metuljcek321
|
Dan! Umpa, bravo za premike pri knjigi. ZS preberem later. malčki-uživački, uživajte v sončku danes! gospodinje-pridne mamice itd. - well done za kombinacijo vseh oopravljenih obveznosti. flower, flower, khm, khm glede literature, pa seminarjev ... ok, naj ti bo, k si rožca ... gr, a Braveheart je bil al kaj? Ma, je res fajn ... too bad, da sem ga že nekajkrat videla. Ampak tisti prizor z golimi zadnjicami je pa najbolj zabaven, a ne? lol, lol Ojej, na Housa sem pa pozabila. Ajme, ajme, je Kmetija zahtevala svoj davek. Btw: mami & oči sta mi povedala, da je podnajemnica v našem stanovanju v Lj. Maja Prašnikar, ki je še vedno NA kmetiji, mind you ... opala, opala ... bom opa najemnino lahko vrtoglavo dvignili, če zmaga, he, he. Ciper - moj je bil, pravi, da je lepo, primerno tudi za otročke. gluglulgu, za lepo prespane noči & nove reči, ki jih izvajajo naši naj, naj julijčki! Niveina nagradna igra - mislim, da je glih na začetku oktobra žrebanje - imam v rokovniku napisano, da je tako. Čakam, da me izžrebajo - wiii. bolančki, pozdravite se, izsmrkajte se ASAP, čim prej naj se prenehajo bolečine zaradi zobkov, pa zaradi zabasanega noska, itd. 3jemi, lepo brat, da bo z možem alles OK - super, super, super. CAC, boš poročala o selitvi malega. prepričana sem, da mu bo kmalu zalaufalo, on bo užival na svojem, vidva z možekom pa tudi. Otrok se bo navadil na red, dobil občutek, da je sam svoj šef v sobici & prav lepo mu bo . Naša se kar nasmehne, ko jo zvečer položim v posteljico - kot bi bila v raju. Ve, da je to njen prostorček, kjer ji je prijetno, mirno, toplo, kjer se naspi in si spočije ter si nabere energijo za naslednji dan. Zjutraj se zbudi s čvekanjem, smejanjem, komentiranjem, greva jo iskat & ni ga lepšega kot tisti prvi pogled, ko se vsi režimo na polna usta & smo PRESREČNI, da se po dolgem času spet vidimo Sledi crkljanje, stiskanje - there's nothing better than this! AAA, WB. Samo, da so te poštimali, zdaj bo vsak dan boljše. Te pogrešamo, mislimo nate, stiskamo pesti. Drži se, pa javi se še kaj in poročaj, kako se počutiš. VPRAŠANJE: a ima katera od vas naročeno DELO?