|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
27.9.2009 9:22:23   
pokica_
Dudi, lepo da sta uživala, vam prvoščim! user posted image
k.tja...pošastna noč?!
Tanja_, nevem ti povedat...mogoče ima pa Hana slab teden, da se tolk zbuja? Počak, mogoče bo ta teden pa boljše. A ji zvečer še daješ polento?
Uuuu KatMat...lepo lepo! Pol je blo pa fajn. user posted image

Mi smo spali ok, ob 4h sma jedla...je ponoči ratal lačen zadnji teden. 1x se zbudi do jutra. Pol pa zmeraj vstanemo ob 7h. Tako se je navadil že v bušiju,..je vstal zmeraj, ko je ati šel na šiht. user posted image  Še zmeraj ima isti ritem.

Sma lih hrenovke pojedla, pa kavo pijema...pol ob 13h bom kosilo naredla, nato pa gremo spet malo nekam,..mogoče na Jeruzalem na prleško gibanico. user posted image

Včeraj smo 19.30 bili že doma, ker je Anej ob 19h ratal siten; ura za spanje...malo so ga vsi pocotali, pocartali, se čudili kako živahen je...pa smo šli. Pa še fino pecivo smo jedli, ko so moji prnesli z trgatve včeraj.

Grem mojo Farmo pogledat,...mogoče že je kaj pridelka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.9.2009 10:01:53   
majana79
Jutro vsem! user posted image

Sem vedela, da je prezgodaj zaspal. Prva budnica je bila okoli 11, potem ob 3, potem ob pol 6 (se mi zdi user posted image ), potem ob 7, zdej je pa spet siten in kar ne bi spal. Še dobro da se oči z njim ukvarja.
Mogoče pa luna res kej vpliva na njih...

Kati, a potem gremo naslednjič me tut na pir? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
27.9.2009 10:02:57   
Anonimen
je še moj vstal,... Oskar šel kakat,... potem pa gremo ven! jupi!!!

maja, hvala. user posted image
trenutno imaš težke dneve za sabo,... a bo bolje!!! boš videla!!!
kaj že pravi Forrest Gump? življenje je kot škatla čokoladnih bonbonov,... nikoli ne veš, kaj boš dobil. ampak to je škatla čokoladnih bonbonov!!!! njami!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
27.9.2009 10:15:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kati, a potem gremo naslednjič me tut na pir? user posted image

obvezno!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
27.9.2009 10:17:22   
KatMat
nasa je tud zacela z zbujenjem na 3 urce...ampak jo pretentam in ji v temi podturim dudo in zaspi nazaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
27.9.2009 10:45:28   
KatMat
kje pa ste dons vse????pol grem pa se jest mal lumpat...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
27.9.2009 10:46:19   
majana79
Kati, le pejta ven, je lepo vreme. Jaz čakam da bova jedla, je Jure komi zaspal. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
27.9.2009 11:09:16   
zmajama
...tudi na našem koncu se obeta lep sončen dan, sam še je skos mal mrzlo zunaj, bomo šli popoldne kaj ven...
smo bili včeraj v šopingu v Avstriji, je Tai dobil kar nekaj cunjic iz HM. Sebi pa kot vedno nisem nič kupilauser posted image . Se mi zdi, da še sam za otroka kupujemuser posted image Tai je bil prav živahen, cel dan ni nič spaluser posted image , čeprav je že imel oči rdeče kot angora zajec. Ko smo se pozno popoldne peljali domov, je zaspal za pol ure. Je pa potem ponoči nadoknadil za cel dan, je spal do pol sedmih user posted image .

danes bomo pa na žaru spekli kosilo (verjetno bo to konec sezone pečenja na žaru za letos), pa verjetno še bomo njoke zraven jedli, k se meni že dolgo luštajo.

vse tiste ko imate probleme pri nočnem spanju...mogoče pa imajo otroci ravno poskok v rasti in rabijo več hraneuser posted image Pri nas je blo isto en teden nazaj, se je skos zbujal ponoči, zaj pa spet spi tak kot ponavadi...

aja, še eno vprašanje...čez dan ko dajete malčke spat v posteljico a jim naredite temo v sobi? Ker naš sploh noče podnevi zaspat drugače kot na joškiuser posted image Zvečer pa lahko brez problema zaspi samuser posted image Mi sploh ni nič jasno

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
27.9.2009 11:35:06   
OliveOyl
Dan

k.tja mi imamo tole hiško:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/berchet-hiSa-podeZelska/3100403032163100409

res je malo dražja sam je fajn in trdna.Tiste od Marian plast-a imajo tršo slabšo plastiko,se hitro uničijo.Smo imeli njihov tobogan pa je šel prec v maloro.

zmajama podnevi zaspi na joški v moji postelji al pa v vozičku,ni nič temno v sobi.Zvečer jo dam pa v posteljico,ko se prvič zbudi kraljuje na sredini.Zdaj ga nekaj sračka ponoči,noče več spat.user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
27.9.2009 11:38:29   
OliveOyl
Mi bomo pa hmal praznovali-5 let.user posted image user posted image
Zdaj ga je na karate vpisal,oba hodita.
Grem nekdo joka zunaj.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
27.9.2009 12:54:10   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Mama Super za hiško, kje bosta pa zidala?

Občina Škofljica - saj zato je bil pa komunalni za zjokat visok. 

k.tja, pomočniki so pa vedno dobrodošli user posted image  - lake, hvala, hvala user posted image . Ko bova rabila kredit, boš pa še kakšnega pol golega bankirja našla, kajne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi nismo pa NIČ spali.Sploh ne štekam kaj je to. Skopala sva jo, nahranila sem jo in je ćez 1 uro jokala-sem ji šla dat dudo in je nazaj zaspala...Potem pa od 23ih do 3.30 nič spala...Kr pogovarjala se je v pojstli, premetavla tok, da si je hlače sleklauser posted image Pol je pa zaspala do 6.30 in zdej se v igralnem centru igra.Kaj je zdaj to, punce?A bo dons isto?Včer čez dan ni nič več spala kot običajno, lačna ni bla, edin postlo smo ji v večjo prerihtal.Jst sm k zombi.Pa še k tašči na piknikuser posted image

Hmmm, mogoče si ji pa preveč igračk dala v posteljo in je morala vse novosti prečekirat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
pr nas je bla tud katastrofa danes....ob pol devetih je zaspala kot obicajno,potem se je zbudila ob 23.30 pol ob 00.30 in je jokala do 3.00 spet bujenje ob 6.00 -sesuta sem.....

welcome to my life zadnji mesec user posted image . No, danes brez pritožb, je po dolgem času spet spala dobrih 6 ur v kosu - od pred 21h do malo čez 3h in potem še do pol sedmih in potem še do pol desetih.

KatMat, še enkrat čestitke za nečaka, pa user posted image  za sestrico! Je pa pogumna, da se ni dala odpravit s CR. Saj se porod, ne glede na to, kako hud je, kmalu pozabi. Jaz sem bila prvič toliko šivana, da je v drugo babičar, ki je imel notri 3 študentke, kar pokomentiral, da koliko dolga je brazgotina... in na trebuhu sem imela kar popokane kapilare, ker sta se mi dve vrgli nanj... pa kaj, po 18 mesecih, sem bila že spet v P. Važno, da je z obema vse OK. Pa malo popazite na sestrico - pri ženskah, ki so imele težak porod, je poporodna otožnost pogostejša.

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Od lupinice dam vse v stroj,ostane sam še plastika+tist stiropor.

Enako, pa pazi, ko snemaš, da začneš s spodnjega konca (od nogic gor) - je ful lažje.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jutro...
Mi smo ponoči sicer bolje spali. Se je zbudila le dvakrat, ampak od 5.20 ni hotla več spat. Se pogovarja, pol pa prou histerično začne jokat, izsiljuje, ker ko naju zasliši takoj utihne in čaka, da jo bova prišla iskat. Se nisem pustila, a sem vseeno ob sedmih obupala in ji prižgala luč, pol se je pa z igračami menila in čez kake pol ure nazaj zaspala. Punce, jst sm čist neprespana-kaj naj nardim, da se ne bo več tko zgodej zbujala?Help...

Meni se je danes hotela zbudili po hranjenju ob pol sedmih, pa sem jo 10 min hecala z dudo, potem je pa zaspala nazaj do pol desetih. Če ne bi pomagala duda, bi jo dala pa k sebi v posteljo in ji dala roko. Potem se tudi umiri. Poskusi par različnih stvari, pa bo - saj samo toliko, da se navadi spati do kasnejše ure.

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
aja, še eno vprašanje...čez dan ko dajete malčke spat v posteljico a jim naredite temo v sobi? Ker naš sploh noče podnevi zaspat drugače kot na joškiuser posted image Zvečer pa lahko brez problema zaspi samuser posted image Mi sploh ni nič jasno

Ne, sva to "napako" naredila pri starejši, pa še zdaj rabi temo za zaspat. Jaz jo, takoj ko začne jamrat, odnesem v sobo, odložim na bok, pokrijem in dam dudo. In potem samo po potrebi hodim popravljat dudo.

Jaz sem pa včeraj prvič v življenju delala torto - za mojo najljubšo teto, ki danes praznuje rojstni dan. Zvečer ali jutri poročam o rezultatu user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
27.9.2009 12:55:48   
elyy
Evo imam  spet neki časa za rac. user posted image
moj Tinči spančka,oči pa dela kosilo,mi vsaj dans ni treba.....mao razvajanja pa paše!

pri nas je bolj čudno vreme,oblačno.....user posted image

moj malček zaspančka,največkrat med hranjenjem....ampak takrat ko je zaspan,včasih v vozičku in spi tudi če je svetlo v sobi!

malo je začel le kašljati in smrkati na nosek.......nevem,če bi ga peljala k zdravniku,najraje bi skočila v lekarno po kakšen sirup?
katerega predlagate za kašelj??

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
27.9.2009 14:18:52   
pokica_
Mi smo po kosilu, pijemo kavico, samo še ati se mora zrihtat, mi2 z Anejem sma že ready! user posted image  Pa piknemo proti prlekiji.

elyy, user posted image za možeka, paše včasih tako, ane?
kolikor vem, se tem malim ne daje nič proti prehladu, kašlju...P niti nič ne da. Se samo od sebe pozdravi, izkašlja...user posted image

Anej je bil tud tko že prehlajen, pa je minlo kar samo od sebe. So še premajhni, da bi dobli sirup,..šele po 1 letu starosti.

Oliva, tale hišica je super lepa, ampak je draaaaga. Moji starši so rekli da bojo drugo leto kupli Aneju hiško in igrala (tobogan, gugalnice, peskovnik). user posted image  Fino od babice in dedka. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
27.9.2009 14:44:27   
KatMat
evo nasa spi kot top spet....

pri nas podnevi pocakam da zaspi na joski ce je zaspana in jo pol odkopim in prestavim v posteljico...ce je zbujena jo dam v posteljico in eno igracko ko je zaspana mi sporoci in ji dam dudo in na bok in zaspi v trenutku...sobe ne temnimo...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
27.9.2009 14:50:25   
KatMat
mojega sem poslala po pico v domzale...sama pa gledam spet titanik...

ej punce ko bi me videle bi umrle od smeha...moj je ze dva meseca nazaj pred vhodom v hiso zbil ploscice ces da bomo dal druge...in do danes se ni nic premaknillo...sem imela dost mi je namesal lim in jaz....katja d'bosanec...to nanasam...originalno...se rito sem sosedu kazala da je bilo pristnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
27.9.2009 15:13:27   
majana79
Kati, ti si zakon user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
27.9.2009 16:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

malo je začel le kašljati in smrkati na nosek.......nevem,če bi ga peljala k zdravniku,najraje bi skočila v lekarno po kakšen sirup?
katerega predlagate za kašelj??

domače smrekove vršičke, včasih pa tudi trpočev sirup.....pa veliko piti !

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
27.9.2009 16:08:38   
Anonimen
mi uživamo doma, v lepem nedeljskem popoldnevu, v miru in se crkljamouser posted image

Včeraj smo se potepali po Celovcu, obiskali živalski vrt, zavili v toysa in kupili Tristanu za rojstni dan kolo od spidermana, pa potem še zapravljali v Ikeii - zvečer so otroci samo popadaliuser posted image

Danes bomo šli še na en sprehod, pa malo kolesarili, jutri pa spet vrtec, služba in rajanje z Oskarjem. user posted image

Zbiram ideje za dobre piškote - imamo v soboto fešto, pa bi rada kakšne dobre in preproste, da jih lahko jedo tudi otroci...Any idea ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
27.9.2009 19:20:32   
Dudica1
ktja men je všeč bolj prva hiška...kok pa bodo znižane??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
27.9.2009 19:24:14   
Anonimen
Dudica, samo prva hiška bo znižana, art. 198591 in to 2.10. na spletu za 44% manj!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
27.9.2009 19:33:21   
Dudica1
uuu to je pa kar nekaj manj...bomo videli mogoče se pa še jaz odločim za poletje bo odlična za ven...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
27.9.2009 19:40:33   
FLASK_A
Oj!

Kaj se kej dogajauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
27.9.2009 19:49:15   
Dudica1
kaj se kej dogaja user posted image ...pojma nimam mislim da nič pretresljivega user posted image

Jaz samo vem da sem full utrujena in da grem na kavč...smo bli na krstu pol smo pa še z enimi šli na mal daljši jesenski sprehod tako da mam pravico it počivat!user posted image user posted image

Želim vam lepo in mirno noč!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
27.9.2009 20:09:12   
FLASK_A
Ok, pol pa super.
Jaz grem tut v posteljo, sem KOMA!!user posted image

Nočko!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
27.9.2009 21:00:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uuu to je pa kar nekaj manj...bomo videli mogoče se pa še jaz odločim za poletje bo odlična za ven...

pa še zraven tobogana bo pasalauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?