|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 14:30:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 14:37:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 14:47:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3153
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 14:58:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3154
   RE: Julijke 2008, 2. del
2.11.2009 15:01:19   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem pozabila povedati, da je Lara včeraj zaspala ob 20 30 zbudila se je pa zjutraj ob 06 00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa je prespala prvič celo noč tako zares(ne le 5 ur v kosu, kot se šteje za celo noč).user posted image

Važička... user posted image

Jaz sem pa ravnokar poslala hči v trgovino pogledat, če imajo kaj Pogrej in pojej...kljub bobi palčkam bi nekaj toplega..

Je pa tole vreme tolk turobno, user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3155
2.11.2009 15:05:25   
ilatic
Hojla bejbike!

A se me še spomnite???
Danes sem se slišala z Neboglasnico in takoj dobila nostalgijo po vas. Zakaj so dnevi tako kratki??

Drugače sem kar v redu. Otroci tudi. Danes grem k zdravniku z Lariso, ker jo med tekom zagrabi v pljučih in ne more dihat, Tarik ima po celem hrbtu izpuščaje, lička skoz rdeča, v vrtcu pravi vzgojiteljica da je preveč agresiven, da otroke poriva itd in da morava na posvet (k psihologu). S tem da je težak 13,5 in velik 82 cm. In če odrine otorka zaradi igrače valda da je močnejši in da je to poštudirov tko da....
Iris ta mesec dobi zobni aprat tko da bom letala po ortodontih, jaz sem danes bila na plastični kir. ker imam bulo na prstu in imam prst čist bel in me je poslal v vensko ambulanto. Sum na trombozo. potem imam ta mesec slikanje vratne hrbtenice, ker imam mravljičaste roke in težko delam. Potem nekje imam še pregled za psihologa. Haha ha ha. Se dogaja a ne?

Skrtaka Aurora. Če ima mali slinavko vedi, da je lahko zelo hudo. Naš Tarik jo je imel kakšen slab mesec nazaj. Vročina 5 dni 40, nič jedel, HB je pil. Dvakrat sem bila na urgenci in ni pomoči. Slinil se je nenormalno, vse gnojno v grlu (smrdelo iz ust po gnoju). To so taki božčki, da ne prvoščim to nobenemu (itak da nobenemu nobene bolezni ne!!). To je v bistvu herpes.

Skratka lepo se imejte in poskusite se zborit da se dan podaljša!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3156
2.11.2009 15:06:41   
ilatic
populis BRAVO za Larouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:08:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:11:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3159
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:11:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:15:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3161
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:19:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3162
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:54:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3163
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:55:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3164
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 15:59:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.11.2009 16:34:46   
neboglasnica
Kali in Lara sta pa pravi damici...

Zdaj pa imam dve uri in pol čisto zase, so ptički odleteli, mami pa hop na spletni šoping.. Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.11.2009 16:47:16   
glugluglu
auroraa, bogi Maticuser posted image user posted image user posted image

ilatic,
vam se pa dogaja, kam greš na slikanje vratne hrbtenice? Mene zadnje čase kar prevečkrat zagrabi v vratu in potem nižje dol, samo nisem pa bila še nič pri zdravniku, ja saj bi morala kaj iti, samo dokler ne obležim očitno ne bo nič. Glede Tarika pa se ne sekiraj, kaj preveč, očitno ima kakšno obdobje, pa še res je tako kot si napisala, je velik in močan potem pa še toliko slabše izpade. Od ene moje kolegice mala je bila v starosti od približno 1,5 let ali še prej do 3 leta obupna, je grizla, tepla, ščipala, porivala, naš Mark, ki je eno leto mlajši od nje, jih je takrat velikokrat "fasal" od nje, smo morali prav paziti- sedaj pa je punca mirna, pridna v šoli glede ocen, vedenja, skratka, vse je ok.

Tian je bil pa danes v vrtcu, ponoči mu je vročina kar padla, skoraj pod mejo, no to je tudi malo čudno ampak sem vedela, da je boljše, ker se je spet lepo zbujal ponoči. Očitno, če spi je nekaj narobe, če se pa zbuja je pa okuser posted image . Lahko so bili kakšni zobki ,čeprav ne vidim nič novega.

Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.11.2009 17:12:04   
nanka
Tudi jaz sem šla v Hofer po sllužbi in uganite kaj, od škornjev nisem niti š videla, kombinizon pa je bil eden št. 56. Toliko o naših nakupih, bila pa sem na mesarski ali kako se ji že reče ( stara klavnica).

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.11.2009 17:27:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Tudi jaz sem šla v Hofer po sllužbi in uganite kaj, od škornjev nisem niti š videla, kombinizon pa je bil eden št. 56. Toliko o naših nakupih, bila pa sem na mesarski ali kako se ji že reče ( stara klavnica).

Ponavadi ostane samo tam, če kje sploh ostane in to zato, ker so okoliški prebivalci prefini, da bi tam kupovali. Matr, potem je pa res šlo tole danes za med. Jasno, če pa je za jutri sneg napovedan. Škoda, ker nisi nič dobila. Kaj pa na Dolenjki?

Takole: spletni nakup me je maksimalno utrudil... user posted image Zapravila čez 72 €, zdaj pa da vidim junaka, ki bo vse tole prinesel. Še dobro, da nisem v petem nadstropju brez dvigala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 17:35:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.11.2009 17:37:26   
nanka
Neboglasnica nisem prišla do rudnika, ker sem se raje odločila za mesarsko, ker sem predvidevala da bom tu kaj dobila. Ja nič pa drugič, saj za Natko ni probloblema, imam zalogo od Zoje, pa itak je v domačem varstvu, tako da se mi nič ne mudi s škorenjčki.

A si prvič nakupovalap pri Mercatorju po netu? Poročaj kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.11.2009 18:16:25   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Takole: spletni nakup me je maksimalno utrudil... user posted image Zapravila čez 72 €, zdaj pa da vidim junaka, ki bo vse tole prinesel. Še dobro, da nisem v petem nadstropju brez dvigala.

a ti jutrišni popust obračunajo???

Nimam pojma, po mojem da ne, ker sem danes naročila. Verjetno bi morala jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.11.2009 18:18:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

A si prvič nakupovalap pri Mercatorju po netu? Poročaj kako bo.

Jap, prvič. Malo sem se najprej lovila, potem pa sem nakupovala kot ta velika.

Sem klicala moža, ki je šel z otroki v lov na čevlje za taveliko... Baje je Sara postala ponosna lastnica novih čevljev, 65 € user posted image . Zase po mojem že zelo dolgo nisem toliko zapravila za čevlje. Upam samo, da jih bo kaj nosila, saj si je lani izbrala Mustangove škornje, ki jih je nosila glih ene 10 x, potem jih pa kar naenkrat ni mogla več obuti. Še vedno sem sama in že ne vem več kaj početi. Kaka ideja?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 18:53:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3174
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 19:01:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......