Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 18:53:45
|
|
|
|
tubby
|
mal na hitr se vam javim sem bila cel dan odsotna po nujnih opravkih pa sm šele zdj na računalniku. Mi je PetraZg sporočila za kavico pa je adijo pamet k sm mogla letat k nora da sm komej pršla po hčerko u vrtec k je mela plesne. Mal sm brala tist o punčkah pa fantikh... No ja nam je ratal parček. Pa veste pr men drži una kitajska tabela spola ste kaj preverile? men se obakrat ujame
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček! Urban ravno zaspal, Oskar bo čez pol urce šel spat... sem šele zdaj ugotovila, da mojega danes še ni domov ... pa nič ni klical in jaz ne njega... ampak mislim, da mi je omenil včeraj, da ima danes neke opravke sem kar malce zmedena danes, a popoldne je minilo kar hitro in prijetno. doma. Urban ima v predelu dimelj suho kožo... sicer mu danes nisem naredila kopeli s kamilico, ker smo že imeli bazen, bom pa jutri. naslednjič ne smem pozabiti olja! ko pa sem ga zvečer umivala, se kar nisem mogla načuditi, kako umazan popek ima ... sem čistila in čistila. tubby, meni je kitajski horoskop pri Oskarju "napovedal" fantka, pri Urbanu pa punčko. očitno si bo spremenil spol (ker so tudi na nuhalni rekli, da je večja verjetnost, da bo punčka)... bomo pač imeli Urbano, ko bo velik(a). zdaj pa še zobke Oskarju umit... pa nekaj moram pojesti... sem pozabila tudi to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:15:24
|
|
|
|
tubby
|
k.tja jaz sem tud enkrat začela čistit popek joj verjet nisem mogla kok je umazan pa ušesa tudi! Ja vem da vsem ne ugane ta tablea, meni je Aha mislim da prihaja možek pa hčerka - slišim avto. je šou kupit stolček za hranjenje, veste unga k na mizo pršraufaš. vam poročam kako se obnese
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Leela, sicer ne vem točno, kaj je langiritis, a upam, da bo s tvojim mulčkom kmalu vse ok! in maja, s tvojo Mašo tudi!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:22:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Aha mislim da prihaja možek pa hčerka - slišim avto. je šou kupit stolček za hranjenje, veste unga k na mizo pršraufaš. vam poročam kako se obnese tubby to morate imeti pa glasen avto ali pa živiš v orto mirni soseski... stolčke za hranjenje sem gledala v reklami od Pikapolonice... Slex... se mi zdijo kar zanimivi. mislite, da so enako trpežni kot trip trap? in sem se spomnila, da smo se danes pogovarjali o avto sedežkih... in zdaj gledam, da ima lahko otrok po 3. letu že jahača. je to priporočljivo? saj, če ima kulturo med vožnjo, potem ne bi smelo biti problemov...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
grem jest, da spet ne bom pozabila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 19:24:38
|
|
|
|
zoja10
|
Še jaz sam nahitro pojamram... Tudi mi smo bli celo noč pokoncu sem čist crknjena... Je že par dni ful sitna, zdej sem ji merla ima 37,3, skoz kaka, rdeča lička,... Čakamo zobek pa sploh ni nič videt.. Jaz pa kot zombi.. ... Sploh večeri so bolj kritični je Taja večkrat sitna , jaz sem zmatrana,.. raje imam jutra...sončna .. Grem kaj pojest...danes bo najbrž spet dooolga noč... za vse kjer ni tako kot bi moglo bit,...da čimrej mine...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 20:46:45
|
|
|
|
lake
|
Da nas mal dvignem, smo skor na dnu strani. Taja spi, je popoldan nisem pustila zaspat, in je bla zdej čist koma, sm jo še skopala, nahranila, in je zakomirala. Sm ji pa kalorifer pržgala ko sm jo kopala, in mi je blo vroče, da sm skor skupi padla. Taja se je pa še vedno tresla.Teli naši malčki sploh še ne vejo, kaj je to mraz.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 20:54:45
|
|
|
|
maja1488
|
majuška, jst sem v Bistrici, sam se dobivamo v Postojni na kavi z RR-jevkami. Leela, Mašo 1x mogla peljat na urgenco, ker ni mogla dihat, je ratala viola in za par sekund nezavestna. Po injekciji je blo OK. Ne vem katera je vprašala kako to zgleda...pri nas je tako, da najprej začne lajajoče kašljat, potem piska ko diha in v tem skrajnem primeru ni do zraka prišla. Drugače ima pa samo napade kašlja, pa tko čudno diha. K.tja, to za jahača sem tudi jaz gledala. Mašo bova zdej v obeh avtih prestavla v tega od 15 do 36kg. No v enem ga ima že, v drugem ima še tobija. Grem jutri Cybexa kupit. Zarja je tečna ko sam . Cel dan se zateguje nazaj in je trda ko kamen, včerej na RA pa mehka kot guma, vse je ahko z bjo delala. Grem zdej, moram delat za službo, moj pa uspava otroke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 20:55:56
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem jo tudi ravno položila v postlco. Tok je bla utrujena, da je komi jedla. Upam, da bo celo noč spala. Oziroma, tud če se zbudi, sam naj potem nazaj zaspi. Mož je prnesu kosilo iz tajske-so mu dali napačno stvar. In je blo zanič....K... jih gleda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:06:08
|
|
|
|
pokica_
|
Večer Ja danes pa niste ble kaj dost čvekaste, kako pa to? Pr nas je blo danes tudi tečkasto, je bil Anej grozno tečen in siten sam sebi, kaj šele meni. Ni hotu jest, ne se igrat, ne spat. Nosil bi se...to pa spet jst ne morm zarad križa. Ma upam, da bo jutri kaj lepši dan, glede na to, da je petek. Pa tud k tašči gremo na obisk do nedelje,..upam, da bo kaj fajn. Danes so bli moji starši na obisku, so Aneja mal pocartali, pol sma ga skopala, nahranla in spat dala. Je zaspal v šusu,..ker cel dan ni nič spal. Tud na sprehodu ni spal nič. Jst mam jutri spet LAB, tiste teste za ščitnico in holesterol grem ponovit, če je res tako slabo stanje kot kaže, tk da bom ustala že 5.30, da bom ob 6 tam,..k se ljudje kar usipajo, lubi pa začne šiht ob 7.30 in moram bit mal pred 7 že doma, da ima avto. Maaaa...kako fajno jutro bo, ni kaj! Bom rabla vsaj 3 kave, da k sebi pridem do poldneva. Vidim, da ste uživale na bazenu.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:35:55
|
|
|
|
lake
|
Pa sej ne morem verjet, gledam na Fox news v živo posnetek iz Amerike. 6 letni otrok je zlezu v nek balon, ki ga je oče izdelu za spremljenje vremena, in ta balon je poletu in zdej je ta revež zaprt v balonu in leti po zraku, ne vem kok časa, in ne vejo kako ga sklatil. Evo glih kar je padu,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:39:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, sicer ne vem točno, kaj je langiritis, a upam, da bo s tvojim mulčkom kmalu vse ok! in maja, s tvojo Mašo tudi!!! Se pridružujem Lake, ta je pa dobra Pokica, smo se načvekale za cel mesec danes Jaz sem potem šele ob 16h domov prišla, direkt iz Jakovega varstva Pol sva p az mojim še nekam šla- in evo... Šele zdaj dajeva otroke spat. Maja je že koma, Jaka bo pa zdajle šel. Še Nodi, pa bo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:39:56
|
|
|
|
majana79
|
OMG, a so normalni al kaj? A so že povedal kaj je z otrokom??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:40:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Poki, joj kako zgodaj boš začela dan Upam, da bosta potem še malo zaspala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:42:53
|
|
|
|
lake
|
No evo otroka sploh ni not. Ne moreš verjet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:43:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No evo otroka sploh ni not. Ne moreš verjet. Ja kje pa je? Ma šit, kaj se to vse dogaja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:46:10
|
|
|
|
lake
|
Ja to se zdej tud po TV sprašujejo. Oče je mislu da je zlezu v balon, ker ga nikjer ni blo, nazadnje ga je pa vidu pri balonu. In zdej ugotavljajo če bi lahko ven padu kje med letom. Cela kriminalka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:47:41
|
|
|
|
majana79
|
Kr neki... Otrok pa po možnosti nekje doma spi?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:50:33
|
|
|
|
majana79
|
lake, obveščaj nas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:50:38
|
|
|
|
lake
|
Al je pa km pobegnu od strahu revež, ko so tak kaos zagnal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 21:53:26
|
|
|
|
majana79
|
flaska, a si našla hlače? Nič se ne pohvališ.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:04:37
|
|
|
|
Tanja_
|
Sem prišla samo lahko noč zaželet!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:05:44
|
|
|
|
majana79
|
Le pejt se stiskat Tanja Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 15.10.2009 22:16:27
|
|
|
|
lake
|
Zdej sm nehala gledat, ker so itak vsi pametni. Se je baje najdu en očevidec, ki se mu zdi da je neki padlo ven iz balona, ampak da bi šel pa kdo na tist konc pogledat, jim pa še ni padlo na pamet. Če majo te američani kej možganov v glavi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?