Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:08:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jure mi je padu iz postle... Še dobr da je nizka, me je skor kap. Zdej se pa počutm zelo dobra mama. nc se jezit nase...nas je ze kr ene par takih tuki gor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:12:29
|
|
|
|
majana79
|
Joj, kaj bi jst brez vas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:16:52
|
|
|
|
elyy
|
ei katmat: pri meni je bilo isto res....če v porodnišnici je jedu komi 4 dan,res in sem čist ubupala,in sploh nisem mogla več,tako da sem začela z dodajanjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:26:46
|
|
|
|
elyy
|
majana: pač zgodil se je,namerno ti že ni padel.....dobro,da se ni poškodoval,al pa kej hujšga da bi blo! jst mam tudi nekaj stvari za bolho(gugalnik,noter sploh noče biti,mislim še sam se gunca pa vse,pa poje sam noče bit! pa misnla sm prodat voziček,pa kupit za ta denar spomladi sam športni(sam tak res kvaliteten...) zaradi avta ker imam probleme,ko ga sklapjan in dajem v avto.....pa še kej bi se najdlo.... Mislim svojemu malčku želim vse naj,naj kot vsaka mama in mu kupim res vse,pa včasih sploh nepogledam na ceno,potem pa sploh noče tega koristiti....kot igralni center,je biu 5 noter in se je naveličal! grem koillo delat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy majana: pač zgodil se je,namerno ti že ni padel.....dobro,da se ni poškodoval,al pa kej hujšga da bi blo! jst mam tudi nekaj stvari za bolho(gugalnik,noter sploh noče biti,mislim še sam se gunca pa vse,pa poje sam noče bit! pa misnla sm prodat voziček,pa kupit za ta denar spomladi sam športni(sam tak res kvaliteten...) zaradi avta ker imam probleme,ko ga sklapjan in dajem v avto.....pa še kej bi se najdlo.... Mislim svojemu malčku želim vse naj,naj kot vsaka mama in mu kupim res vse,pa včasih sploh nepogledam na ceno,potem pa sploh noče tega koristiti....kot igralni center,je biu 5 noter in se je naveličal! grem koillo delat! glih zarad tega jz ne maram kupovat ne vem kaj drazga, če že kupim kupim rabljeno, al si pa sposodim da lahko vrnem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 11:59:59
|
|
|
|
elyy
|
cveka: sej to imaš,pa prv,sam a veš kako je....prvi otroček...vsak mesec mu kupujem .....pačeprav ima res dosti oblek sem,kar bolana če mu kej nekupim..... vedno mislim,da je premalo in,da kej rabi!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy cveka: sej to imaš,pa prv,sam a veš kako je....prvi otroček...vsak mesec mu kupujem .....pačeprav ima res dosti oblek sem,kar bolana če mu kej nekupim..... vedno mislim,da je premalo in,da kej rabi!! jz sem isto delala to pr taprvem, sam sem mela HB pametnega moža in mi je rekel, al si raje isposodi ali pa rabljeno kupi ker je BZ dajat ful dnarja za neki k ne veš če bo otrok sploh uporabljal in pol sem si raje sposodila in rabljeno kupovala, tako da mi ni blo žal če mi ni uporabljal zdej pr drugemu otroku, pa sploh nič ne kupim, če res ne potrebujem nujno!!!!!! zdaj si cujnce isposodim, opremo pa ceneje kupim pa a veš da sem tako mal pršparala in si potem kot cela familija kaj nabavli ali pa šli lahko vsi kam na izlet, lažje kot bi šli drugače no ampak, imam še vedno vsega preveč sploh pa sem jezna na te igrače, manj ko jih kupim več jih ima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:06:28
|
|
|
|
petra a
|
Jaz pa pri ta prvi nisem toliko nakupovala kot zdaj...groza, resnično. zadnjič gledam kaj imam nakupljenega za darila (sem malo prehitevala) in vidim da sem že ful stvari pozabila da sem kupila. moj me bo nekega lepega dne sam v rit sunu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:11:03
|
|
|
|
zoja10
|
hihih jaz sem ji en dan kupla račke za v banjo,... so se mi tolk lepe zdele sem jih učeri od mojga sllišala da če se mi zdi da lih še tisto nam manjka ah ja tko je..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a Jaz pa pri ta prvi nisem toliko nakupovala kot zdaj...groza, resnično. zadnjič gledam kaj imam nakupljenega za darila (sem malo prehitevala) in vidim da sem že ful stvari pozabila da sem kupila. moj me bo nekega lepega dne sam v rit sunu. ja to se je pa za bat moj mi je zadnjič reku, ti maš za oblečt celo familijo, fasengo nabav, futr za tamalo in plenice, vrtec svoj telefon za plačevat, jz bom pa hišne položnice plaču matr pa da si pol ne bi smela kakšno stvar zase prvošt, sm mu kr rekla dokler boš kadil si bom jz enkrat na mesec neki prvošla no in zdej mora vsak večer mirkat otroke k grem na aerobiko, k pa bo nehu kadit bom pa tud jz delala to kt on misli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:14:55
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, mi smo imeli tudi pestro noč, ga je spet nekaj zvijalo Ne vem sicer, od česa, ker nisem nič takega jedla (ok, ričet na rožniku, ampak je blo bolj malo fižola not). Sem ga na koncu kar k sebi v posteljo vzela, pa je še malo zaspal. Pol je bil pa skor tri ure pokonci in prejle končno omagal, čeprav bi moral jest ob 10ih. No, kakor mu paše Aja,tiste, ki že dodajate kašice zvečer-kdaj jih daste? Pred kopanjem ali direkt pred dojenjem? evo, jst sem mu zdej 4 dni kašico uvajala (po par žličk dopoldne), danes pa začnem z obrokom. Meni je rekla patronaža naj mu jo ponudim kot predzadnji obrok, tako da mu jo bom dala tam okrog 6h zvečer. Dopoldne mu pa dajem zelenjavo alpa sadje (pretlačeno ali kot sokec)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:16:58
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem tud rekla, da se moram ustavt. Mi je pa dost stvari pršlo prav od tavelzga. potem bom pa najbrž pošenkala naprej, ker s prodajo se mi ne da ukvarjat. Razen voziček bi prodala pa kupla eno lahko marelo. Ampak to šele spomladi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jaz sem tud rekla, da se moram ustavt. Mi je pa dost stvari pršlo prav od tavelzga. potem bom pa najbrž pošenkala naprej, ker s prodajo se mi ne da ukvarjat. Razen voziček bi prodala pa kupla eno lahko marelo. Ampak to šele spomladi. jz sem do zdaj skoraj vse pošenkala naprej, sem šla na WWW.PODARIM.SI in sem podarila, ker se meni tud ne da s prodajo ukvarjat in tud dost ljudi je v SLO k imajo manj kot jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 12:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a vse kuhate kosilo jz sem si že pripravla bomo danes jedli pomfri, ocvrte ribje fileje in zeleno solato zvečer pa na aerobiko, tako da bom vse pokrla kar sem in bom danes pojedla no ja sej pojedla bom samo še kosilo in konec s hrano
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 13:28:54
|
|
|
|
zoja10
|
a je kakšen otroček k še ne kaže zanimanja za GH? Naša Taja več kot 4 žličke in še to sploh ne polne sploh ne poje se kr afna pa ven pluva in se proč obrača,.. Pa sm poskusla že vse kar naj bi blo za začetek... kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 13:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
uff,.. sem nas morala prav poiskati... danes zatišje? nisem vas uspela nič brati,... zdajle imam zatišje (Oskar se igra, Urban veselo brca traktor in vriska z zadovoljnim obrazkom...) malo prej sem imela živčni izpad potem pa sta fanta videla, da je treba mamici dati malo miru... smo bili zunaj 2 uri... ker se mi je zdelo, da se mi bi zmešalo, če bi bila ves dan v stanovanju, zunaj pa prekrasen dan. pa še Oskarju je vročina izzvenela... upam, da se ne pojavi več. smo šli do tržnice, tam smo kupili sadje, pa kisla repa mi je zaguštala... sem šla še po pečenico = če mi bo uspelo, bo to danes moje kosilo. njami! diši mi v spominu, upam, da se mi kaj ne zažge . pa z Oskarjem sva šla na en čaj, ker je Urban pridno spal v vozku... ampak očitno smo bili malo predolgo, ko smo prišli domov, je nastala cela norišnica! upam, da je z vami vse ok... izkoristite ta lep dan!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 13:36:43
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... a greva dons na en pir? Jaz sem že cel dan čudna do amena, hb je Luka priden... Imam občutek, da dons ne sme nobeden nič narobe rečit... Kdaj bo tega dneva konec?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 13:45:07
|
|
|
|
lake
|
Jst tud pir. Sm šla dons Taji končno osebno delat, pa moji nečakinji darilo, oz darilca kupt za dobrodošlico, pol sm se pa spravla neji pospravlat, pa sm obupala, ker se mi je zdel da sam še bolj razmetavam Taja dejansko ne mara sadja, dons sm ji dala kupljeno kašico banane pa marelce, pa je glih tko ven spljuvala, zelenjavo pa kr golta, včeri mi je skor pol kolerabe pojedla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 14:45:18
|
|
|
|
majana79
|
lake, ti maš pa res pridnega otroka a veš kolk jih zelenjave ne mara Midva sva pa iz mesta, sva šla po mleko za očita na tržnico, po kruh pa na pošto, ker bumbar poštar ne zna pridet gor in pol pošiljke prenaša sem pa tja... Jure je pa zgleda ok, se obnaša normalno. Sem mu pa prej spet skor neki na glavo spustila. Jao, dons mora bit res čuden dan. Se mi zdi da pritisk pada, ker mi v peči slabo gori.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 14:45:36
|
|
|
|
majana79
|
Aja, jst bi tut pir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 15:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Aja, jst bi tut pir jaz tud, jaz tud, jaz tud........
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 15:22:37
|
|
|
|
majana79
|
Ej punce, a nam danes uspe pridet do 5. dela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 15:28:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Aja, jst bi tut pir jaz tud, jaz tud, jaz tud........ jaz tuuuuud pa naslednji teden sem spet sama... laverja pa še kar nimam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 15:33:35
|
|
|
|
majana79
|
Ja to kar kliče po srečanju s pirom Ej ledenka, a veš da se mi je danes zdelo da sem videla Maksija, samo ne s tabo. Ampak sem potem gledala voziček pa je bil moder...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 16.10.2009 15:34:17
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 a je kakšen otroček k še ne kaže zanimanja za GH? Naša Taja več kot 4 žličke in še to sploh ne polne sploh ne poje se kr afna pa ven pluva in se proč obrača,.. Pa sm poskusla že vse kar naj bi blo za začetek... kakšen predlog? http://www.milupa.si/mzk_riz.htm A si probala s tem? je dobra. jaz sem s tem pri Lukatu začela. Sicer je pa par žličk čist ok, samo vztrajaj. So pa obdobja, ko imajo dojenčki rajš zelenjavo in sadja ne marajo, čez par mesecev je pa obratno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
IVF spollarci22Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?punčko (
53%)
fantka (
47%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!