|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 13:31:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
Good day! Ena urca mi zdajle odpade, ker manjka učenec, ki ga imam sicer individualno, pa sem prišla mal pošpegat ... IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Metuljčica: končno, končno, samo tole lahko rečem, ko sem zagledala tvoj post. Iiiii, kolk pa tole paše ... tenks, bejbi. Prtljaga - upam, da ji jo čim prej dostavijo, pa da ne bojo preveč odpirali kufra in se ustrašili vseh sexy reči, ki jih je pripravila kot presenečenje za svojega lubija. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska metuljčica, lepo te je spet brati Hvala, hvala. Moram vsake tolk mal "manjkat," potem je pa še toliko boljše, ko se vrnem na svoje mesto In sem se nasmejala enakim meram zgoraj - da lahko nosita enake reči. Še dobro, ej! 24julij, kako kaj, bejbi? Kako Lara? Pa job? Nočne delaš, praviš - kolikokrat pa? Imaš vnaprej določen urnik ali se ti spreminja? Lara je v vrtcu? Sem že malo pozabila, k se tko dolgo nismo brali. Lan glugluglu, saj res - my siste-in-law ... zadnjič smo se videli, pa ni niti z besedo pozdravila Anje, ničesar rekla o njej, nič vprašala, kako kaj v vrtcu, ali pa, da bi se spozabila in vprašala, kako pa jaz back to work po skoraj dveh letih (nazadnje smo se namreč videli za Anjin rd v juliju!) .. niente ... nada ... ništa ... njena dva otročka in naša mala pa so se igrali v dnevni sobi, cukri na kvadrta, k bi jih kar pojedel, a madam ne bu ne mu ... nevoščljivost/zavist je IZJEMNO huda reč ... zmeraj je kakšna taka finta, ej ... ampak mene pa kar vedno znova prseneti ... sem besna sama nase, res ... s takim človekom pač ne moreš nič ... njej bo vedno grozno, pa če kupim eno čokoladico ali nov avto - njo to boli, da je joj prejoj ... ne bi preveč o tem, ker so bile že parve komedije ... (PS: ne gre za to, da njihova family ne bi česa imela - they've got it all, oba zdravnika, plače ohohoj, nova hiša, ni da ni ... ampak to takemu človeku ne pomeni ničesar, ker pri drugih vidi vse drugače, bolje itd.) Me zelo, zelo bolijo takšne reči, ker je resnično škoda, da ne funkcionira drugače. Tolk bi se lahko imeli fino, hodili na izlete, se obiskovali, a njen čut za sočloveka, ljubezen do bližnjega - what's that? Anyway ... smotana situacija ... a lot! Umpa, je kaj posebnega jedel? neboglasnica, a nisi tudi ti pisala o Staševi ritki, da je rdeča? Any better? Sem se pa zdaj glih spomnila, ko sem gledala moževe fotke s Kitajske, pa je bil gor fantek (ene 4 leta) v kombinezonu, ki je imela preko riti luknjo - prav tako, namensko ... za kakat maybe? Kar bulijla sem, res ... totalno čudno 3jemi, Anja's doing fine, vrtec je zdaj res že čisto pravi drugi dom, punca postaja samostojna, hrana je očitno tudi čedalje boljša, družba fina, ustvarjajo tudi skoz nekaj ... ma, res fajn ... ne smem danes pozabit dat USB-ja, da mi vzgojiteljica presname vrtčevske vragolije v mesecu oktobru - vsak mesec namreč v vrtcu dobimo filmček naših tamaučkov in s tem kratek povzetek o tem, kako se imajo. Beautiful! Nepozabno, prekrasno, odlično - a great idea, really! Iiii, bušica, pregled je že jutri & boš videla malo pikico - hura! Kolk tednov je zdaj? No, boš poročala jutri, ko boš vedela čist vse. Poljubček tamaučku (& big bgotherju, ofkors). finale Kmetije - a ne bosta Marijan in Maja? Eh, we'll see. rebeca, kako kaj tvoj korenjak? to je res nenavadno, koliko reči nosimo takole potlačenih in jih potem na raznorazne načine želimo zakriti/potešiti/prebroditi ... ja, takle mamo, a ne? hoja zunaj - naša princess je prava dama - ona še vedno FUUUUL uživa v vozičku. In jo vozim naokoli, ona kaže vse živo, komentira, se smeji in zganja svoje finte. Ko prideva do kakšnega prijateljčka, pa gasa ven in akcija. Se podita, tekata vse naokoli, ... Doma teka po dvorišču, če pa se odpraviva na sprehod brez vozeka (zelo redko) ali ko greva v vrtcu do avta, se želi držat za roko. Tudi v vrtcu se nikakor noče prijet za vrv, veljata samo pomočnica ali vzgojiteljica. Zaenkrat Anja še ne bo peljala vrvi na sprehod, pa pika 3jemi, nič se sekirat ... novo računalo bo tanartabuljše ... če dlje čakaš, to samo pomeni, da bo še boljši in zmogljivejši ... pravi džek ... he, he ... poročaj, ko dobiš lepotca, pozdravi pa tvoja fanta. nanka, hvala za opozorilo. Glih zadnjič mi je frendica povedala za tole vlogo, ja. Še 11 dni je časa. Bomo oddali. Pa bravo za škorenjce. neboglasnica, naužij se umirjenih, uživaških dni. Ko si enkrat back to work, ni mislosti saj veš - work, work, work. Portorose - wiiii, kolk kjut. weekend - dobimo se z dobrimi frendicami na čveku - huraaaaaaaaaaaaa! Can't wait Opala, letim, imamo anglisti aktiv ....... pa, pa
|