Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 16:03:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja to kar kliče po srečanju s pirom Ej ledenka, a veš da se mi je danes zdelo da sem videla Maksija, samo ne s tabo. Ampak sem potem gledala voziček pa je bil moder... danes je bil pa samo z mano včeraj pa je bil tudi z varuško, gresta ponavadi v Tivoli
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 16:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
oj no h keri nej pridem na pir no jz sem rz sprehoda, zdej pa otroke na futrat in pol zvečer pa na aerobiko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 16:50:07
|
|
|
|
zoja10
|
leela ja mam neki podobnega,.. bom pšrobala še kakšno od druge firme.. danes sem ji dala zelenjavno mineštrco kar iz mojga krožnika in je kr korajžno odpirala usta...ene 4x.. pol je blo pa dost..očitno ji je vse drugo pusto in dolgočasno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 16:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
sej je vredu če pojejo samo štiri žličke, počasi in previdno midve pa pojeve 120ml kašice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 16:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no zgleda da sem sama ostala, uživajte, se še kaj pišemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 17:20:55
|
|
|
|
majana79
|
Pa jst bi ga na mestu potolkla, resno Trčil v voziček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 17:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, nismo šli ven. sta prišla še bratranček in sestričnica, a očitno mu danes ni do norenja... je preutrujen. Oskar ni nič spal in se mu že na obrazu pozna, da bi moral nujno odspati nekaj ur... glas ima katastrofalen! zdaj čakam, da mine še ena ura, da ga potem pripravim za nočno spanje. na srečo je prišel moj in bo do večera doma tako da se lahko malo oddahnem. upam, da se ti je jutranje počutje izboljšalo! takšne dneve še predobro poznam in JIH NE MARAM!!! aj, ne bo šlo še z mojim prostim časom... Urban začel kričati, pa po čokolino moram...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 17:44:25
|
|
|
|
christiana21
|
Hello! Vidim, da vaši otročki veselo papajo kašice, pridno spijo,...no, pri nas ni nič od tega. Pa bo že...enkrat. Sm se že sprijaznila Me pa nekaj drugega skrbi. Menstruacija mi zamuja, pa čeprav 1 dan me skrbi, jajčniki me matrajo že dober teden, od tega hudička krvavga pa ne duha ne sluha. Skrbi me, da sm zanosila, čeprav dvomim, test je tud negativen. V zadnjem mesecu sem sexala itak sam ene 4krat (zaradi naše male tečke, ki nič ne spi), pa še to s kondomom in dvakrat sva bila celo tako pazljiva, da je s kondomom pazil .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 18:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Pa jst bi ga na mestu potolkla, resno Trčil v voziček mater bi ga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 18:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca a ve sexate, kaj je sploh to jz že tojk dolg nisem da se mi je tm spod že vse zaraslo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 18:22:37
|
|
|
|
Leela
|
christiana lahko nimaš od stresa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 18:38:25
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela christiana lahko nimaš od stresa. jaz tut mislim tako. Cveka, ja k delu se spravi! Če ne, ne bo nič
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 18:46:23
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela christiana lahko nimaš od stresa. jaz tut mislim tako. Ziher??? Js nočem nove nosečnosti, raje se posvetim tamali, kot pa dvema... Gloria me rabi. Ste delale ve teste z testerji First sign? So sigurni? Po kolikšnem času? Brala sem že zgodbice, da je bilo ene par nosečih, pa tester ni pokazal...
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 19:22:11
|
|
|
|
Leela
|
mislim, da so te testerji zelo natančni. Naredi test s prvim jutranjim urinom, ker je koncentracija takrat najvišja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 19:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa bolj slabo kaže s 5. delom... izjemoma, če niste že tam moja mulčka spita (Oskarju se je zopet povišala temperatura na 38 a pričakujem, da bo šlo proti jutru na hladnih 36)... moj je še doma in me prav lepo gleda... potrebuje spodbudo, da bo šel lažji na delo! christiana, upam, da se izteče tako kot si želiš... stres pa velikokrat naredi svoje. in še milijon za tvojo malo Glorio! majana, tile padci so kar sestavni del otroštva... žal. Oskar je bil stalno nekaj buškast, kot da ne vem kaj bi delali z njim... bil pa je bolj raziskovalni otrok = ampak se prej naučijo, da so v življenju tudi padci. ti ga pa, kot skrbna mati (kar si! to lahko rečem kljub pivom ( )) opazuj, če bo v naslednjih dneh imel kakšne posledice (jih verjetno ne bo, a vseeno): bruhanje, zaspanost, neodzivnost zenic... to so dvojčki... KatMat, za tvojo sestrico še nasvet, ki ga nisem prebrala: če malček zaspi med dojenjem, naj mu odvije pleničko... pri nas je previjanje med dojenjem pomagalo. otročka zagotovo zbudi. petrazg, sem šele zdaj uspela prebrati vse... (kot da je bilo tako veliko napisano... ) naslednjič se mi kar povabi na obisk, prinesi pivo s seboj (pa mi boš pomagala čistiti... boš prec boljše volje, ker boš videla, da je pri meni slabše ) zdaj pa se opravičujem... upam, da bomo že na 5. delu, ko pridem nazaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 19:54:58
|
|
|
|
christiana21
|
Hvala za tolažbo... Ko sem stopila na tehnico danes, sem se odločila...HUJŠAT!!! Takoj!!!! Ne gre dol od poroda pa konec, še vedno imam toliko, kot sem imela, ko sem prišla iz P., sram me bodi, pa ko bi se vsaj nažirala. Ne vem zakaj ne gre dol.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 20:16:53
|
|
|
|
majana79
|
christiana, pravijo da gre 9 mesecev gor, pa 9 mesecev dol, tako da bo že... Zdaj imaš druge skrbi kot pa hujšanje. k.tja, hvala, ker verjameš vame, navkljub pirom Ja kje pa ste danes vse? Tako nam res ne bo uspelo pridet do 5. dela. Sicer, katera ga bo pa odprla?? Dudi ni, blue tudi ne... Je treba seznamčke prenest pa vse to. Madona enega dela... Jure spi, je imel popoldne en nočemspatkersempačtak izpad, no, kriva sem tudi jaz, ker ga nisem ujela v pravem trenutku in dala v posteljico. Je pa potem še mojega spravil iz tira, se vidi da je manj z njim kot jaz... V kuhinji me gleda posoda, na pultu en stroj perila... Ma ne da se mi nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 20:43:37
|
|
|
|
lake
|
No mi smo mel dons spet dan sitnobe. Je zdele zaspala. Jutr greva pa mal v Italijo pogledat, jupiiii, upam da bom tokrat tud kej zase kupla. Čeprov sm zdele mal besna, sm že popoldan bratu povedala dagreva jutri v Italijo, in zdele kliče mami če ma lahko jutri nečaka, ker grejo oni v Ikeo. Mami seveda ni mogla rečt ne, in zdej bo mela jutri oba Tajo in nečaka. No sej je posobna, samo se mi mal zamal zdi, ker bi šel lahko tud kdaj drugič, oz. ne vem zakaj more it pri njih cela familija.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 20:45:52
|
|
|
|
majana79
|
lake, upam da kupiš veliko lepih stvari Kam pa bosta šla? Aja, glede brata se pa ne sekiraj... Eni pač so taki, kaj češ.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 16.10.2009 20:46:23 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 20:47:55
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 christiana, pravijo da gre 9 mesecev gor, pa 9 mesecev dol, tako da bo že... Zdaj imaš druge skrbi kot pa hujšanje. maš prav ja...zdj najprej Gloria in menstruacija...no ja, v bistvu najprej menstruacija (sj ma Gloria tud atija), se morm mal umirit, da bo prišla teta Rdečković . Mogoče sm res mela mal preveč skrbi zarad driske od male, pa neješčnosti, pa pediatrinja nas ni pravi čas kontaktirala, strah me je bilo, da bo mogla mala v bolnico.. in vse to se je dogajalo kakšen teden preden bi mogla M dobit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 21:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, mene. tukaj sem. 5. dela še ni. ampak res: katera bo tako pogumna, da ga odpre? sicer pa... s takšno brzino, kot danes tipkamo... bo počakalo na Dudico in Blueeyes... christiana - hujšanje? bi tudi jaz, a nimam časa... sicer pa tako kot je rekla majana: - 9 mesecev! še je čas. lake, tvoja mami bo že zdržala... če ne drugega, je imela vaju z bratom ... prav luštno ji bo, Taji pa tudi,... drugače pa: sem tudi jaz imela stalno pripombe čez svojega brata (trenutno ne,... jih bom pa verjetno še imela)... takšni smo: mali Abelčki in Kajnčki, ne? sem se spomnila zdaj: Oskar se včasih kar uleže na tla in reče "mami, umrl sem" in sem že navajena na svojega "mrtvaka"... zdaj mu rečem "a si umrl?" pa on meni nazaj:"ne, mami, zdaj sem okostnjak" in ga prvič nisem dobro razumela (saj veste, moj otrok še nima "odrasle" izgovorjave) in sem ga prosila, naj mi razloži, kdo je to, in on meni:"tisti, ki ima zunaj kosti" no, zdaj se uleže na tla ali da glavo na mizo (z odprtimi očmi in usti) in igra okostnjaka. ja, noč čarovnic bo kmalu... pa verjetno malo vadi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 21:09:19
|
|
|
|
lake
|
Najbrž da bova šla v tori d evropa, v Trst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 21:11:25
|
|
|
|
majana79
|
Aha, tam sem pa celo enkrat bila, ampak ne bi znala več pridet. k.tja, komaj čakam, da bo Jure imel take 'fore'. Meni je to tako prisrčno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 21:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana, imaš dober podpis! (upam, da je kaj res na tem)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 21:13:01
|
|
|
|
majana79
|
Ampak mislim da nam res ne bo uspelo pridet do 5. dela, najboljše da dudi počakamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?