|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
3.11.2009 8:47:16   
sasi13
pri nas je tudi snegec, letne gume so še kr na avtu tako da smo šli danes z vozičkom v vrtec.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:50:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
3.11.2009 8:50:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem pozabila povedati, da je Lara včeraj zaspala ob 20 30 zbudila se je pa zjutraj ob 06 00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je prespala prvič celo noč tako zares(ne le 5 ur v kosu, kot se šteje za celo noč).user posted image

metuljčica;where are you. A imate v vašem koncu že sneg?

user posted image user posted image user posted image  Lara!

ga. metuljcek... res, kje je?... pisala je, da ima v pon. (včeraj) še neke roditeljske sestanke popoldan... upam, da je vse OK... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:52:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:53:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
3.11.2009 8:56:59   
CAC
pri nas v Prekmurju pa nič snega user posted image  samo dež pada že od včeraj popoldne
jest mam tud rada če je sneg, sam ne tista grozna brozga...

a ste vidle nagradno igro Tefal? tisti cvrtnik, kjer potrebuješ samo žličko olja? a ga kera mogoče ma?
moja starša sta ga kupla, pa sta ga sam 2x rabila user posted image

pomfri se baje peče 45 min groza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:13:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
3.11.2009 9:14:01   
3jeMi
živjo, izgubljena duša... user posted image ... upam, da se vse zadeve okoli vas kmalu pomirijo... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Glede Tarika se pa sekiram. Zato ker doma sploh ni tak bavbav. Je korajžen, je trmast ampak če koga udari in mu rečem titi je takoj pri njemu pa se stiska pa boža.. problem je v tem ker se bi on rad s temi malimi stiskal in pol oba padeta pol pa ta otroček se ga ustraši in beži pred njemu, njemu se pa zdi zamal pol pa ga poči ali pa porine. Ne vem no. Mislim da bi vzgojiteljica ga lahko zrihtala ker ni neubogljiv. Vse zastopi in tudi posluša. Ne pa da morava na posvet midva ker ona ne zna ga motivirat!!!

hmmm... pri nas v vrtcu imamo tudi enega fantiča - Mile (fant od sile user posted image ), ki je med najstarejšimi, čeprav ne med največjimi, in je od začetka pokazal agresivnost... res so mu doma malo dopovedali, da ne sme udariti, je začel pa v kontra, tako kot Tarik, stiskat ostale otročke... user posted image ... sem pa zadnjič naletela na situacijo, ko se je Mile z drugim fantom začel nekaj bockal za igračko in ga je vzgojitelj z mirnim glasom poklical k sebi... ej, sem kar gledala, mali je obstal sredi sobe, se smejal, malo cincal, potem pa le šel k vzgojitelju, potem mu je le-ta lepo razložil in tudi pokazal, da se poboža in ne udari ali porine... dečko je najprej pobožal vzgojitelja, nato pa stekel nazaj k svojemu prijateljčku in ga lepo pobožal in igra je stekla dalje... user posted image
... joj, ne vem, najbolje je tako stvar uredit po liniji najmanjšega odpora in starše z otrokom poslat k psihologu... user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:16:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3209
3.11.2009 9:20:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ga. metuljcek... res, kje je?... pisala je, da ima v pon. (včeraj) še neke roditeljske sestanke popoldan... upam, da je vse OK... user posted image

tole je že mal čudno, da je ni, a ne?  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
3.11.2009 9:20:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

hmmm... pri nas v vrtcu imamo tudi enega fantiča - Mile (fant od sile user posted image ), ki je med najstarejšimi, čeprav ne med največjimi, in je od začetka pokazal agresivnost... res so mu doma malo dopovedali, da ne sme udariti, je začel pa v kontra, tako kot Tarik, stiskat ostale otročke... user posted image ... sem pa zadnjič naletela na situacijo, ko se je Mile z drugim fantom začel nekaj bockal za igračko in ga je vzgojitelj z mirnim glasom poklical k sebi... ej, sem kar gledala, mali je obstal sredi sobe, se smejal, malo cincal, potem pa le šel k vzgojitelju, potem mu je le-ta lepo razložil in tudi pokazal, da se poboža in ne udari ali porine... dečko je najprej pobožal vzgojitelja, nato pa stekel nazaj k svojemu prijateljčku in ga lepo pobožal in igra je stekla dalje... user posted image
... joj, ne vem, najbolje je tako stvar uredit po liniji najmanjšega odpora in starše z otrokom poslat k psihologu... user posted image

Tole sem včeraj Ilatic razlagala po telefonu, kaj in kako naj bi vzgojiteljica ravnala: ga motivirala, zamotila...ne pa,da pošlje otroka k psihologu, ki bi ga očitno morala obiskati sama.

Se vidi, da je sneg oz. slabo vreme. Samo slabo uro sem klepetala s kolegico, pa sem kar precej morala prebrati. user posted image user posted image Še, še...

3jeMi: user posted image za računalo

Mirjam: ena možnost, ki pa je BTW zelo smrdeča je, da sesekljaš česen, ga malce prepražiš, daš v nogavico in tole vse na prsa. Baje pomaga.

Ops, novi obiski... Mimogrede sem še Metuljčici SMS poslala. Poročam kasneje...

Aja, pa iz Mercatorja so me že klicali, da imam danes dostavo. Kot da ne bi vedela...user posted image Komaj čakam, saj imam sladkorno sušo v omari.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 3.11.2009 9:23:32 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:22:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:25:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 9:26:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3214
3.11.2009 9:27:23   
CAC
http://www.ringaraja.net/nagradnaigra_actifry

evo linka

Neposredna povezava do sporočila: 3215
3.11.2009 9:29:28   
CAC
Umpa lepe sklice.

Ne vem, kda bomo mi lahko kakšno na snegu naredili user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
3.11.2009 9:30:58   
CAC
nagradna igra je tu gor na ringaraji, tak da se avtomatsko izpiše uporabniško ime in mail

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
3.11.2009 9:31:31   
3jeMi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za žabice male... joj, no...

sajboboljesajboboljesajbobolje... sajboboljesajbobolje

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
3.11.2009 9:39:45   
3jeMi
actifry imam jaz... dobila za poročno darilo... user posted image ... kar veliko v uporabi... pomfri se peče 12 minut, seveda kupljen, surov krompir malo dlje max. do 30 minut, jasno odvisno od krompirja... notri pa tudi spečem kakšne čevapčiče - 11 minut... pa tudi kakšno mešanico zelenjave sem že notri vrgla in malo pred koncem dodala še narezano hrenavko... koščki piščančka se tudi lepo spečejo... olja pa res skoraj malo malo, par kapljic...

... joj, sem kar nekaj nerazpoložena za pisanje, sem pa vse prebrala user posted image ... len dan, a ne neboglasnica...
... pa še zdele me je en prevajalec (podpiše se A.H.O.) raz... razjezil... fuj, vse tazadnji dan delajo in če jim kaj fali, moram jaz skakat... bazof stari, nema... zato sem pa šla stran od prevajalske službe, ampak žal še vedno sodelujem z njimi... user posted image ... grem zdaj, ipak moram kaj narest... jojkobivsajzdeletakojračunalničarvletelinodneselmojračunalnikpotemsempazmagala user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 10:38:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
3.11.2009 10:43:25   
neboglasnica
Evo, kratek raport: Metuljčica še diha, samo je na izi bizi... Don t worry

Neposredna povezava do sporočila: 3221
3.11.2009 10:51:19   
neboglasnica
Zimska sporoča, da je pri Lanu stanje enako, le da se ne more javiti, ker je kabel "crknu" in ima malce abstinenčno krizo po compu. Danes imata z Lanom kontrolo, pa bo videla. Lepo vas pozdravlja...

Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 11:10:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3223
3.11.2009 11:13:43   
metuljcek321
Heeeej, I'm still alive!

Hvala za skrb in SMS-jčke, neboglasnica & Majuška.

Mi smo super, samo bizi, bizi, da se kar kadi.

Za vikend smo šli do sorodnikov, pa crkljali smo se z atijem, našim dragim Kitajčkom.

Včeraj sem bila 12 ur v šoli, samo po malčico sem skočila, sicer pa fuuuul dela, še govorilne, zvečer sva samo padla dol.

Anja je krasno, danes je smejoče stekla vzgojiteljici v objem & se krohotala, je tudi zdaj že kot mlinček, sama melje že takorekoč vse. Ma, ni boljšega!

Kako ste kaj ve? Kaj dogaja? Upam, da ste lepo, lepo, lepo in da vas tale sneg danes ni preveč presenetil.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
3.11.2009 11:14:58   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

metuljčica, da boš čim prej spet manj bizi in se kaj javiš user posted image user posted image

Evo me, evo me, frej urica ... potem pa šibam na podružnico, imam še en uro.

Pa s študentko se dobim, bom mentorica, pri meni bo imela nastope ... pa da vidimo ... mislim, ad bo prav super ... še nisem tega počela ... we'll see ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......