glugluglu
|
auroraa, bogi Matic ilatic, vam se pa dogaja, kam greš na slikanje vratne hrbtenice? Mene zadnje čase kar prevečkrat zagrabi v vratu in potem nižje dol, samo nisem pa bila še nič pri zdravniku, ja saj bi morala kaj iti, samo dokler ne obležim očitno ne bo nič. Glede Tarika pa se ne sekiraj, kaj preveč, očitno ima kakšno obdobje, pa še res je tako kot si napisala, je velik in močan potem pa še toliko slabše izpade. Od ene moje kolegice mala je bila v starosti od približno 1,5 let ali še prej do 3 leta obupna, je grizla, tepla, ščipala, porivala, naš Mark, ki je eno leto mlajši od nje, jih je takrat velikokrat "fasal" od nje, smo morali prav paziti- sedaj pa je punca mirna, pridna v šoli glede ocen, vedenja, skratka, vse je ok. Tian je bil pa danes v vrtcu, ponoči mu je vročina kar padla, skoraj pod mejo, no to je tudi malo čudno ampak sem vedela, da je boljše, ker se je spet lepo zbujal ponoči. Očitno, če spi je nekaj narobe, če se pa zbuja je pa ok . Lahko so bili kakšni zobki ,čeprav ne vidim nič novega.
|