Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:05:37
|
|
|
|
lake
|
Midve sva pa z enga dolzga sprehoda ob Savi, me noge bolijo, to ni zame
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:07:18
|
|
|
|
majana79
|
lake, kaj ne, to je trening za pol, ko bo začela hodit. Moramo začet več vozičkat pa manj kofetkat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:10:19
|
|
|
|
lake
|
Bom zbirala lokale z igrali, se bo igrala pa okol laufala, jst bom pa kofetkala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:13:17
|
|
|
|
majana79
|
Mhm, me zanima. Prideta jutr kej naokoli? Poglej tole - klik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:14:12
|
|
|
|
majana79
|
Ej, sam še 100 postov ti manjka do zvezdice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:17:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ima katera 2DM nalepki viška slučajno šment, jaz sem jih pa glih stran vrgla. mama11 za dudo smo mi imeli 2 scenarija: prvi je bil da nastavi miklavžu in dobi darilo. Ker pa je bil takrat bolan tega nismo naredili. Naslednjič (5 mesecev kasneje) pa smo se dogovorili, da on vrže dudice ribicam, potem pa gremo kupit tavelik tovornjak, ki si ga je sam izbral. je šlo zelo gladko, razen enkrat čez eno leto, ko so prišli novi otroci v vrtec z dudami je imel krizo in je jokal da naj mu dude ribe nazaj vrnejo. katere jogije imate v posteljcah? jaz sem kupila v leclercu pa ni vredu, moram zamenjat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:19:53
|
|
|
|
lake
|
Jutr mamo plavanje, tko da dvomim da bova pol še kej okol hodile. Ja baje se bo shladil, bo treba bundico kupt. Do zdej sm mela v pojstlci Dormeo, samo zdej ko ma pa novo pojstlco sm pa naročila jogi pri slovenski pojstelji, samo ga še nisem dobila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:23:27
|
|
|
|
majana79
|
Aja sej res, plavanje. jogi - mi imamo enega iz BC, antialergijski, prevleka se pere na 95 pa se mi zdi da je ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:32:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jogi - mi imamo enega iz BC, antialergijski, prevleka se pere na 95 pa se mi zdi da je ok. tudi mi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:35:43
|
|
|
|
maja1488
|
Na hitro javim datume pregledov. Alergološko imamo jutri ob 12:30. Razvojno ambulanto 13.10. Pregled pri šestih mesecih 11.11.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:38:05
|
|
|
|
Leela
|
Pa kakšne slikce s plavanja prilimajte. Uživajte !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:48:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, jaz sem jih nekje imela, pa jih nikakor ne najdem. Če se kje pojavijo, ti sporočim. hvala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:49:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
leela, kaj pa je narobe z jogijem? Je premehek? Jaz imam enega iz BC, sem ga dobila s posteljico zraven (oboje rabljeno). Pa je čist ok.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 15:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
leela, mi imamo enga proti pršicam, sam ni od dormeja imam pa tavelzga 180x200, otroka pa imata rabljenga, smo zadnjič zraven pograda dobil pa sem eno noč ležala na tistem jogiju pa sem super spala, so pa ene **** fgirme sorry zarad DVD, sm probala pr seb mi na TV ne dela samo na računalniku mi lovi? a maš kakšen mail bom tako poskusla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:13:40
|
|
|
|
ledenka
|
kolk je vroče zunaj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kolk je vroče zunaj prov super je, sam men se danes nič ne da bomo šli mogoče mal kasneje ven če bo sinko za k zdele gleda garfilda in noče nikamer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:19:03
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A leela, kaj pa je narobe z jogijem? Je premehek? Jaz imam enega iz BC, sem ga dobila s posteljico zraven (oboje rabljeno). Pa je čist ok. ja čist premehek je. Tam kjer ima glavo je kar luknja, če ga pa okol obrnem pa F. začne lezt na eno stran in ga sploh ne morem poravnat. Ga bom kar za prenosno postelco ponucala, pa enega bolj konkretnega bom kupila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:33:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kolk je vroče zunaj prov super je, sam men se danes nič ne da bomo šli mogoče mal kasneje ven če bo sinko za k zdele gleda garfilda in noče nikamer midva sva bila skor 3 ure zunaj, pa sem skuhana ne rabim telovadbe danes!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:35:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mater mi je kr narodno, leela, sorry, men vse dela je pa res da imam ta program upam da se kej vidmo in se bomo zmenil, magari prinesem računalnik in DVD na jesenski piknik, pa bomo vsi lahko videl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:40:45
|
|
|
|
Leela
|
ah kaj češ, tehnika zatajila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 16:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ah kaj češ, tehnika zatajila... mah mi je sm otan k sem hotla dober zdej me je pa za j...., a maš mogoče ti kakšno tel. št. od štajerke k njej sem tud dala pa gašper ni vedu nič povedat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:03:35
|
|
|
|
pokica_
|
18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:06:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! super!!! zdaj pa držimo pesti za 18!!! te bomo prišle obiskat, ne skrbi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:14:27
|
|
|
|
Andrejka9386
|
pozdravljene...se vam malo spet javim.... jezna sem k ris...je pršla svakinja prej sem do naju in začela mojem težit zakaj ne kosi okol hiše. on pa reku ja dans bom, pa rekla ok, pridem pomagatm ob 16. haloooo. kr ona določla uro in vse. sploh ne morm verjet kaj se dogaja okol mene. on pa k pesek...kr neki... mali spi (ona2 pa mi s kosilnico okol hiše norita)grrrrrr naj vam povem, da imamo že skoraj 3.zobek. oziroma se že čuti. in NE BOSTE VERJELE..ni enkica ampak zgornja leva dvojkica...jaz sploh ne morem verjet. A JE TO SPLOH NORMALNO? ne začnejo najprej rast enkice...čist me je iz tira vrglo. upam da ne bom imel že mlečne zobe krive
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 7.10.2009 17:17:29
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ 18. november, trenutno za nas najpomembnejši dan........dan D!!! Naš termin za OP je določen. Smo bili z strani dr. Koželjeve izredno pohvaljeni, da sma izjemna starša, dosledna in da točno vema kaj delama, da je le redko kdo, ki tako pridno skrbi za svojga otroka, da bo OP odličnega rezultata, glede na stanje tkiva, ki sma ga dosegla z vso najino močjo in vztrajnostjo, in seveda pridnostjo Aneja. Je rekla, da bi lahko že danes bil operiran, glede na dosežen rezultat,...stanje se je za 100% izboljšalo, tkiva je več kot dovolj, da bo imel in dobil vse kar imamo mi....zgornjo ustnico!!! super!!! zdaj pa držimo pesti za 18!!! te bomo prišle obiskat, ne skrbi Ooooooohoho, to je pa lepo slišat! Bom vesela vsakršnega obiska!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?