|
RE: Julijke 2008, 2. del 30.9.2009 22:00:32
|
|
|
|
glugluglu
|
Danes je res en čuden dan, meni se je zjutraj takoj ko sem Mitja odložila, na avtu prižgala lučka za motor in napis service, jutri ga peljem popravit, upam, da se bom uspešno do avtoservisa pripeljala, danes je bilo brezveze, ker so mogli stvar naročiti (sem vmes šla avto pokazat), nekaj je šlo pač k vragu za kar me bodo uskubili za več kot 200 EUR. Potem zvečer sem ugotovila, da ima Mark uši, ma prav čudno vedno jih on prinese, Nina je ok, Tian je pa itak že spal in mu še nisem mogla pogledat. Vsaj nekaj dobrega je bilo danes: imeli smo že prve govorilne ure in za Tiana sem poslušala same pozitivne stvari, lepo je, spi, uboga, sledi enostavnim navodilom, komunicira, presenetilo me je to, da ne potrebuje več flaške in, da tudi brez dude zaspi in to čisto mirno, samo ona mora zraven sedet. Res pa je, da bi on še spal, medtem ko se drugi zbudijo in potem posledično zbudijo še njega, zato pa je popoldan potem tako zaspan in mi zelo hitro pade v posteljo. Bodo pa malo spremenili urnik, in sicer bodo poskusili imeti kosilo po spanju, ker so vsi ob 11 že zaspani in komaj pojedo in vzgojiteljica misli, da bodo lažje in več kosila pojedli po spanju, ko bodo spočiti,. Za Tiana je bolje, ker doma mi med vikendopm tudi prej ne uspe več kosila pripraviti, ker Tian tako hitro zaspi. Pa vem, da so tako prakso imeli že pri Nini v vrtcu v Lj. in se je izkazala za zelo uspešno.
|
|
|