|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:47:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 7:27:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
   RE: Julijke 2008, 2. del
30.9.2009 7:45:29   
Majuska
'juuuutrooooo,

kolk je danes en zaspan dan ... no, se je pa Aleksander izjemoma sam zbudil ob 6:10. Včeraj smo ga dali malce prej v posteljo, ker je komaj gledal in očitno je to posledica.

Grem si kofi zrihtat, vam pa postrežem malo ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 928
30.9.2009 7:55:07   
neboglasnica
Good morning!

Naš sin je na koncu prespal pri nama od 03.00 dalje in spal kot bubica, prej sem pa hodila k njemu vsake pol ure. Saj se bo navadil. Je pa zjutraj takoj ko je odprl oči, zašibal v svojo sobo in se ulegel na posteljo. Ok, zaštekal je, kaj naj bi bilo prav.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.9.2009 8:13:16   
3jeMi
morgen!!!!

bemti nič ne vidim ven, je tako megleno, da ne vidim v sosednji blok kaj počnejo... user posted image

ej, joj, imam kar malo travme... včeraj sva slučajno videla začetek kmetije in kwa kwa, ob 20h na POPu veselo kažejo Šternov pimpek... WTF user posted image ... bljak... brez zamere, samo taka stvar ni za ob 8h zvečer... user posted image

grem hitro back prebrat, potem moram pa še kaj za službico naredit, sem se odločila, da danes pa malo težim vsem povprek... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 930
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:17:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 931
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:19:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 932
30.9.2009 8:20:13   
Netta
Si pa bradavice cajtam z Bepanthenom, marija kak zaug ma sin.

no tole me je pa spravilo v smeh že navsezgodaj, pa ona opeka od umpe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 933
30.9.2009 8:20:25   
Netta
sicer pa dobro jutro vsem,

sedaj je tudi ana prestopila k bolanemu delu otroške populacije...celo noč neko dretje, zabasan nos, pa hripava je vsa...ko pa baby -vac potegnem na dan se pa dere kot šoja že v naprej.  tole čiščenje nosa je postala prava grozljivka...bodo še sosedi začel na vrata hodit kaj počnem z njo...
pa jo učim kak naj piha v robček in lepo pihne tako na suho, ko pa ji pred nos dam robec pa spet dretje...mamamiauser posted image

pa tile zobi so tudi nočna mora...že tri tedne si drgne dlesni z vsem kar dobi...dve noči sta bli hudi da sva celo calpol dala, pa še vedno ni duha ne sluha o njihuser posted image

uf sem se mal spihala...slaba noč za nami kaj čmo...se mi že mal pozna pomanjkanje spanja...kar nekaj jokam, pa še tile hormoni, da bi jih človek kar skoz okno vrguuser posted image

sicer vse po starem pri nas...dnevna rutina laufa, sprehodi dokler je še sonce, zmenkarije s prijateljičinim sinkom, pa vikend izleti...me je pa kar groza ko se bo začelo slabo vreme, ker ana že takoj zjutraj stoji pri vratih in govori PA PA...ne vem kak jo bom potem zamotila

nekak vas še uspem prebrat, za pisanje pa pogosto zmanjka časa...

zimski pajac - a ga je katera že kupila?? sama si mal ogledujem stvari za ano, pa mam problem ker ne vem katero številko vzet...kok mislte da bo zrasla tja do zime...pa še vso zimo bi bilo fajn da zdrži...sicer pa sem vidla ful lepe v C&A, pa HM jih ma tud že, včeraj so pa tud baby center opremili z zimsko opremo...so pa cene kar zasoljene...

Neposredna povezava do sporočila: 934
30.9.2009 8:20:29   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

user posted image pred TV, je dober film na TV 1000 - Pogumno srce. Videla že žnj-krat, ampak vseeno.

Nočka,

user posted image

Jaz pa Housa čakam

na netu se že dobijo prvi trije deli 6. sezone...super so res...predvsem prva dva dela, sem krepala od smehauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
30.9.2009 8:20:32   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jaz imam pa novega housa dol potegnjenga...jupi, danes bona sporedu...

spila 2 pivci (mali, da ne bo pomote) skadila čikov da sem zazelhala pljuča, zdej pa mal net prečekirat

pa dexter je tud že nov :)

pa gospodinje, kosti in ostale nanizanke...en kup sem jih gledala med nosečnostjo z ano, ko sem bla skoz doma in zdaj me kar vlečejo naprej...hvalabogu da je tak le par delov na tedenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 936
30.9.2009 8:27:49   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

3jemi..a Lovro že od zaćetka rad hodi v vrtec al si mela kaj borb z njim?

ja, kar... moram potrkat, da smo očitno dobili dva res super vzgojitelja, ker je vseh 9 otrok čisto mirno začelo hodit v vrtec... pri nas je bil kričeči jok samo 2. dan, ko sem šla za dve uri ven, menda 15 minut, potem pa kot bi odrezal in se je igral naprej, kasneje pa še malo zakinkal...
... moj user posted image  ga pelje zjutraj in je od začetka samo ene dvakrat pojokcal in se šel igrat... še v ponedeljek, ko ga 1 teden ni bilo v vrtcu, ni bilo težav...

je pa uvajanje pri nas potekalo zelo hitro... 1. dan 2-3 urce vsi, 2. dan je vzgojiteljica določila, kateri otrok bi lahko že bil sam 2 uri v vrtcu, po kosilu pa domov, 3. dan je bil že sam od jutra do kosila, 4. dan pa kar cel dan in na standbyu doma, če bo kaj... novi teden pa lepo normalno, dostava in v službo...
... sta vzgojitelja kar precej truda vložila, da smo čimprej uvedli otroke, ker imata rada svoj mir in red... itak sem pa jaz že na uvodnem sestanku rekla, da bi tudi sama rada to speljala čimhitreje brez mencanja in pregovarjanja... je pa res, da ima naš Lovro izredno rad red in mu red v vrtcu očitno odgovarja... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:33:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 938
30.9.2009 8:33:20   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Punce - dajte že izselit otroke v svoje sobice, jaz si sploh ne predstavljam da bi ga imela pri sebi. Tudi ko sem ga dojila sem raje vstajala in hodila v njegovo sobo - spalnica je pač najina

user posted image user posted image user posted image
... sem na morju srečala eno mamico 3 otrok in sva se malo pogovarjale okoli tega in je rekla: Noben ni dolgo spal pri nama, še manj pa z nama v postelji, ker jaz imam moža, da spi poleg mene, otroci spijo v svoji sobi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:38:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:40:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:42:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 942
30.9.2009 8:46:18   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Morgen še od mene.

Mi smo danes spali od  malo pred 22 00 do 05 30, pol sva pa 06 15 vstale, ker se je drla am am am(pit pa ni hotela, lakota za umretuser posted image ).

glu;sranje za nerazumevanje na delovnem mestu. Moje mnenje je(po pretekli izkušnji), da se za službo ne splača preveč razdajati in se obnašati, kot da delamo zase, v resnici pa dobiš, ko je mesec naokoli le pest drobtin iz poglavarjeve mize. Ko enkrat službo menjaš so vsa razdajanja pozabljena. Je pa tims omenila, da ima ful razumevajočega šefa.Ko je bila Nina bolna, je hotela organizirati da bi tašča pazila malo, pa ji je rekel da ni šans, da naj gre domov, da mama sodi k bolnemu otroku domov in jo je lepo poslal domov in ni bilo nobenega problema, ker je bila 14 dni odsotna. Še več takoh šefov.

1. user posted image user posted image user posted image user posted image

2. jp in točno tako kot je almera že napisala... niti 1% energije več kot je potrebno... tudi jaz lahko rečem, da ima zelo razumevajočo šefinjo user posted image
glede službe pa samo še tole... zame je že več kot 4 leta (po smrti nečakinje) služba samo 8 ur, no, zdaj malo manj... začne se, ko vstopim v tole bajturino in končna točno takrat, ko se vrata le-te za mano zaprejo... niti minutko več... mi dol visi za vse "travme" mojih sodelavcev, jaz imam svoje delo, ga naredim in čao miki... ostali se pa lahko ob tla mečejo, če jim ni kaj prav... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
30.9.2009 8:49:19   
3jeMi
saj se mi tudi veliko crkljamo, samo spanje vsak na svojem koncu je pa le spanje... mali ima svoj mir, midva svojega...

jojjjjjj... šit, nič še nisem naredila, pa me že na kavo kličejo... jojjjjjjjj... zgleda se šiht zame še ni začel... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 944
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:52:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 8:53:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 946
30.9.2009 8:59:17   
CAC
Jutro punce!

Jaz sem se pa danes zjutraj odločila, da pa zdaj dokončno gre Jaša v svojo sobico zvečer. Dost je !!!
Ker ga mož spet začne razvajat- zvečer je šou z njim spat in zgleda da tamali ni mogu zaspat, kot vsak večer lepo sam, nego je jokal in ga je vzel k sebi, tako da je pri njemu zaspal, tak da sem ga jaz mogla potem dvigovat v svojo postelco... in sem rekla, da je spet začel štrene mešat, zdaj ko se je že navado lepo in mirno, brez kakšnega dretja, zaspat sam.

in pri hrani ga je tudi začel srat- vedno mu pomalem nekaj daje v usta in včeraj sva se redno skregala. Tamali pa kar am, am, am ......

Groza!

Neposredna povezava do sporočila: 947
30.9.2009 9:02:11   
CAC
in glede na to, da ma valda zdaj že okrog 11 kil, ne bom dovolila, da bo non stop jedu. Ko koga vidi, da kaj je, kar pride in začne tečnarit am, am, am. Zdaj se bomo moral še skrivati, ko bomo jedli??? user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 948
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 9:04:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
   [Brisano sporočilo]
30.9.2009 9:10:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?