metuljcek321
|
Umpa, Ja, na šoli smo imeli že učenca s ta hudo obliko epilepsije in deklico z blažjo obliko --> pri njej je kar tako, sredi ure, prišlo do tega - odsotna, gledala kar nekam, zavijala z očmi, ... pa kar konec ... tudi več napadov na dan ... mi smo delali normalno naprej, nam je bilo prav naročeno, naj se ob dogodku ne ustavljamo, ampak normalno nadaljujemo z delom ... tudi sošolci so vedeli za to (številne ure so šle za pogovor o bolezni in ukrepanje, bli so izredno kooperativni!) ... naj frendica je bila vedno ob njej, ko se je dogajalo, tako da jo je spremljala, pa je šlo mimo ... dekle normalno funkcionira, zdaj je že v srednji šoli, uspešna, simpatična ... ni, da ni! MacLaren - aha, že govorila s frendico. Problematični naj bi bili tisti s tržičša v ZDA (umaknili so jih kar milijon!), but still ... scary, scary, scary! vrtec v naravi - a to ste že slišale, da obstaja? Majuška, a če napišem drekec pekec, je bojš? Midva sva skupaj 13 let ... 20. 12. bo mega žurka, da proslaviva. Alone Kva sva bla še mlada, ej - uf, uf, uf. Saj se komaj spomnim začetkov. flower, opa, ti si pa ful fenica Dexterja. Vidim, da te je čist okupiral mister. Shania - ja, meni je ful dobra, imam vse njene CD-je, tud tistega iz začetka kariere, ko se še ni imenovala Shania, ampak precej bolj ameriško - Eilleen Twain (starša sta se ločila, ko je bila še čist majhna, potem se je mama poročila z Indijancem - od tod priimek Twain ... živeli so v groznem pomanjkanju in revščini, gor jo je držala le ljubezen do glasbe ... no, pozneje si je nadela tudi ime Shania, ki v enem izmed indijanskih jezikov pomeni: "I'm on my way" - ni slabo, kajne?). Sicer pa so mi na splošno ful všeč kanadske izvajalke, na kar very, very much vpliva njihova super truper izgovorjava (kanadske) angleščine - Avril Lavigne & Nelly Furtado. bolančki, hitr se pozdravite, sončni dnevi so pred nami, bomo šli na zrak ... jupi ... midve sva šli danes na en ornk sprehod - tudi malčica. Sem se odločila, da se madam ne bodo vozili kot kraljična, ampak bodo malo razgibali svoje nožice. In so jih. Je bla tko utrujena, da sem jo mogla parkrat nest, da si je opomogla. In sem jo guncala sem in tja, jo obračala, ona je pa kar vriskala, tolk ji je dogajal. Folk iz mimovozečih avtov se je sam režal , midve pa tud. mirjam, WB, sam, da ste boljše. In ulala, Martinove čestitke. flower, kako si pa ti praznovala? Happy b'day, baby elf dance - batofkors! Merci beaucoup, M. mojček, iskreno sožalje. Ojej, kakšen grozen vzrok ... kar zmrazil me je, ej. Mi pa tega Heimlicha trenirali ko nori, potem pa glej, kaj se vse lahko pripeti. Pri nas je nekrat ena deklica med odmorom lizala bonbon & se ji je zataknil - grozovito, čist je poledel, nekaj barve je imela le okoli nosu, panika totalna, jo je sodelavka, ki je bila blizu, prijela od zadaj in izvedla ta Heimlichov prijem - prvič nič, drugič pa ---> vuuuum, je ven švignil bonbon ... punca takoj ok. Prestrašena, ampak živa, thank God (oz. sodelavka). populis - ne zakričala, ampak kričala en mal Ja, ko mi odnese pokrovko, se ni za hecat. Prag potrpljenja imam visoooooooooook ulala, ampak, ko ga nekdo prestopi, pa: "Beži, miško" todi, kje si se potepala? zimska, držte se, samo, da gre na bolje. Tamauček pa tud lepo raste, berem Punce, ste ble na mitingu? Kako blo? Je Kali boljše? hd, kako tvoja diploma? Se premika? Kdaj bo zagovor? Ti bo ratal letos? A, daj, no, neboglasnica, a ti si se tud obesila na moje izrazoslovje? Drek (pardon my French!), no. Ojej, rožica, Lan je pomarkiral sedežno z Autanom ... povej, a je še zmeraj belo al je kaj posivelo vsaj, če ne drugega. Lan je OK? 3jemi, go, madnarine, go, go, go Speaking of dobri možje: sem v odboru za organizacijo žurkic v šoli - ena za obdaritev otrok v bližnjem kulturnem domu 10. 12., ena pa za zaposlene - 18. 12. To bo živahno inigo, kako si ti? Si si opomogla? Si back to normal? Pa hruška? džanika, a se stanje še kaj izboljšuje? H & M na Rudniku v Supernovi - jaz kar ošpice dobim, ko pridem gor --> zdaj, ko je vse spremenjeno, sploh ne najdem oblačil za našo miss. Se mi zdi, da sploh nimajo oblačilc zanjo oz. so jih odlično skrili. Prej je blo tko ornk označeno, da res nisi mogel sfalit, kje je kaj. Ja, Almera, sva se kar mal zamisnla ob izrazoslovju naše frajle nanka, a danes imaš badminton? Evo, me pa v šoli tudi štartamo z vsakotedensko telovadbo - ob sredah od 19.00 do 20.30 ... joj, kolk se veselim. Upam, da bo tko kot smo imele v dobrih starih časih - športanje na ful, potem pa limonada v bližnji restavraciji in pogovor o tem in onem.