Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 6:51:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobr jutr!!! Mi smo kar dobro spali, čeprav je zvečer kazalo, da bo štala. Je pa danes sin potegnil vse do 5.50, jupiiiii!! Zimska: na e-mail ti pošljem glede homeopatinje... Glede dela sem ti pa že včeraj rekla; uleži se, dragi naj pa v roke pljune, ko pride domov. Hrano imata v City parku na pretek, drugače pa malce stran poglej, rolete dol, da prahu ne vidiš, igrače zbrcaj in NE dviguj malčka. Saj bo hitro dojel, da ga ne moreš. Metuljčica: končno, končno, samo tole lahko rečem, ko sem zagledala tvoj post. Včasih pa res pogrešam še Blacky, glede povzetkov. Aja, prst tako tako, služba me ne vidi vsaj še dva tedna. Glu: sem prepričana, da ti definitivno pozabiš nase pri hrani. Umpa: mi bi tudi sneg.... 24 julij: WB in daj, da bi bila še večkrat v nočni , takrat se nam vsaj oglasiš. Kako pa to, da si se odločila nočne delat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 7:23:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 7:34:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
: aja, šoping...No, nekaj so mi zaračunali, dali pa ne, ampak ok, ostalo je še kar štimalo. Vedno znova pozabim: pri nas zbiramo zamaške od embalaže (mleko, sokovi, jogurti..), nato škatlice od vžigalic in stare gumbe. Če se kateri ljubi kaj od tega na stran dajati, bom zelo vesela, ko bom na kakem prednovoletnem srečanju kaj odnesla domov. Pa še tale novička: prijateljica je poletela v Jordanijo k svojemu dragemu in na poti do tja so ji izgubili celotno prtljago, ostalo ji je to, kar ima na sebi. Je čisto obupana, ker je imela v torbici samo ene tangice za rezervo, v kovčku pa malo morje seksi stvari, da ga preseneti. Zdaj pa slišim, da me milo kliče perilo s stojal, ga že boli, ker visi tam že dva dni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 7:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 7:48:23
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, no danes pa lahko celo rečem, da smo prespali celo noč ... prav fajn. Tudi malemu se danes ni ljubilo vstati. Danes bo videl obe babi naenkrat Grem si po kavico ... Neboglasnica, smola za kolegico ... to mora biti pa res zoprno, da v taki deželi ostaneš brez vsega. Nama z dragim so prtljago zgubili, ko sva šla na Škotsko; jaz sem jo dobila nazaj v enem dnevu, on v treh - tako da je dva dneva nosil moje T-shirte. zimska, drži se metuljčica, lepo te je spet brati
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 7:58:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:22:54
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Na regionalni cesti v močnem sneženju nek ponedeljek zjutraj Se zgodi huda prometna nesreča, v katero sta udeležna Nek moški in ženska, vsak s svojim avtomobilom. Oba Avtomobila sta totalno uničena in zarinjena v sneg, Presunljivo pa se voznika nista poškodovala. Oba se skobacata iz avtomobila, In ogledujeta situacijo in ženska reče: "Torej... Vi ste moški..zanimivo. In jaz sem ženska. Vau, poglej kaj se je zgodilo Z avtomobiloma.. Midva pa sva ostala povsem nepoškodovana. To je verjetno usoda. Verjetno nama je usojeno, DA se spoznava in postaneva prijatelja in živiva skupaj do konca najinih dni." Moški, počaščen, ji odgovori: "Ja, se strinjam, to mora bit usoda." Ženska nadaljuje: "In poglej to... še en čudež. Moj avto je popolnoma uničen, ampak tale steklenica vina je ostala nepoškodovana. Gotovo usoda želi, DA spijeva to vino in proslaviva najino srečo." Potem ponudi moškemu steklenico. Moški se strinja, Odpre steklenico in Jo nagne v usta, spije pol Steklenice in Jo preda nazaj ženski. Ženska zapre Steklenico in Jo ponudi moškemu nazaj. Moški vzame steklenico in Jo vpraša: "Vi NE boste?" Ženska odgovori: "Ne.. Bom raje počakala, DA pride policija." NAUK te zgodbe: Ženske so zlobne. Ne igrajte se z njimi (Embedded image
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:25:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ' Neboglasnica, smola za kolegico ... to mora biti pa res zoprno, da v taki deželi ostaneš brez vsega. Nama z dragim so prtljago zgubili, ko sva šla na Škotsko; jaz sem jo dobila nazaj v enem dnevu, on v treh - tako da je dva dneva nosil moje T-shirte. smola, res. jaz vedno cvikam, al se bo pripeljal kufer, al ne majuska - še dobro, da si imela kake nevralne t-shirte seboj, si ne predstavljam, da bi mogel nosit ženske oprijete majčke ja, moj dragi ima srečo, da imava zgoraj enake mere in da imam za ročno prtljago moj kozmetični kufer, se pravi, pri roki imava vedno zobne ščetke in kak kos perila
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:29:12
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Umpa tudi Lan za svojo starost zelo zelo malo govori, pravzaprav nič. reče samo ata, mama, traktor, am-am, baba, deda, brm za avto.. (pa še ti dve besedi je pozabil zadnje čase) druge stvari mu nikak ne grejo. lučka-uu, luna-uu. Drugo pa vse po svoje, v kitajščini. Ampak to baje ni nič takega, eni hitro govorijo, eni kasneje začnejo in naenkrat vse osvojijo. Zaenkrat se ne sekiram. Razume pa ogromno, zelo veliko stvari pokaže, na ukaz pospravi, zapre vrata, pokaže okno, vrata, tv in še veliko drugih stvari. ... pri nas je pa večina ata... vse kar je super je ata... ostalo je pa ama ama, mama občasno... pa-pa pa stalno, ko se res reče pa-pa in ko kaj pospravi ... razume pa res vse... ... ko bo zinil bo zinil... nečak je začel govorit šele pri 3. letih... ampak, ko je odprl usta, je govoril cele stavke...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 8:42:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 8:44:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:45:09
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ................. končno ................. že 100 let tole kucam .................. pa nisem hotla po delčkih objavit ..................... evo, here it goes ........................ en kačonast post za vas .................. upam, da boste uživale ob branju ...................: zajela sabo.... zdaj pa full gas brat... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 kahlica: tudi zvezdniški otroci se navajajo nanjo, oh yeah ... check this out .. pravi grad od kahlice : KLIKNI ... o ti bogca... kaj naj rečem... stranišče je mesto, kamor gre še cesar peš... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rebeca, ornk nakupovalni dan. Vidim, da sta se malečka dobr opremila, pa tud mami je nekaj našla zase Kaj pa atek? Kdaj praznuje? Si se že kaj domislila za darilo? Je okrogel rd ali tak "navaden"? o, pišuka... tudi jaz se moram še nekaj spomnit... ... ah, saj vem kaj bi on rad imel... "bluerej" predvajalnik, ampak to košta... uf, sem preglodala... BTW, kako pa kaj Anja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 8:46:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 8:48:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:52:18
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ zimska za Lana pa božček mali, naj se čim prej pozdravi!!! copy paste ... pozdravita se čimprej...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:53:51
|
|
|
|
Majuska
|
Hoja zunaj - naš Aleksander zaenkrat kar lepo hodi. Na sprehodu seveda noče biti v vozičku, zato pa hodi in ga z eno roko poriva, drugi roko da spremljevalcu (babi, recimo). Z velikim veseljem brca po listju. Govorjenje - nič konkretnega še ne govori. Oponaša sicer vse sorte, kužija, muco, konja, opico, avto... ; kadar nečesa noče, pa zelo intenzivno odkimava. In ko tečnari, ga poskušava navaditi, naj s prstom pokaže, kam bi rad šel. Packarijam zna reči "kak". In zadnje čase ne kliče npr. mami, če hoče k meni, ampak zakriči. Za vsakega družinskega člana ima rezerviran poseben "krik"
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:55:18
|
|
|
|
busica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: busica škoda k nisem jaz tole prej vidla. Jaz sem pa parkrat z lahkoto notr pršla. In pol sem spet in jih nisem več rabla in sem prekinla. Škoda res. Smrk, smrk.. Drugič pa prosim takoj zjutraj na raport na RR, da vidiš kaj se dogaja.. In, še dva dni, kajne??? res škoda ja... Ja, še en dan. Jutri mam pregled! umpa naš škratek tut še ne govoru. Reče ata, mama, papa, am-am, brmmmm kadar se z avtomobilčki igra. Če ga vprašaš kako kuža dela naredi wow wow. Sicer smo pa tut še na aaaaaaa če kaj hoče dobit kaže in se dere aaa. Sicer pa razume skoraj vse... se pa nič ne sekiram. Ko bo čas bo že spregovoru. Pol jih pa ne bomo mogli ustavit. flower mi imamo isti problem s čeveljčki. Sem kupila skibucke v hoferju. So ful luštni in topli in vse. Res da jih nismo tam probali. Jih prinesem domov in ne grejo na nogo. kik - jaz pa kokr kdaj. Včasih najdem kaj, zadnič sem pa šla pa ni blo čist nič. Vsaj nič od tistega kar smo rabli. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kmetija slavnih se zapleta: KLIKNI Čist se jim je že spipal ... drugač pa ne vem, če sem vam že povedala, da Maja P. odhaja iz našega stanovanja ... aha ... takle je, ja ... hm, mogoče je pa res zmagala?! Kaj je Maja P. v vašem stanovanju? Je drugače iz našega konca. Sicer pa se še ne mora vedet kdo je zmagal ker bo finalna oddaja v živo. Sem pa brala v nekem časopisu da naj bi bila v finalu Artur in Goran. Bomo vidli če res. zimska za Lana da se bošček čimprej pozdravi! umpa probaj ritko namazati z bepantenom ali sudocremom. Mi smo tut že meli tako ritko da so ble pikice in je zgledalo kot bi krvavel z njih. Mu dvakrat namažem in je ok. mojcek naš pa ful rad hodi zunaj. Sam kaj ko če hočemo kam pridit ni nič od tega. Se pri vsaki pikci na tleh ustavi in pri vsaki ograjci in vse ga zanima. Skratka ne pridemo nikamor.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 8:58:55
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ' Neboglasnica, smola za kolegico ... to mora biti pa res zoprno, da v taki deželi ostaneš brez vsega. Nama z dragim so prtljago zgubili, ko sva šla na Škotsko; jaz sem jo dobila nazaj v enem dnevu, on v treh - tako da je dva dneva nosil moje T-shirte. smola, res. jaz vedno cvikam, al se bo pripeljal kufer, al ne majuska - še dobro, da si imela kake nevralne t-shirte seboj, si ne predstavljam, da bi mogel nosit ženske oprijete majčke ... pa po možnosti še malo krajše... bi imel popek malo ven... uf, seksi... ... si ga kar predstavljam... moj je pa v Tuniziji ene 2 dni nosil moje dolge hlače pri večerji, ker ga v kratkih niso spustili v restavracijo... čeprav, lejdis, sem mu doma lepo rekla, da naj vzame vsaj kavbojke s sabo, ker bo brez večerje... ne, samo on je bolj pameten kot vsi turistični vodniki...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 9:03:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 9:05:17
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a je še kir tak, da se mu uzuni ne ljubi hodit? ne mi govort, naš je tak lenuh... ... da bi šla iz vrtca peš, ni šans... recimo pri babici ja, gre vse pregledat okoli hiše, full šiba... doma, okoli bloka, ma kjerkoli na sprehodu, ne pa ne... v vrtcu se pa zgleda kar zmenijo, da je treba hodit in pika... meni pa afne gunca, počepne in eeeeeeeeee vpije, kot, da se bo glih kar pokakal
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 9:09:22
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: busica Ja, še en dan. Jutri mam pregled! umpa probaj ritko namazati z bepantenom ali sudocremom. Mi smo tut že meli tako ritko da so ble pikice in je zgledalo kot bi krvavel z njih. Mu dvakrat namažem in je ok. aha... rdeča rita... jaz jo namažem z bepantenom, čez pa kar kremo za rit, ker se bepanten hitro vpije v pleničko in potem nisem naredila nič, če namažem samo z njim...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.11.2009 9:12:18
|
|
|
|
3jeMi
|
hmmm... pa DOBRO JUTRO!!! mi???... doma imam dva hrčka, scrkljana... ... jaz sem abonirana v lekarni, vsak dan nekaj letim iskat... danes grem v nabavo šampončka za temenca... ... jah, kapica je naredila svoje... aja, "novega" računalnika še vedno nimam... buh ve, katera sem danes na vrsti...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 9:14:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 9:16:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......