|
RE: Julijke 2008, 2. del 3.11.2009 21:28:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
................. končno ................. že 100 let tole kucam .................. pa nisem hotla po delčkih objavit ..................... evo, here it goes ........................ en kačonast post za vas .................. upam, da boste uživale ob branju ...................: Čau, punce! Kako kaj? Jaz sem kar precej utrujena, popočitniški tempo v šoli je kar ubijalski - včeraj na polno, danes predura, v četrtek predura, v petek prav tako (jutranja seja) ... ah, ja, sem kar utrujena. Dragi je tud fuč - jet lag je obviously priletel z malo zamudo - že drnjoha na sedežni. Kamin sem zakurila na polno, toplo je in tko super ... še en itsy bitsy bolje bi pa še bilo, da bi bil zdajle petek. A ga lahko katera zrihta? kahlica: tudi zvezdniški otroci se navajajo nanjo, oh yeah ... check this out .. pravi grad od kahlice : KLIKNI saši: zamenjana ključavnica by tašča? WTF? Dio mio. I'm speechless. In da bo vse postrelila? C'mon ... no comment ... čist sem zgrožena - pa da jo moraš PROSIT, da ti odklene Džizus ... it gets worse and worse. Drži se! Kako kaj tvoj možek? Evo, zdaj je tu že november ... še malo, še malo ... postelja: lesena, čista klasika, bp. Imava pa dolžino 200 cm (prej sva imela 190, pa nama je bila prekratka, ker sva midva bolj dollgina ... no, moj je ). My Life in Ruins z Mio Vardalos: simpatičen film, I agree: KLIKNI košček mandarine surfing in strange places ... si me nasmejala, gr, res. Ampak je pa moralo izgledati malce scary, I can imagine. rebeca, ful dobro za prijateljico, ki je tako dolgo zdržala - bravo za malčka palčka Ime Lon je pa od kod? Never heard of it. mirjam, bravo za frendico in fantka. Kako je pa njemu ime? Hofer skibucke in kombinezoni - shit, očitno sem tole dvoje zamudila. Too bad, ej! Pa naslednjič, upam. Lari za prespano noč. Jupiiiii! Zdaj bo pa luštno ponoči ... kar hitro začet delat na dvojkici - zdaj, ko bosta s tvojim imela mir Ilatic, bejbi, ne zavidam vam stanja doma ... dogaja se, dogaja ... pošiljam veeeelik objem, da boste čim prej tipi-topi Majuška, what a wonderful coincidence! Očitno vam je bil kombinezon namenjen, pa pika. Odlične novice, res. Aleksander bo pravi fotomodel. Pa Lara in Kali tudi. Go, go, go, July babies. likanje: jaz kar v stoje, v dnevni - medtem ko gledam kaj po TV. Združim prijetno s koristnim. It works for me. Mercatorjev online shopping: sodelavka to prakticira že nekaj let in je blazno zadovoljna. neboglasnica, je pri tebi tudi vse štimalo? Kako kaj prst? Boš še dolgo doma? rebeca: kako se počutiš? Morda je le jesenska utrjenost ... hd, looks like odličen šoping. Jaz sem si pa v petek nabavila eno fletno jopico s kapuco v New Yorkerju. Take zeleno-modre temne barve - kjut. Ju3 bo šla na premiero v šolo, pa da vidimo, če je tko kul kot je bila v trgovini Inigo, kako je šel kolokvij? Ful dobr za smučarske hlače. Ko glih omenjaš BC, sem se glih zdaj spomnila, da imam še bon za 9 € za porabit do konca leta. Mustn't forget! čebljanje: Umpa, pri nas pa obožuje izraz knga. Knga, knga, knga za vse živo, tudi za knjigo. Govori blazno veliko, razumljivega je bolj malo (nekaj reči, ki spominja na besede). Ko kaj hoče, žlobudra v svojem skrivnem jeziku in s prstom kaže na stvar, ki jo želi (ter to dobi). Sem mislila, da bo znal kaj prevesti to njeno kitajščino, ko se je vrnil od tam, pa pravi, da najverjetneje mala govori nek drug dialekt . Pričakujem, da se bo enkrat ulil plaz besed, ker je ful zgovorna (po meni, definitivno ). Neverjetno, kako so si otročki različni ... eni že skoraj v stavkih govorijo ... drugi jejo ko ta glavni, tretji so pravi atleti, četrti spijo kot topki, prav vsi pa so največji cukri tega sveta, najboj naši in najbolj super. rebeca, ornk nakupovalni dan. Vidim, da sta se malečka dobr opremila, pa tud mami je nekaj našla zase Kaj pa atek? Kdaj praznuje? Si se že kaj domislila za darilo? Je okrogel rd ali tak "navaden"? Almera, hej-hoj, Maltežani! Fletno, da si se javila ... uživajte še naprej ... se veselimo slikic ... jupi ... Kik - sem dobila že precej fletnih oblačilc za našo frajlico. Glih zdaj za v vrtec velikokrat obleče njihovo trenirko & se odlično obnese. Sem bila pa razočarana s ponudbo hlač, ko sem zadnjič iskala kaj toplega. post-operiranci, bolančki, zmatrančki, tečkoti, zastrupljenčki, virozniki, neješči: sneg je najlepši ............................................. ko skopni Umpa, se pa vidi, da sta z malim užiiiivala. In prava zimska idila je bla na vašem koncu. Sem že pred sedmo zjutraj slišala, da ga je v Celju 10 cm. Vau.
|