|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
30.9.2009 21:34:27   
neboglasnica
Sprašujem se, ali je naša šola zakleta? V nedeljo je umrla gospa, mamica 9-ih otrok, dva sem učila oz. sta bila paralelka, stara 48 let, njen mož - oče otrok nezaposlen, najmlajši sin ima Downow sindrom... Baje bodo dali otroke v rejo, iz stanovanja morajo ven, ker je od UKC, kjer je bila gospa zaposlena.. Čeprav se v SLO najde neprofitno stanovanje za vsakega, hm, saj veste, upam, da se bo našlo še kaj za njih. Baje se bo v nedeljo pri Mariu zbiralo za njih. Potem je pa še včeraj enega učenca zbil avto, še vedno na intenzivni, hude notranje krvavitve... Sranje!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1002
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:38:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.9.2009 21:41:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ali ima katere kakšne izkušnje z vročinskimi krči?

Ne. Vem samo, da je take otroke dobro ohlajati v banji. Zelo počasi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:46:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.9.2009 21:48:59   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

samo ohlajanje, če veliko spi oz. je bogi so mogoče še bolje mrzli obkladki na gležnje, zapestja, a je to za Lana? Bogi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.9.2009 21:49:08   
neboglasnica
Ooo, Populis, vidim, da si dala malčico spat...

Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.9.2009 21:50:03   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Sprašujem se, ali je naša šola zakleta? V nedeljo je umrla gospa, mamica 9-ih otrok, dva sem učila oz. sta bila paralelka, stara 48 let, njen mož - oče otrok nezaposlen, najmlajši sin ima Downow sindrom... Baje bodo dali otroke v rejo, iz stanovanja morajo ven, ker je od UKC, kjer je bila gospa zaposlena.. Čeprav se v SLO najde neprofitno stanovanje za vsakega, hm, saj veste, upam, da se bo našlo še kaj za njih. Baje se bo v nedeljo pri Mariu zbiralo za njih. Potem je pa še včeraj enega učenca zbil avto, še vedno na intenzivni, hude notranje krvavitve... Sranje!

O groza. user posted image

ojej,

kje pa je učenca avto zbil?

Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.9.2009 21:50:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

samo ohlajanje, če veliko spi oz. je bogi so mogoče še bolje mrzli obkladki na gležnje, zapestja, a je to za Lana? Bogi user posted image user posted image user posted image

Ko sem jaz pri Ani imela prvi mastitis in vročino preko 40 C, sta mi sestra in njena kolegica dajali obkladke na noge, najprej mlačne, nato vedno hladnejše. Jaz sem mislila, da ju bom kar ubila, tako to boli.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:50:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.9.2009 21:52:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ojej,

kje pa je učenca avto zbil?

HB ne na poti iz ali v šolo. Sicer se grozno sliši, ampak vsaj pi... ne bo okoli tega. Okoli 16  ure se je šel malce vozit s kolesom.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.9.2009 21:52:47   
metuljcek321
Hej!

What a beautiful day ... danes sem bila promovirana za doktorico znanosti. Bilo je lepo, ganljivo, nepozabno! 2 utrinka:

1.
user posted image

2.
user posted image

Delo - hvala za povratne info - a veste, kaj bi rabila - če se da morda kateri pobrskat, če je notri napisano, kdo je bil danes promoviran za dr. - bi z največjim veseljem to shranila. Predvidevam, da je bilo objavljeno kakšen dan prej, vem pa ne ... bi bla fuuuul hvaležna, če mi katera prečekira & prinese. Častim tortico na kvadrat!!!!

zimska, ne se hecat z zdravjem sebe in otročička, ki ga nosiš v sebi. Poleg tega moraš poskrbeti še za Lana, za kar potrebuješ energijo in moč. Resnično se je zdajle prav nesrečno vse zgrnilo nate, srčno upam, da ti bo mož lahko priskočil na pomoč. A kakšna babica/dedek bi se lahko pripeljala za dan ali dva, da ti olajšata delo z bolnim otrokom in te razbremenita? Ker tole se utegne zaplesti, če ne boš ukrepala. Ukrepati je potrebno right here & right now. Nič čakati. Takšna NE moreš in NE smeš na delo, saj boš sicer še dol padla. Ni pomembno, če v službi uživaš, kajti zdravje je na prvem mestu - od sekirancije in obremenitev, ki te čakajo doma, preži nate nevarnost, da omagaš, saj se ti kaj kmalu utegne nakopičiti preveč stvari/skrbi. V službi pa tudi veš, kakšna je situacija - ko si tam, si na razpolago, obremenitve so 100%-ne, špara se nikogar ne. Tako je pač delo. Če te ni - če si na bolniški - se dobi nadomeščanje in nekdo drug pelje stvari naprej. V šolski situaciji je v bistvu še najbolj enostavno, če te ni dlje časa, ker potem zaposlijo nekoga drugega oz. tako organizirajo stvari, da neovirano tečejo dalje in je tudi za učence čim manj stresno in predvsem kontinuirano. Pošiljam: user posted image  user posted image  user posted image

Anika, boš vidla, da bo prav fajn. Malo uvajalnega cigu-miguja, potem pa uživancija. Filip se bo sigurno odlično znašel med vrtičkarji.

redneck baby - hi, hi, kaj vse se spomnijo.

Pošiljam objemčke in poljubčke za vse smrkavčke, nespeče, preveč navite/nabrite, slabokrvne malčke & za utrujene in izmučene mamice.

neboglasnica, uboga družinauser posted image . Upam, da čim prej tudi za njih posije sonce ... že prav majhen in šibek sončni žarek bo velik plus na tej trnovi poti živjenja. Želim jim SREČNO in veliko poguma, da se prebijejo čez najhujše. Koliko so pa stari otroci? Kakšen že skrbi zase?

jutrišnji miting - see ya, se veseliva ... zdaj pa grem kar vodoravno, današnje slavljenje me je upehalo - hi, hi.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.9.2009 21:53:07   
neboglasnica
Almera, Ančka tudi presneto kašlja, pa je zdaj to. A Boru danes kaj zaleže Panatus? Da o Stašu ne govorim, tako se vrti, kar naprej je slišati bum bum ob stranice.

Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:54:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1014
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.9.2009 21:54:54   
neboglasnica
user posted image , gospa dr.... a vam lahko kako kavo častim? Ne, resno, lepa si, kar žariš. In še enkrat čestitke!!! Ponosna sem, da te poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 1016
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:54:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.9.2009 21:55:57   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

zimska; user posted image user posted image user posted image za vaju z Lanom. Upam da bo vajin tatko lahko prej prišel, saj pa res ne moreš bolna, noseča in še z bolnim otrokom okrog sama brez svojega prevoza. Če ti lahko kako pomagam sem po 12 uri prosta, lahko ti kakšno fasngo ali pa kaj pripeljem oz.karkoli, pokličiuser posted image

Evo, jaz sem dosegljiva pa do 11.00 ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:56:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.9.2009 21:57:23   
neboglasnica
Flower: 4433

Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.9.2009 21:58:05   
neboglasnica
Drage moje, meni se je zaluštalo jagod, gob, karkoli že...

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1021
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:58:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:58:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1023
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:58:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1024
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 21:59:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?