|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
15.10.2009 18:53:45   
tubby
mal na hitr se vam javim user posted image

sem bila cel dan odsotna po nujnih opravkih pa sm šele zdj na računalniku. Mi je PetraZg sporočila za kavico pa je adijo pamet k sm mogla letat k nora da sm komej pršla po hčerko u vrtec k je mela plesne.

Mal sm brala tist o punčkah pa fantikh... No ja nam je ratal parček. Pa veste pr men drži una kitajska tabela spola ste kaj preverile? men se obakrat ujame user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
15.10.2009 19:09:06   
Anonimen
pozdravček!

Urban ravno zaspal, Oskar bo čez pol urce šel spat... sem šele zdaj ugotovila, da mojega danes še ni domovuser posted image ... pa nič ni klical in jaz ne njega... ampak mislim, da mi je omenil včeraj, da ima danes neke opravkeuser posted image
sem kar malce zmedena danes, a popoldne je minilo kar hitro in prijetno. doma.

Urban ima v predelu dimelj suho kožo... sicer mu danes nisem naredila kopeli s kamilico, ker smo že imeli bazen, bom pa jutri. naslednjič ne smem pozabiti olja! ko pa sem ga zvečer umivala, se kar nisem mogla načuditi, kako umazan popek imauser posted image ... sem čistila in čistila.

tubby, meni je kitajski horoskop pri Oskarju "napovedal" fantka, pri Urbanu pa punčko. očitno si bo spremenil spol (ker so tudi na nuhalni rekli, da je večja verjetnost, da bo punčka)... bomo pač imeli Urbano, ko bo velik(a).user posted image

zdaj pa še zobke Oskarju umit... pa nekaj moram pojesti... sem pozabila tudi touser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
15.10.2009 19:15:24   
tubby
k.tja jaz sem tud enkrat začela čistit popek joj verjet nisem mogla kok je umazan user posted image
pa  ušesa tudi!

Ja vem da vsem ne ugane ta tablea, meni je user posted image

Aha mislim da prihaja možek pa hčerka - slišim avto. je šou kupit stolček za hranjenje, veste unga k na mizo pršraufaš. vam poročam kako se obnese

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
15.10.2009 19:16:32   
Anonimen
Leela, sicer ne vem točno, kaj je langiritis, a upam, da bo s tvojim mulčkom kmalu vse ok! in maja, s tvojo Mašo tudi!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4804
15.10.2009 19:22:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Aha mislim da prihaja možek pa hčerka - slišim avto. je šou kupit stolček za hranjenje, veste unga k na mizo pršraufaš. vam poročam kako se obnese

tubby to morate imeti pa glasen avto ali pa živiš v orto mirni soseski...

stolčke za hranjenje sem gledala v reklami od Pikapolonice... Slex... se mi zdijo kar zanimivi. mislite, da so enako trpežni kot trip trap?

in sem se spomnila, da smo se danes pogovarjali o avto sedežkih... in zdaj gledam, da ima lahko otrok po 3. letu že jahača. je to priporočljivo? saj, če ima kulturo med vožnjo, potem ne bi smelo biti problemov...

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
15.10.2009 19:22:49   
Anonimen
grem jest, da spet ne bom pozabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
15.10.2009 19:24:38   
zoja10
Še jaz sam nahitro pojamram...
Tudi mi smo bli celo noč pokoncu sem čist crknjena...
Je že par dni ful sitna, zdej sem ji merla ima 37,3, skoz kaka, rdeča lička,... Čakamo zobek pa sploh ni nič videt..user posted image Jaz pa kot zombi..user posted image ...

Sploh večeri so bolj kritični je Taja večkrat sitna , jaz sem zmatrana,.. raje imam jutra...sončna ..

Grem kaj pojest...danes bo najbrž spet dooolga noč...

user posted image user posted image za vse kjer ni tako kot bi moglo bit,...da čimrej mine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
15.10.2009 20:46:45   
lake
Da nas mal dvignem, smo skor na dnu strani. Taja spi, je popoldan nisem pustila zaspat, in je bla zdej čist koma, sm jo še skopala, nahranila, in je zakomirala. Sm ji pa kalorifer pržgala ko sm jo kopala, in mi je blo vroče, da sm skor skupi padla. Taja se je pa še vedno tresla.Teli naši malčki sploh še ne vejo, kaj je to mraz.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
15.10.2009 20:54:45   
maja1488
majuška, jst sem v Bistrici, sam se dobivamo v Postojni na kavi z RR-jevkami.

Leela, Mašo 1x mogla peljat na urgenco, ker ni mogla dihat, je ratala viola in za par sekund nezavestna. Po injekciji je blo OK.

Ne vem katera je vprašala kako to zgleda...pri nas je tako, da najprej začne lajajoče kašljat, potem piska ko diha in v tem skrajnem primeru ni do zraka prišla. Drugače ima pa samo napade kašlja, pa tko čudno diha.

K.tja, to za jahača sem tudi jaz gledala. Mašo bova zdej v obeh avtih prestavla v tega od 15 do 36kg. No v enem ga ima že, v drugem ima še tobija. Grem jutri Cybexa kupit.

Zarja je tečna ko sam user posted image . Cel dan se zateguje nazaj in je trda ko kamen, včerej na RA pa mehka kot guma, vse je ahko z bjo delala.

Grem zdej, moram delat za službo, moj pa uspava otroke.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
15.10.2009 20:55:56   
Tanja_
Jaz sem jo tudi ravno položila v postlco. Tok je bla utrujena, da je komi jedla. Upam, da bo celo noč spala. Oziroma, tud če se zbudi, sam naj potem nazaj zaspi.

Mož je prnesu kosilo iz tajske-so mu dali napačno stvar. In je blo zanič....K... jih gleda.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
15.10.2009 21:06:08   
pokica_
Večer
Ja danes pa niste ble kaj dost čvekaste, kako pa to? user posted image
Pr nas je blo danes tudi tečkasto, je bil Anej grozno tečen in siten sam sebi, kaj šele meni. Ni hotu jest, ne se igrat, ne spat. Nosil bi se...to pa spet jst ne morm zarad križa. user posted image  Ma upam, da bo jutri kaj lepši dan, glede na to, da je petek. Pa tud k tašči gremo na obisk do nedelje,..upam, da bo kaj fajn.
Danes so bli moji starši na obisku, so Aneja mal pocartali, pol sma ga skopala, nahranla in spat dala. Je zaspal v šusu,..ker cel dan ni nič spal. Tud na sprehodu ni spal nič.

Jst mam jutri spet LAB, tiste teste za ščitnico in holesterol grem ponovit, če je res tako slabo stanje kot kaže, tk da bom ustala že 5.30, da bom ob 6 tam,..k se ljudje kar usipajo, lubi pa začne šiht ob 7.30 in moram bit mal pred 7 že doma, da ima avto. user posted image  Maaaa...kako fajno jutro bo, ni kaj! Bom rabla vsaj 3 kave, da k sebi pridem do poldneva.

Vidim, da ste uživale na bazenu. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
15.10.2009 21:35:55   
lake
Pa sej ne morem verjet, gledam na Fox news v živo posnetek iz Amerike. 6 letni otrok je zlezu v nek balon, ki ga je oče izdelu za spremljenje vremena, in ta balon je poletu in zdej je ta revež zaprt v balonu in leti po zraku, ne vem kok časa, in ne vejo kako ga sklatil.

Evo glih kar je padu,

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
15.10.2009 21:39:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, sicer ne vem točno, kaj je langiritis, a upam, da bo s tvojim mulčkom kmalu vse ok! in maja, s tvojo Mašo tudi!!!user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image

Lake, ta je pa dobrauser posted image

Pokica, smo se načvekale za cel mesec danesuser posted image Jaz sem potem šele ob 16h domov prišla, direkt iz Jakovega varstvauser posted image Pol sva p az mojim še nekam šla- in evo... Šele zdaj dajeva otroke spat. Maja je že koma, Jaka bo pa zdajle šel. Še Nodi, pa bouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
15.10.2009 21:39:56   
majana79
OMG, a so normalni al kaj?

A so že povedal kaj je z otrokom??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
15.10.2009 21:40:01   
FLASK_A
Poki, joj kako zgodaj boš začela danuser posted image Upam, da bosta potem še malo zaspalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
15.10.2009 21:42:53   
lake
No evo otroka sploh ni not. Ne moreš verjet. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
15.10.2009 21:43:34   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

No evo otroka sploh ni not. Ne moreš verjet. 

user posted image user posted image user posted image Ja kje pa je? Ma šit, kaj se to vse dogajauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
15.10.2009 21:46:10   
lake
Ja to se zdej tud po TV sprašujejo. Oče je mislu da je zlezu v balon, ker ga nikjer ni blo, nazadnje ga je pa vidu pri balonu. In zdej ugotavljajo če bi lahko ven padu kje med letom. Cela kriminalka. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
15.10.2009 21:47:41   
majana79
Kr neki... Otrok pa po možnosti nekje doma spi?! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
15.10.2009 21:50:33   
majana79
lake, obveščaj nas user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
15.10.2009 21:50:38   
lake
Al je pa km pobegnu od strahu revež, ko so tak kaos zagnal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.10.2009 21:53:26   
majana79
flaska, a si našla hlače? Nič se ne pohvališ. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.10.2009 22:04:37   
Tanja_
Sem prišla samo lahko noč zaželet!user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
15.10.2009 22:05:44   
majana79
Le pejt se stiskat Tanja user posted image

Nočko!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
15.10.2009 22:16:27   
lake
Zdej sm nehala gledat, ker so itak vsi pametni. Se je baje najdu en očevidec, ki se mu zdi da je neki padlo ven iz balona, ampak da bi šel pa kdo na tist konc pogledat, jim pa še ni padlo na pamet. Če majo te američani kej možganov v glavi. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?