maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja nič, grem pančkat... pospravljala tako ali tako ne bom nič,... maja, pozdravček! upam, da ste v redu! lahko noč! Hojla, se trudim brat za nazaj, pa obupujem, ker ste preveč čvekaste. Mi smo kr OK, sem pa ravno razmišljala o tem, da te občudujem. Vedno bolj. Že to, da si bla skozi sama z otrokoma in polna optimizma, pozitivne energije in jo prenašala še na vse nas... Jst zgubim živce skor vsak dan. In vedno znava, ko se mi to dogaja se spomnim kakega tvojega posta, ko si bla na tleh ampak vedno na koncu napisala, da bo jutri zagotovo lepši dan. No, Maša je že brez vročine, samo še kašlja. Shujšala je ful, ker mlada dama (to je zdej na novo samoklicana) doma nič ne je. Zato sem sklenila, da gre v ponedeljek v vrtec kljub kašlju, da jo pošteno nahranijo. Dete živi od čaja in jabolčinka. Danes je celo pojedla kos kruha in 1/4 hrenovke in potem za kazen, ker se je za mizo too much afnala, šla že pred risanko v posteljo. Mal je ponergala ko je slišala, da je mala kraljična na TV, potem samo še prosila za svojga 'kanelona' (kameleona) in se z njim na postelji pogovarjala o kake pol osmih. Pol pa zaspala. Tudi ganilo je ni, da je to kazen, tudi malo ni pojokala, da bi bla raje z nami, kot pa na postelji. Briga njo. Sva se potem z mojim hecala, da je to bolj kazen zanj, ki bo jutri najbrž mogu bolj zgodaj vstat Zarja še vedno zeleno kaka, včasih driska včasih ne. Ne vem kaj je to, greva naslednji teden nazaj k P, pa naj ji da mal kri pogledat. Včerajšnji pogreb je bil zelo lep. Sestra od mojga je imela govor. Sem pozabla napisat, kako naju je Maša tolažila v nedeljo. Je rekla 'vesta, stric je sam jabolko pojedu in mal zaspal. ampak se bo kmalu zbudil. Nič ne jokajta.' Tekla v kopalnico in prinesla škatlo z robčki. In zdaj vsakič ko kdo pozvoni na vratih teče pogledat in vmes kriči, da je mogoče stric pepi, ki se je končno zbudil. Res je prisrčna in neverjetno razumljiva. Kaj je tu novega? JE že katera noseča. KAtmat, pri vas neki rojevate vidim, a si ti naslednja? Ne bom brala za nazaj čveke čvekaste. DUDI! Kitajcccccccc! Sm ti fouš!!!!
|