Anonimen
|
danes je bila pa ... norišnica za mamico! Oskar ostal doma. zbudil se je ob 8.30, ko sem mislila še malo pospati:) vroč se mi ni zdel več, samo iz nosa sem mu dopoldne lovila sluz v robčke! tečen je bil pa za ! ga nisem mogla krotiti, zraven pa se je Urban non-stop jokal, ker ni dobival 100% pozornosti. sem ju imela čisto na vrhu glave z vsem njunim dretjem in jokom... prav nič ljubeča mamica nisem bila... končno sem ju spravila ven, na igrišče. bilo luštno. pravzaprav smo uživali tisto urico, potem pa mi je za Urbana zmanjkalo čaja, meni se je ležalo, Oskar pa poln energije = je hotel v trgovino pa v knjižnico pa na drugo igrišče,... in sva se kregala. prav grozno sem se počutila, ko sem morala vzpostavljati avtoriteto (pa to nisem jaz!) no, mi je uspelo, s tem, da sem porabila ogromno zalogo energije (na srečo je bil takrat Urban priden). doma je Urban zaspal... z malo joka, seveda. Oskar pa je bil jokavo smrkav... smo se šele proti 16. uri nekako sinhronizirali. ko je moj prišel domov pa spet norišnica... sem letela na roditeljski sestanek. Urban je spal, ko sem prišla domov (18.30) vmes se je zbudil in mi spraznil zalogo mleka v levem skladišču in zaspal nazaj (neprevit, v kratkih rokavčkih,...) Oskar zaspal ob 19h. in zdaj ne vem, kaj naj naredim jutri. naj ga peljem v vrtec? kašljal danes ni prav veliko, nos pa sem mu dopoldne kar brisala... popoldne pa je bilo že vse ok. ravno danes so nam na roditeljskemu ponovno rekli, naj jim bolnih otrok ne vozimo v vrtec. jutri imamo plavanje. če bo Oskar doma, na plavanje ne bom mogla... Urban se mi sicer tudi zdi malo zabasan, kljub temu, da diha ok... sicer je takšen kot v ponedeljek, ko ga je pediatrinja pregledala, preden ga je cepila, in rekla da je zdrav. kdaj se že jutri dobimo? ob 10.30? moram kaj pojesti... se bom počutila bolje (sem že povedala, da sem zasvojena z ogljikovimi hidrati?)
|