|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 19:13:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3926
   RE: Julijke 2008, 2. del
11.11.2009 19:38:10   
dzanika
javlajo se vam bolniki. Midva z Janom sva oba bolna. Jaz imam angino, Jan pa polno aftic po ustih in tudi po grlu. Zelo ga boli in posledično nismo spali že od sobote skoraj nič. user posted image   Pokasiral je virozo in zraven še tole sranje. V nedeljo smo šli h dežurnemu in ga je pregledala in dala diagnozo viroza. Samo zbijati vročino po potrebi in nič drugega. V usta mu je gledala in ni opazla aftic. Mi pa smo jih opazli takoj ko smo prišli domov. Tko da sem mu kar sama začela mazati z daktarinom. Danes pa smo bili spet pri pediatru in nam je dala neko zadevo za mazati. In moram rečt da sem mu danes dvakrat namazala in se mi zdi da je že malce bolje. Zdravnica je rekla da za aftice daktarin NIČ NE pomaga. user posted image   Da je daktarin bolj za glivične okužbe. Jaz pa sem bila prepričana da je tudi za afte.

nisem vas uspela v celoti prebrati ampak sem vas samo preletela.

Tko da zdaj z glave vem samo par stvari za pokomentirati. user posted image

mojcek moje sožalje. To kar se je zgodilo je pa res žalostno. user posted image

umpa user posted image user posted image prepričana sem da bo vse ok!!

bolančki veliki in mali pošiljam vam user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.11.2009 19:43:09   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

metulj, zanima me še nr.1 ...........

here it is:

KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 19:43:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.11.2009 19:45:25   
metuljcek321
Sicer pa dober večer.

Evo, kaj je naš otrok naumil danes. Ko se je v vrtcu zbudila iz spanca, je menda čisto razločno in jasno rekla: "Pila pivo!"

user posted image  user posted image  user posted image

Kdo bi si mislil, ej ... sva čist paf, nouser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3930
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:14:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:15:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:16:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3933
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:16:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:18:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3935
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:19:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3936
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:20:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3937
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:20:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3938
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:21:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3939
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:22:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.11.2009 20:25:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

eno vprašanje..ali lahko na svoj s.p. delaš 4h oz ali se lahko zaposliš za polovični delovni čas, kot recimo v drugih podjetjih kjer si zaposlen..kje bi to izvedela?

a ni rebeca tak primer?

Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.11.2009 20:26:27   
glugluglu
dzanika, to kar ti opisuješ za Jana je pa čisto podobno kot je imel Matic od aurore, to naj bi bila slinavkauser posted image
pa še user posted image user posted image user posted image za Jana

Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.11.2009 20:27:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Sicer pa dober večer.

Evo, kaj je naš otrok naumil danes. Ko se je v vrtcu zbudila iz spanca, je menda čisto razločno in jasno rekla: "Pila pivo!"

Kdo bi si mislil, ej ... sva čist paf, nouser posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:36:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3945
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:39:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3946
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:39:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3947
   [Brisano sporočilo]
11.11.2009 20:48:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.11.2009 20:54:47   
metuljcek321
Umpa, user posted image   Ja, na šoli smo imeli že učenca s ta hudo obliko epilepsije in deklico z blažjo obliko --> pri njej je kar tako, sredi ure, prišlo do tega - odsotna, gledala kar nekam, zavijala z očmi, ... pa kar konec ... tudi več napadov na dan ... mi smo delali normalno naprej, nam je bilo prav naročeno, naj se ob dogodku ne ustavljamo, ampak normalno nadaljujemo z delom ... tudi sošolci so vedeli za to (številne ure so šle za pogovor o bolezni in ukrepanje, bli so izredno kooperativni!) ... naj frendica je bila vedno ob njej, ko se je dogajalo, tako da jo je spremljala, pa je šlo mimo ... dekle normalno funkcionira, zdaj je že v srednji šoli, uspešna, simpatična ... ni, da ni!

MacLaren - aha, že govorila s frendico. Problematični naj bi bili tisti s tržičša v ZDA (umaknili so jih kar milijon!), but still ... scary, scary, scary!

vrtec v naravi - a to ste že slišale, da obstaja?

Majuška, a če napišem drekec pekec, je bojš?user posted image  user posted image  Midva sva skupaj 13 let ... 20. 12. bo mega žurka, da proslaviva. Aloneuser posted image user posted image  Kva sva bla še mlada, ej - uf, uf, uf. Saj se komaj spomnim začetkov.

flower, opa, ti si pa ful fenica Dexterja. Vidim, da te je čist okupiral mister.

Shania - ja, meni je ful dobra, imam vse njene CD-je, tud tistega iz začetka kariere, ko se še ni imenovala Shania, ampak precej bolj ameriško - Eilleen Twain (starša sta se ločila, ko je bila še čist majhna, potem se je mama poročila z Indijancem - od tod priimek Twain ... živeli so v groznem pomanjkanju in revščini, gor jo je držala le ljubezen do glasbe ... no, pozneje si je nadela tudi ime Shania, ki v enem izmed indijanskih jezikov pomeni: "I'm on my way" - ni slabo, kajne?). Sicer pa so mi na splošno ful všeč kanadske izvajalke, na kar very, very much vpliva njihova super truper izgovorjava (kanadske) angleščine - Avril Lavigne & Nelly Furtado.

bolančki, hitr se pozdravite, sončni dnevi so pred nami, bomo šli na zrak ... jupi ... midve sva šli danes na en ornk sprehod - tudi malčica. Sem se odločila, da se madam ne bodo vozili kot kraljična, ampak bodo malo razgibali svoje nožice. In so jih. Je bla tko utrujena, da sem jo mogla parkrat nest, da si je opomogla. In sem jo guncala sem in tja, jo obračala, ona je pa kar vriskala, tolk ji je dogajal. Folk iz mimovozečih avtov se je sam režaluser posted image  user posted image , midve pa tud.

mirjam, WB, sam, da ste boljše. In ulala, Martinove čestitke. flower, kako si pa ti praznovala? Happy b'day, babyuser posted image  user posted image

elf dance - batofkors! Merci beaucoup, M.

mojček, iskreno sožalje. Ojej, kakšen grozen vzrok ... kar zmrazil me je, ej. Mi pa tega Heimlicha trenirali ko nori, potem pa glej, kaj se vse lahko pripeti. Pri nas je nekrat ena deklica med odmorom lizala bonbon & se ji je zataknil - grozovito, čist je poledel, nekaj barve je imela le okoli nosu, panika totalna, jo je sodelavka, ki je bila blizu, prijela od zadaj in izvedla ta Heimlichov prijem - prvič nič, drugič pa ---> vuuuum, je ven švignil bonbon ... punca takoj ok. Prestrašena, ampak živa, thank God (oz. sodelavka).

populis - ne zakričala, ampak kričala en maluser posted image Ja, ko mi odnese pokrovko, se ni za hecat. Prag potrpljenja imam visoooooooooook ulala, ampak, ko ga nekdo prestopi, pa: "Beži, miško"user posted image

todi, kje si se potepala?

zimska, držte se, samo, da gre na bolje. Tamauček pa tud lepo raste, beremuser posted image

Punce, ste ble na mitingu? Kako blo?

Je Kali boljše? hd, kako tvoja diploma? Se premika? Kdaj bo zagovor? Ti bo ratal letos?

A, daj, no, neboglasnica, a ti si se tud obesila na moje izrazoslovje? Drekuser posted image  user posted image  user posted image  (pardon my French!), no.

Ojej, rožica, Lan je pomarkiral sedežno z Autanom ... povej, a je še zmeraj belo al je kaj posivelo vsaj, če ne drugega. Lan je OK?

3jemi, go, madnarine, go, go, gouser posted image  Speaking of dobri možje: sem v odboru za organizacijo žurkic v šoli - ena za obdaritev otrok v bližnjem kulturnem domu 10. 12., ena pa za zaposlene - 18. 12. To bo živahnouser posted image

inigo, kako si ti? Si si opomogla? Si back to normal? Pa hruška?

džanika, a se stanje še kaj izboljšuje?

H & M na Rudniku v Supernovi - jaz kar ošpice dobim, ko pridem gor --> zdaj, ko je vse spremenjeno, sploh ne najdem oblačil za našo miss. Se mi zdi, da sploh nimajo oblačilc zanjo oz. so jih odlično skrili. Prej je blo tko ornk označeno, da res nisi mogel sfalit, kje je kaj.

Ja, Almera, sva se kar mal zamisnla ob izrazoslovju naše frajleuser posted image  user posted image

nanka, a danes imaš badminton? Evo, me pa v šoli tudi štartamo z vsakotedensko telovadbo - ob sredah od 19.00 do 20.30 ... joj, kolk se veselim. Upam, da bo tko kot smo imele v dobrih starih časih - športanje na ful, potem pa limonada v bližnji restavraciji in pogovor o tem in onem.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.11.2009 20:54:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Sicer pa dober večer.

frajerka mala. in to že v vrtcu ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......