|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
28.9.2009 8:43:02   
KatMat
kako se sploh naredi ticino...a ti ves majanci??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.9.2009 8:46:15   
Tanja_
Kati ti prideš?Pa Majana?Sej boste povedale, kdaj boste šle prbližn a ne?Da se še jst takrat odpravim.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
28.9.2009 8:47:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ja, ticino maso moraš kar obvladat. user posted image Potem pa pohvale kolegici.

ja ful obvlada zadevo, saj tej torte so vse od njeuser posted image pa pecivo tud obvlada, tako da če rabiš za orenk zakusko pecivo in torto ti vse ona narediuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
28.9.2009 8:50:14   
majana79
Kati, kukr sem brala po kulinariki, jo lepo kupiš, če bi jo delala sama, je preveč dela. Mislim da so jo ženske kupovale v Pekarni Vrhnika, sam sem že pozabila točno.

Tanja, jaz pridem, samo da pridejo meritve naredit. No, pa da se Jure malo naspi, ipd. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
28.9.2009 8:50:18   
Anonimen
dobro jutro!

Urban ravno zaspal... hitim se tuširat, jest, obesit perilo,... po deseti uri se zna že sonček prikazati, ja!

cveka, luštni tortici!!! bi tudi jaz en košček, prosim,... sem spet brez kruha (kdo pa bi se ga spomnil kupiti) in bi zraven mleka prav prijal en košček tortice.
super, da ste lepo praznovali! upam, da se tvoji tašči stanje izboljša!!!!

FLASK_A ti boš pa še ugotovila, da na kmetijo pašeš,... mi delaš gušte s temi kmečkimi opravili. delo v naravi je vedno prijetno!!! ste kakšno fotografijo naredili?
danes se pa začne kmetovanje slavnih,... kateri je favorit? bom gledala, ker mi je Salome carska! no, zdaj ne morem več reči, da je "baba z jajci"

lake, me veseli da ste uživali v morskem zraku! je bilo kar zatišje včeraj na RRju.

Dudica, Tanja_ čestitke za obmesečnice!

KatMat, prima zidarka! a prideš še k meni položit ploščice v wc? pa v kopalnico? ker moji moški se že več mesecev ne premaknejo... saj, zbila jih bom jaz: z veseljem in nasmehom na ustih!

Leela, bo dobil Filip lego kocke, ko si rekla, da ga drugače ne boste spravili na plavanje? Kako čas hitro teče!

Elyy, se vidi, da uživaš v materinstvu! Večkrat se nam oglasi!

ja, zdaj pa šibam k jutranjim opravilom,... da mi uspe priti na srečanje.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
28.9.2009 8:55:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kati ti prideš?Pa Majana?Sej boste povedale, kdaj boste šle prbližn a ne?Da se še jst takrat odpravim.
ja jest tud pridem...pa majana tud....evo blue pravi da bo okoli 9.45 v tivoliju

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
28.9.2009 8:58:49   
petrazg
Dobri jutro babike žabike...

Pa je spet en lep vikend za nami... bili v Celju, šli gledat dojenčka, šli na Pikin festival, dobili novo kolo ... fino je bilo...

Nimam časa za nazaj brat, danes ali jutri vozičkanje... kje, kdaj??? Dajte mi prosim povedat!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
28.9.2009 8:59:02   
Anonimen
k.tja: ti kr prit na tortice, so ful dobre, tako da moraš kar pohitet ker jo bo zmankalouser posted image

no jz grem pa potem k DR. peljem tima k ima uho uneto pa greva na pregleduser posted image nika mi pa spet spiuser posted image se vidi da je imela ob pol štirih govorni tečajuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.9.2009 9:01:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

KatMat, prima zidarka! a prideš še k meni položit ploščice v wc? pa v kopalnico? ker moji moški se že več mesecev ne premaknejo... saj, zbila jih bom jaz: z veseljem in nasmehom na ustih!

ni problema....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.9.2009 9:03:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pa je spet en lep vikend za nami... bili v Celju, šli gledat dojenčka, šli na Pikin festival, dobili novo kolo ... fino je bilo...

Nimam časa za nazaj brat, danes ali jutri vozičkanje... kje, kdaj??? Dajte mi prosim povedat!!!!

za danes se nekaj menjo!!1

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
28.9.2009 9:06:46   
KatMat
lacna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kaj naj jem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.9.2009 9:07:38   
Tanja_
petra DANES DOPOLDAN, TIVOLI!Naša bo zdele zaspala, upam brez joka, ker se je že fejst mencala, pol pa prideva. Glih k se bo sonček nardil.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.9.2009 9:07:57   
Anonimen
jutrooo

uh...vikend pri naših, pol na tenisu pa na južni pri tašči...v glavnem...vsepovsod, samo doma ne..user posted image

Zdaj sma malo poležavale...jaz bi še spala, Živa pač ni tega mnenja, tako da...uh...malo moram pospravit, ker mamo spet vse all aver the place od včeraj (sploh ne vem, kaj tolk prtljage okol tovorimo....), potem pa gremo ven, na kofe. Celo nekaj dolenjk bo ratalo prit na kup - kakšen praznikuser posted image , bo treba dat predlog na občino. Tako da...POZDRAVLJENE ZMAJČICE, pa lepo vozičkajte.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.9.2009 9:07:58   
KatMat

TIVOLI OKROG 10-IH

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.9.2009 9:10:31   
majana79

Danes, v Tivoliju po 10. uri.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.9.2009 9:11:42   
majana79
No, me je Kati prehitela... RR mi neki šteka in dobivam ful za nazaj sporočila. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.9.2009 9:13:06   
majana79
Majch, a se na Loki dobite? 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
28.9.2009 9:15:23   
KatMat
EVO NASA TUBBY TUD MOGOCE PRIDE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
28.9.2009 9:15:38   
lake
Pridem okol polenajstih, ko bo mal sončka. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
28.9.2009 9:16:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Majch, a se na Loki dobite? 

ja se. Kaj ti tud prideš?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
28.9.2009 9:17:11   
FLASK_A
katja, kmetica pa ziher ne bomuser posted image Mi je šlo čisto po ljubljansko. Mogoče sva z Jako pobrala kako vrečo ali dve jabolkuser posted image Domov smo itak peljali celi prikolico in dva avta... Tako da to težko delo ni zame. Defenitivno. Slikic pa nimam, nisem nič fotkalauser posted image

Je bilo pa vseeno luštnoooouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
28.9.2009 9:18:43   
Tanja_
Jaz pridem po enajsti. Sej takrat boste še?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
28.9.2009 9:18:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ja se. Kaj ti tud prideš?

Danes ne user posted image Lahko pa enkrat, ko bom spet doma, pa se boste dobile. Sem drugače tut iz NM. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
28.9.2009 9:23:06   
majana79
(
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pridem po enajsti. Sej takrat boste še?

Sigurno user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
28.9.2009 9:23:30   
KatMat
JAZ BOM TUD VRJETNO MALO KASNEJE KER NASA SE SPI...MA HUDICA IN TA caps lock

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?