|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
26.9.2009 21:03:54   
majana79
k.tja, pri nas to ni en krik ampak tako ihtav jok, da postane ves rdeč in hripav, včasih tudi začne kašljat, ker se mu očitno od vsega zatakne slina. Poskušava ugotovit, kdaj je ravno prav utrujen, da ga damo v posteljico in da potem z malo manj joka zaspi, ampak nama ne uspe vedno... Začela sem razmišljat, če ga kaj boli, ker je recimo tak postal pol ure po hranjenju, se 5 minut igral v centru in potem spet začel neutolažljivo jokat. Težko mi je, ker to ni enkrat na dan, ampak 3, 4x. Ne vem, nisem dovolj pametna, da bi ugotovila kaj mu je...
Hvala za tvoje nasvete. user posted image Uro smo tudi že uvedli, navadno gre spat po dojenju, ampak je včasih večkrat zaspal že med dojenjem, zdaj je to bolj izjema kot pravilo.

Na pivo so pa zmajčice že navajene, samo to prikrivajo. Z mojo pomočjo so 'prišle ven'.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.9.2009 21:04:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj...ja...luka je na svetu....moja sestrica okreva po nnnnaaappppoooorrrnnneeeemmmm porodu

ja, bravo!user posted image user posted image user posted image  upam, da bo okrevanje hitro in s čim manj bolečinami!!!

Tanja_ luna v obliki črke D pomeni, da se debeli... naslednji teden bo polna! včasih je to še hujše kot sama polna luna... za nekatere.

za nas očitno ne.
zjutraj smo imeli malček norišnice, ko pa smo se vsedli v avto, se je začelo lepo potovanje v prelep dan!
Urban mi je celo brez joka zaspal v vozičku, ki ga imam pri naših (ki ga ni najbolj navajen)... še celo pel je! potem pa je spal 2 uri in pol!!! in se zbudil vesel in zadovoljen. Ma, takšnega otroka imeti vsak dan... bi bilo nepopisno lepo!
in Oskar? sploh ne morem verjeti, da se je razvil v tako čudovitega triletnika!!!

rajši ju ne bom preveč hvalila,... noč je še pred nami in jutri nedelja...user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
26.9.2009 21:13:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Na pivo so pa zmajčice že navajene, samo to prikrivajo. Z mojo pomočjo so 'prišle ven'.user posted image user posted image

user posted image user posted image  ja, sem prebrala, da z lake šaltata že na vino,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
26.9.2009 21:15:19   
Anonimen
ja, pa Dudica, upam, da si v kitajski vse pojedla!!!

in... pokica_ me veseli, ker premišljujeta, da bi Anejček ne bil edinček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
26.9.2009 21:15:19   
lake
Z ravioli je res ful dela, sploh ker se je moj don zjutri odloču da jih bo delal, in je blo treba še strojček it kupt, tko da za prvič so nama kr vredu ratal. Mal preveliki za moje pojme.

Zdej sm pa za konec dneva pojedla še pol banjce sladoleda. Mislm da ne grem z vami plavat, si počas ne bom upala kopalk oblečt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 980
26.9.2009 21:16:51   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image user posted image  ja, sem prebrala, da z lake šaltata že na vino,...

Ja no jst lahko ker je zmanjkal pridelave, samo prej se mi je po enem diciže res mal vrtel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.9.2009 21:18:38   
Anonimen
tankini kopalke, lake... mene so letos poleti navdušile ženske z njimi (si jih naslednje leto zagotovo omislim!)

Tanja_, ko si omenila, da gre svakinja vedno spat z otroci in je potem ni več nazaj,... to je sindrom utrujene mame (se mi dogaja vedno znova in znova).
je obisk pri tašči uspel?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
26.9.2009 21:19:33   
majana79
lake, to je zato, ker si izven forme. Buhve kolk časa nisi pila vina. Treba več vadit pa bo boljše. user posted image  user posted image

Moj otrok spi od že pol 7. Neskopan in neoblečen za spanje... user posted image Naj bi zaspal samo za kake pol ure (ker vedno samo toliko spi!) ampak očitno je potegnil...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.9.2009 21:24:09   
Anonimen
majana, če spi, ga pusti... saj ga ni potrebno vsak večer skopati. ko se zbudi, ga previj, nahrani in daj nazaj v posteljico. mogoče ti bo začel spati ob 7 uri zvečer. pa čez dan 2-3x. če pa si ga previla malo pred 7 uro, ga samo nahrani... saj bo plenica zdržala do jutra (če ni pokakan)...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
26.9.2009 21:28:43   
Anonimen
nič, grem pančkat... pospravljala tako ali tako ne bom nič,...

maja, pozdravček! upam, da ste v redu!

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
26.9.2009 21:29:54   
pokica_

ja, pa Dudica, upam, da si v kitajski vse pojedla!!!

in... pokica_ me veseli, ker premišljujeta, da bi Anejček ne bil edinček!user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala k.tja! No, to bolj ati premišljuje še zaenkrat kot mamica. Mogoče še tud mene kdaj zgrabi ta misel. Za zdaj si še pa dam časa...user posted image

lakeuser posted image za domače raviole!

Mi smo tud prišli ob pol osmih domov, Anej je že napol spal, pa ga nisma kopala, boma ju3 spet, samo previla, v pižamo oblekla in nahranila sem ga.

Zdaj gremo pa pred tv! Nočko!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.9.2009 21:36:09   
majana79
Zbujala ga sigurno ne bom, previt ga bo pa kar treba, pa nahranit in potem upam da bo spal naprej. Se pozna da je čez dan spal mogoče vsega eno uro in je bil pošteno utrujen... 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 987
26.9.2009 21:43:46   
lake
Ja bo treba nazaj v formi pridt, drgač se bo moja želja da grem drug teden na koktejl, po njemu slabo končala. Bo otrok lačen ponoč, ker ga mami definitivno ne bo slišala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 988
26.9.2009 21:46:10   
majana79
Sej si boš alarm naštimala, pa se boš zbudila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.9.2009 21:49:27   
maja1488

nič, grem pančkat... pospravljala tako ali tako ne bom nič,...

maja, pozdravček! upam, da ste v redu!

lahko noč!

Hojla, se trudim brat za nazaj, pa obupujem, ker ste preveč čvekaste. Mi smo kr OK, sem pa ravno razmišljala o tem, da te občudujem. Vedno bolj. Že to, da si bla skozi sama z otrokoma in polna optimizma, pozitivne energije in jo prenašala še na vse nas... Jst zgubim živce skor vsak dan. In vedno znava, ko se mi to dogaja se spomnim kakega tvojega posta, ko si bla na tleh ampak vedno na koncu napisala, da bo jutri zagotovo lepši dan.

No, Maša je že brez vročine, samo še kašlja. Shujšala je ful, ker mlada dama (to je zdej na novo samoklicana) doma nič ne je. Zato sem sklenila, da gre v ponedeljek v vrtec kljub kašlju, da jo pošteno nahranijo. Dete živi od čaja in jabolčinka. Danes je celo pojedla kos kruha in 1/4 hrenovke in potem za kazen, ker se je za mizo too much afnala, šla že pred risanko v posteljo. Mal je ponergala ko je slišala, da je mala kraljična na TV, potem samo še prosila za svojga 'kanelona' (kameleona) in se z njim na postelji pogovarjala o kake pol osmih. Pol pa zaspala. Tudi ganilo je ni, da je to kazen, tudi malo ni pojokala, da bi bla raje z nami, kot pa na postelji. Briga njo. Sva se potem z mojim hecala, da je to bolj kazen zanj, ki bo jutri najbrž mogu bolj zgodaj vstat user posted image

Zarja še vedno zeleno kaka, včasih driska včasih ne. Ne vem kaj je to, greva naslednji teden nazaj k P, pa naj ji da mal kri pogledat.

Včerajšnji pogreb je bil zelo lep. Sestra od mojga je imela govor. Sem pozabla napisat, kako naju je Maša tolažila v nedeljo. Je rekla 'vesta, stric je sam jabolko pojedu in mal zaspal. ampak se bo kmalu zbudil. Nič ne jokajta.' Tekla v kopalnico in prinesla škatlo z robčki. In zdaj vsakič ko kdo pozvoni na vratih teče pogledat in vmes kriči, da je mogoče stric pepi, ki se je končno zbudil. Res je prisrčna in neverjetno razumljiva.

Kaj je tu novega? JE že katera noseča. KAtmat, pri vas neki rojevate vidim, a si ti naslednja?

Ne bom brala za nazaj čveke čvekaste.

DUDI! Kitajcccccccc! Sm ti fouš!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.9.2009 23:16:13   
zoja10
pozdravljene,...
nahitrco da pojamram pol morm pa spat user posted image ...
No najprej dobre stvari :
sem bla zuni s kolegi do zdej klepetala moj je doma pazu Tajo (ki pridno spi),
sem spila eno pivo..za mleko seveda...user posted image ..

pa še slabe..
sem dobila mens. kr neki, pa tok je blo fajn brez nje,...povem to mojmu pa pravi da zgleda da je cajt že za tadruzga user posted image  da se mi zrola....user posted image

pol je spet ta moja user posted image  tašča na tapeti,
smo šli na piknik k njeni sestri in je bla vsa sladka in sam okrog Taje, pol jo je mojmu dobesedno izruvala iz rok in vsa ponosna okol hodila (doma jo pa sploh ne šmergla, HB bi se reklo), pol je šla v kuhno in pridem notr čez 5 minut, a ji ni gatila flaške s starim aptamilom v usta ...sm mislna da znorim... še držat jo ne zna pa jo bo kr hranla,...še zdej sm penasta.

drgač pa,...
Taja čez dan ful malo spi, sploh odkar jo mam v športnem delu nikakor ne zaspi v vozičku tudi če je spuščeno do konca, če že zaspi je to max. pol urce, sem začela  popoldan nosit spat v sobo da se vsaj mal naspi,..

mleka mam ful malo, verjetno zarad hormonov od menstr,.. se trudim še naprej čim več dojit...
noči so malo bolj pestre, oz tam okol 4 se začne ful premetavat no sej pol nekako zguramo do 8,..

tko ,.. se če se vam ne bo dalo brat nč hudga, sm se mogla sam mal skašlat user posted image
nočko user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.9.2009 0:05:23   
Dudica1
evo midva sva od kitajcov user posted image pol sva šla pa še na vrzdenc v zeleno user posted image

zdej pa spat! nočko

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 992
27.9.2009 7:51:14   
Anonimen
jutro

no jz sem spala za en k...., tavčji ima uneta ušesa in je celo noč jambru, zdej pa spi, pol je še nika se ob pl petih zbudila, je bla lačnauser posted image user posted image user posted image   mož je pa ob pol štirih ušel v dnevno spatuser posted image user posted image   in zdej si moram ob svetlobi rač. lakirat nohte k ga bom zbudila če bom luč prižgalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
27.9.2009 8:00:29   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.9.2009 8:06:35   
Anonimen
jutro!

noč je bila pošastna, jutro že zgodno,... bo pa dan lep.
mi pa Oskar spet nekaj kašlja,...

obeta se nam lepa nedelja!
gremo ven, na sonček... no, čez kakšni dve urici, ko bo topleje...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
27.9.2009 8:12:17   
Dudica1
KTJA kaj ste pa imeli pri vas,da je bila noč pošastna??

Mi smo pa vredu spali samo premalo ker sva ob 00.00 šele domov prišla user posted image ...no bilo pa je super lepo!
Zgleda da bo lep dan samo nekaj pihlja spet upam da bo nehalo ko bomo šli ven,drugače je pa sonček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.9.2009 8:58:15   
Anonimen
non stop zbujanje... meni se zdi tole že prav pošastno!!! zdaj ga imam pri sebi in bi želel biti non stop priklopljen (ko pospravim mlekarno, se zbudi,... dude pa noče)...

ampak,... zdaj imam vprašanje - HIŠKA

v BC bodo imeli 2.10. akcijo za tole hiško:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591

jo ima katera že doma?

meni je všečna tudi tale:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172704

kako je s kupovanjem po elektronski trgovini BC? plačam po povzetju?? saj, moram si prebrati njihove pogoje,... ampak mi je lažje vas vprašatiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
27.9.2009 8:58:32   
Tanja_
Jutro...
Mi smo ponoči sicer bolje spali. Se je zbudila le dvakrat, ampak od 5.20 ni hotla več spat. Se pogovarja, pol pa prou histerično začne jokat, izsiljuje, ker ko naju zasliši takoj utihne in čaka, da jo bova prišla iskat. Se nisem pustila, a sem vseeno ob sedmih obupala in ji prižgala luč, pol se je pa z igračami menila in čez kake pol ure nazaj zaspala. Punce, jst sm čist neprespana-kaj naj nardim, da se ne bo več tko zgodej zbujala?Help...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.9.2009 9:13:58   
KatMat

hehhe..bi mogle mene pa blue vidt k sve prickale ze pred dvanajsto hihihihih

maja...nikoli ne vesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.9.2009 9:17:04   
KatMat
dobro jutro!

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 27.9.2009 9:18:04 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?