mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mama Super za hiško, kje bosta pa zidala? Občina Škofljica - saj zato je bil pa komunalni za zjokat visok. k.tja, pomočniki so pa vedno dobrodošli - lake, hvala, hvala . Ko bova rabila kredit, boš pa še kakšnega pol golega bankirja našla, kajne IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mi nismo pa NIČ spali.Sploh ne štekam kaj je to. Skopala sva jo, nahranila sem jo in je ćez 1 uro jokala-sem ji šla dat dudo in je nazaj zaspala...Potem pa od 23ih do 3.30 nič spala...Kr pogovarjala se je v pojstli, premetavla tok, da si je hlače slekla Pol je pa zaspala do 6.30 in zdej se v igralnem centru igra.Kaj je zdaj to, punce?A bo dons isto?Včer čez dan ni nič več spala kot običajno, lačna ni bla, edin postlo smo ji v večjo prerihtal.Jst sm k zombi.Pa še k tašči na piknik Hmmm, mogoče si ji pa preveč igračk dala v posteljo in je morala vse novosti prečekirat IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pr nas je bla tud katastrofa danes....ob pol devetih je zaspala kot obicajno,potem se je zbudila ob 23.30 pol ob 00.30 in je jokala do 3.00 spet bujenje ob 6.00 -sesuta sem..... welcome to my life zadnji mesec . No, danes brez pritožb, je po dolgem času spet spala dobrih 6 ur v kosu - od pred 21h do malo čez 3h in potem še do pol sedmih in potem še do pol desetih. KatMat, še enkrat čestitke za nečaka, pa za sestrico! Je pa pogumna, da se ni dala odpravit s CR. Saj se porod, ne glede na to, kako hud je, kmalu pozabi. Jaz sem bila prvič toliko šivana, da je v drugo babičar, ki je imel notri 3 študentke, kar pokomentiral, da koliko dolga je brazgotina... in na trebuhu sem imela kar popokane kapilare, ker sta se mi dve vrgli nanj... pa kaj, po 18 mesecih, sem bila že spet v P. Važno, da je z obema vse OK. Pa malo popazite na sestrico - pri ženskah, ki so imele težak porod, je poporodna otožnost pogostejša. IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Od lupinice dam vse v stroj,ostane sam še plastika+tist stiropor. Enako, pa pazi, ko snemaš, da začneš s spodnjega konca (od nogic gor) - je ful lažje. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro... Mi smo ponoči sicer bolje spali. Se je zbudila le dvakrat, ampak od 5.20 ni hotla več spat. Se pogovarja, pol pa prou histerično začne jokat, izsiljuje, ker ko naju zasliši takoj utihne in čaka, da jo bova prišla iskat. Se nisem pustila, a sem vseeno ob sedmih obupala in ji prižgala luč, pol se je pa z igračami menila in čez kake pol ure nazaj zaspala. Punce, jst sm čist neprespana-kaj naj nardim, da se ne bo več tko zgodej zbujala?Help... Meni se je danes hotela zbudili po hranjenju ob pol sedmih, pa sem jo 10 min hecala z dudo, potem je pa zaspala nazaj do pol desetih. Če ne bi pomagala duda, bi jo dala pa k sebi v posteljo in ji dala roko. Potem se tudi umiri. Poskusi par različnih stvari, pa bo - saj samo toliko, da se navadi spati do kasnejše ure. IZVIRNO SPOROČILO: zmajama aja, še eno vprašanje...čez dan ko dajete malčke spat v posteljico a jim naredite temo v sobi? Ker naš sploh noče podnevi zaspat drugače kot na joški Zvečer pa lahko brez problema zaspi sam Mi sploh ni nič jasno Ne, sva to "napako" naredila pri starejši, pa še zdaj rabi temo za zaspat. Jaz jo, takoj ko začne jamrat, odnesem v sobo, odložim na bok, pokrijem in dam dudo. In potem samo po potrebi hodim popravljat dudo. Jaz sem pa včeraj prvič v življenju delala torto - za mojo najljubšo teto, ki danes praznuje rojstni dan. Zvečer ali jutri poročam o rezultatu
|