že joka... pa danes je dobil za večerjo ovsene kosmičeuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.9.2009 22:43:41   
lake
Vredu bo. user posted image user posted image Če bo sonček se lahko zmenva za vozičkanje po Tivoliju  jutri (ne za likanje user posted image ), pa če še kera pride.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.9.2009 22:46:27   
lake
K.tja Jutri je nov dan, upam da bo Oskar prespal sitnobo. To pomoje vrtec dela, se kr neki šuntajo med sabo te tamali. Prideš v Tivoli? 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.9.2009 23:00:04   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Če bo sonček se lahko zmenva za vozičkanje po Tivoliju  jutri (ne za likanje user posted image ), pa če še kera pride.

Odlično! Danes sva šla pozno ven pa samo za eno uro in mu je bilo kar premalo.

k.tja, po moje je v teh letih, pa tut najbrž še ne ve točno kaj je naredil narobe... Je pa res, da bi mene tudi zmotilo to, da je potem dobil 'nagrado'. Jutri bo vse boljše, boš videla.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.9.2009 23:03:04   
lake
No se slišva jutri, Hausa bo konc, tko da grem počas proti pojstli, z mojim itak ni nič user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.9.2009 23:05:50   
majana79
Zmenjeno.

Jaz tudi odpujsam.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
30.9.2009 7:11:47   
FLASK_A
Jutro! 

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
30.9.2009 7:15:55   
FLASK_A
Katja, grozauser posted image Jaz bi mojega kar nahrulila, da bi mu igrače pa superge kupil. Bi on že videluser posted image Nima kaj dokler jaz ne rečem drugače!user posted image

O, tale g. Dudek je pa za vikat! Otroke dal spat, Dudico popedena... Brije se non stop...
No, sej moj tudi ni tolk za v smeti... Je tudi lepo obrit, dišeč, palačinke mi speče, ponoči tmalo nafutra... Bom kar tu ostalauser posted image Aja, pa nič v klet ne hodi, tako kot g. Lakeruser posted image

Jaz bi tudi šla danes vozičkat v Tivoli. Ampak ne prej kot ob 11huser posted image Kje se dobimo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
30.9.2009 7:34:34   
PapuaNG
jutro,

sem upala, da bo tamal kaj dlje spal danes, ker se je ponoči trikrat zbudil za futranje, ampak ne, on je poln energije in že tečnari user posted image Pa še naspat se ne morem danes, ker že čez pol ure pridejo mojstri, moj gre pa pred 12. delat, pa ga do zvečer ni nazaj user posted image

Sej mi je kr grozno, ko kar malo nahrulim tamalega, ampak včasih res pretirava s tečnarjenjem, čeprav ni ne lačen ne pokakan. Sej se mora naučit tut sam igrat in ne, da je skos mamica zraven. Hah, zdej mi je pa obrnil hrbet in zgleda, da bo zadremal user posted image No, vsaj upam, da v miru pojem zajtrk do konca pa kavico spijem user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
30.9.2009 7:47:21   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
30.9.2009 8:08:55   
Tanja_
Jutro...
Najbrž vas okol enih ne bo več v Tivoliju?_Jst prej ne morem,ker sm zmenjena z mentorico.Če ne,pa drugič...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
30.9.2009 8:12:39   
Dudica1
dobro jutro
spali super odlično...Maj od 19.30 pa do zjutri do 7h user posted image user posted image user posted image
Pelala v vrtec pojedla že eno čokoladico user posted image ...zdej bom pa dala Maja spat potem pa nastane tale že preizkušen recept
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11972

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
30.9.2009 8:15:37   
FLASK_A
Mislim, a vse še spite??

DOBRO JUTRO!!!!

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
30.9.2009 8:22:20   
Anonimen
dudica, ti si pa že takooo pridna? Uh...jaz sem še v pižami.

Flaška...kaj bi rada še sosede zbudila? ČAki, zdaj bo takoj Katmat priletela.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
30.9.2009 8:25:12   
lake
Jutro!

Ko bi mi tale zajtrk kdo v pojstlo prnesu, vse tole, bi bla cel dan v pojstli user posted image

Flaška,
ti bom poslala številko na ZS pa pokliči ko boš v Tivoliju

Tanja Ti tud pokliči, mogoče pa še bomo.

Bomo šlo kam drugam, ne v čolnarno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
30.9.2009 8:26:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

dudica, ti si pa že takooo pridna? Uh...jaz sem še v pižami.

Flaška...kaj bi rada še sosede zbudila? ČAki, zdaj bo takoj Katmat priletela.

Ma dudi je itak naštelana že od petih zjutraj pomoje... Ko se g. Dudek zbudi, aveš. In je pol cel dan poooolnaaaaa energijeuser posted image Eni se 'majo fajn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
30.9.2009 8:26:30   
FLASK_A
Lake, OK!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
30.9.2009 8:27:31   
PapuaNG

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pa nastane tale že preizkušen recept
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11972

Uf, neki podobnega je delala včasih moja mami (samo da je bil biskvit temnejši), je vedno dala dvakratno količino kokosove file pa čokolade gor. Je vedno zginil kot bi mignil user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
30.9.2009 8:28:48   
FLASK_A
Dudi!! Njami!!! Dej speci, pa s sabo prinesi. Gremo v čolnarno mize zasest, pa svoje pecivo pojestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
30.9.2009 8:34:20   
petrazg
Dobro jutro...
Če bi meni kdo v posteljo prinesel takle zajtrk... mnjami, bi imela tudi cel dan dovolj energije...

Spali smo za en k...user posted image , se je Anže zbudil ob 3 in potem eno uro in pol ni hotel zaspat... pa lulat, pa kakat, lačen je bil, žejn, žalosten, trebušček ga je bolel, glavica, v prstek se je udaril.... nič mu ni pasalo, zraven je pa tako naglad govoril kot da smo na nogometni tekmi. Bolj sva mu govorila naj bo tiho, bolj glasen je bil... user posted image user posted image user posted image Zdej še spi in ni šel gospodič v vrtec...

k.tja... so takšni in drugačni dnevi, bo danes boljš. Po m,oje Oskar še sam ne ve, da je delal kaj narobe... Tvoj pa tudi... ni vedel, kaj se he dogajalo... ne bit jezna zato na njega. Ti se pojdi kar svojim pocartat...

Cveka...user posted image user posted image user posted image

Kmetija
... so pa izbrali ene zadetke... to bodo enih bedarij počeli...user posted image

Tivoli.
.. mogoče bi tudi mi trije prišli, seveda če lahko Anžeta zraven pripeljem...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
30.9.2009 8:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ko bi mi tale zajtrk kdo v pojstlo prnesu, vse tole, bi bla cel dan v pojstli user posted image

kaj ne, eden da poštima otročka (ga previje, napravi, nahrani, pelje na sprehod,...), druga dva pa za mamico...user posted image

dobro jutro tudi vam! za zdaj je še dobro kljub megli. sem se odločila, da posesam stanovanje prec ko U. zaspi... zdaj pa sem že pojedla (jupi, danes pa imam kruh! pirin, s semeni)
tako da... grem kar veselo na delo!

Tivoli,... ne verjamem, da mi bo zneslo, če pa, pokličem, kje ste, prav?

< Sporočilo je popravil k.tja -- 30.9.2009 8:42:47 >

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.9.2009 8:41:48   
FLASK_A
Pridite, jaaaa! Da nas bo čim večuser posted image Bomo že kdaj drugič pucale... Jaz pridem okoli 11h tam čez hosto in pridem pri čolnarni venuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?