|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 19:41:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 19:48:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Julijke 2008, 2. del
2.11.2009 20:02:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

majuska - mislim, da ti iz Hoferja zdejle ne bo nič prav prišlo... ker imajo 74/80 - kar so že prerastli, nalsednja številka je 86/92. imam doma od Zarje in je fuuul preveliko Maticu. ravno vmesna številka bi bila čist prava - 80/86, pa je na žalost nimajo...

Za Hofer pa danes lahko rečem le "What a story!"

Sem dopoldne morila populis, če bi morda še za Aleksandra nekaj vzela, če bo res tam, pa mi javi, da v Ljubljani nimajo ne kombinezončkov ne čevljev v ustrezni številki. OK, se že sprijaznim, me kasneje kliče prijateljica (moja priča), da je nekje na Štajerskem in da ravno zavija v Hoferju. Jo prosim, da pogleda še za nas, jasno - nimajo nič.

Sem se že vdala v usodo in popoldne mojemu rečem, brezveze da hodimo, ampak da moramo po kruh. On reče "Pa saj gremo lahko v Hofer ponj!" in se res ustavimo v domžalskem. Sicer sem šla mimo konfekcije, ampak itak sem že vrgla puško v koruzo. Že stojim v vrsti, ko se odpre sosednja blagajna in me predhodnica celo spusti, ker smo imeli samo kruh. Nakar zagledam pri blagajničarki kombinezon - in jo vprašam, katero številko ima - 74/ 80. Moj komentira, da mu bo premajhno, gospa ja reče, da ga je ravnokar nekdo prinesel nazaj in naj vseeno pomerimo. Ga oblečeva - malemu je bil prav! Še celo malce lufta je imel pri dolžini. Kul! Vsa vesela plačam in gremo proti domu, z mojim se pogovarjava, kakšen neverjeten splet okoliščin nas je pripeljal do želenega. Če ne bi šli v domžalski Hofer ... če bi ostala pri sosednji blagajni ... in ravno dovolj denarja sem še imela v denarnici user posted image

Tako da smo zdaj ponosni lastniki modrega kombinezončka. Mali je ravno dovolj droben, da ga bo lahko nosil to sezono user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3178
2.11.2009 20:07:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ali katera ve, kako je s spletnim nakupovanjem špecerije, npr. Mercator? Glede cen mislim.

Kolikor jaz vem, so cene iste kot v prodajalnah, dodatno plačaš le dostavo (odvisno v katero območje pašeš, pri vas nisem čisto ziher ...)

Čakaj, dam link
http://www.mercator.si/pomoc_in_podpora/spletno_nakupovanje/splosna_dolocila#stroski_dostave

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
2.11.2009 20:17:51   
Majuska
Jutri obetajo sneg ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
2.11.2009 20:19:45   
ilatic
gluglu - slikanje imam na Metelkovi. In ne odlašaj! Pojdi k zdravniku. Jaz sem odlašala zaradi prsta, zdaj pa imam. Čist je že bogi. Če je mrzlo postane kr črn!!!user posted image

Glede Tarika se pa sekiram. Zato ker doma sploh ni tak bavbav. Je korajžen, je trmast ampak če koga udari in mu rečem titi je takoj pri njemu pa se stiska pa boža.. problem je v tem ker se bi on rad s temi malimi stiskal in pol oba padeta pol pa ta otroček se ga ustraši in beži pred njemu, njemu se pa zdi zamal pol pa ga poči ali pa porine. Ne vem no. Mislim da bi vzgojiteljica ga lahko zrihtala ker ni neubogljiv. Vse zastopi in tudi posluša. Ne pa da morava na posvet midva ker ona ne zna ga motivirat!!!

Evo pa se spet malo javljam. Čeprav sem prišla domov šele ob 18.15, ker sem takoj po službi letela z Lariso k zdravniku. Diagnoza - astma ob naporu. Nič hujšega, dva vpiha ventolina pred športnimi aktivnostmi in obisk pulmologa. Itak.

Ko sem prišla domov se je obesil Tarik name, zdaj je pišek zaspla. in zdaj pa me čaka pospravljanje... Noro!

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 20:19:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 20:22:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 20:24:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3184
2.11.2009 20:27:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

GR, tvoja tavečja punca pa očitno zna očija obrnit pri cenah user posted image user posted image

Nekaj se me loteva, utrujena sem 200/h in mrazi me.
Dragi me naganja v postlo....ampak mam še vso perilo za zložit iz sušilca, ene dve rundi nogavic, gat ipd. šita pa me tud že dolgo čaka, da jih skupaj najdem.... ahhhh, ne da se mi...

Itak... user posted image Zgodaj je treba začet.

Tudi mene je čakala gora perila za zložit, nekaj sem ga že, pa mi je žal. Sem preveč stala. Le zakaj se jaz tega dela nisemnaučila v sede? Nekateri tudi likajo sede, jaz kokoš tega ne znam. Kako pa ve likate?

Neposredna povezava do sporočila: 3185
2.11.2009 20:32:35   
neboglasnica
Majuska: evo, tudi jaz včasih ob ponedeljkih, ko Saro odpeljemo na sliakrskega, zavijem tja. Ampak včasih se zgodi, da kake robe sploh ne dobijo. user posted image za nakup. Zdaj ima kar dva, frajer!

Ilatic: saj sem ti rekla... Zdravje pa le poštimaj!! user posted image user posted image

Populis:
če naročiš do 20.00 ure, ti dostavijo naslednji dan od 10 do 12 ure. Počakajmo, pa bomo videli.

Flower: sožalje in naj bo preostanek tedna po tvojih željah.

_rebeca_:
bejž v posteljo!

Neposredna povezava do sporočila: 3186
2.11.2009 21:00:41   
neboglasnica
Kaj zdaj? Ste vse pred TV-jem?

Potem pa lepe sanje, nočka,

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3187
2.11.2009 21:32:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Kaj zdaj? Ste vse pred TV-jem?

Ja, sem gledala Dirty dancing user posted image   pa od računala pogledujem na TV, dio mio, tale La Toya je kr neki ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 7:22:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
3.11.2009 7:44:58   
neboglasnica
Dobro jutro!!!

Kako ste, drage user posted image ? Zunaj je prekrasen oblačen dan, pravšnji za lenarjenje, z obilo padavin, ki se znajo preliti v snegec. Jupi!!!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 3.11.2009 7:45:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3190
3.11.2009 7:47:43   
Majuska
'jutro,

ja jutro je zelooo mokro ... pri nas imamo še srečo, da ni snežilo. Ena od sodelavk ima zasnežen avto (s primorskega konca). Ludo! Je bil pa Aleksander kar malo užaljen, ker ni mogel do svojih dragih kamenčkov - zaradi dežja ga je babi namreč takoj peljala v stanovanje. Naju je zbudil ob 5h in nama tako ukradel najbolj sladke minute spanja. Ah ja ... bo že!

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3191
3.11.2009 8:06:09   
Netta
JUTRO,

pr nas je vse belo in mede kot pri norch...user posted image men ni hudega ko to idilo gledam skozi okno, verjamem pa da so ceste obupne.
sicer sem pa še sama zdaj zbolela...me tak v plučah boli kot bi imela en kamen gor...no če ne bo do popoldneva boljše, grem k zdravniku...pa itak mi ne bodo nč dal...lekadole pa itak že sama jemuser posted image

ana je boljša, me je pa včeraj prav cartala...me objemala, božala, prinesla svojga najljubšega medvedka....iiii sem bila čisto razneženauser posted image

flower - sožaljeuser posted image

vsem za uspešne zimske nakupeuser posted image user posted image user posted image   pa quelle ima totalno razprodajo tak da se splača it tud tja kaj pogledat.

likanje - likam sede in gledam zraven tv...prav tako zlagam perilo...se butnem na kavč dam zraven sebe vse cunje, zlagam in uživam v obupnem programu naše televizijeuser posted image user posted image mislim da je takrat še največ ko gledam tv, ker sicer je kar skoz ugasnjena...če si pa že zaželim kak film si ga pa najraje potegnem z neta.
tak da likanje je prava sprostitevuser posted image

pa še to: moja naj prijateljica je rodila drugega fantka..na 1.11! iiiiiiii zdaj bo mela ana šele fajn družbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
3.11.2009 8:09:08   
3jeMi
jutro!!!!!

kaku kej... mi smo oki doki... vsi na broju... mali je po 10 dnevih zopet prespal celo noč... si je zgleda oddahnil, ko je očka prišel domov... v vrtcu pa... lejdis... že drugič je drnjohal oz. so drnjohal vsi vsaj 2,5 ure... tako, da ga bom začela hodit iskat eno uro kasneje... user posted image
... zdaj grem pa na kofi... in danes verjetno dobim "novo" gajbico od računalnika... verjetno pomeni, da sem 4. na vrsti in če bo vse gladko potekalo, pridem celo na vrsto... user posted image user posted image user posted image

vas pokomentiram... ob priliki... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
3.11.2009 8:14:58   
Netta
sanjam o....
user posted image

leseni kučici sredi zasnežene pokrajine, skodelici kakava, ki ga pijem pred kaminom zavita v odejo in v objemu mojega dragega...

a kje je pa ana?? zunaj dela snežakauser posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
3.11.2009 8:15:42   
Netta
moj otrok spi že 12,5 ure...jaz pa komaj čakam da se zbudi da ji pokažem sneg

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
3.11.2009 8:20:39   
Majuska
Pišuka Mirjam, a imate že toliko snega al kaj??? No za Ljubljano so rekli, da ne bo snežilo, ampak nikoli se ne ve.

Ja zdravnik ti ne more nič konkretnega predpisati. Dovoljeno ti je vzeti lekadol in sinupret, če bi kašljala, pa še Prospan sirup. Jaz sem se najlepše pocajtala s čajem Trpotec mix. Pazi nase!! user posted image

3jeVi, super za kompjuter!! user posted image

Pri nas sta se za jutri najavila lastnika, da podaljšamo pogodbo. Že kar vidim gospo, kako bo navalila na Aleksandra ... zgleda da je nora na otroke, ampak lani se jo je naš čmrlj bal user posted image

Kako je pri zimski?

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
3.11.2009 8:27:24   
CAC
JUTRO PUNCE!

Evo mene po doooolgem času..... mislim, da me kar 2 tedna ni blo gor. V službi nora gužva, šefa ni blo en teden, tak da so me okupirali, doma pa tudi, itak.... tam sploh do računalnika ne pridem. Sicer ga mam pa v službi 8 ur zadosti.

Jaša dobil v četrtek škrlatinko user posted image - kar naenkrat ko je vstal ob 15, vročina 39,4 pa po celem telesu male rdeče pikice. Ne me vprašat, od kod, ker ne hodi v vrtec, je doma, ga moja mama hodi pazit, pa ne vem. Zdravnica je rekla, da čist možno da mu je keri od nas prineso- no toliko o prepričanju, da otroci, ki so doma, ne zbolijo toliko in za takšnimi tipičnimi otroškimi boleznimi! Sedaj je sicer v redu, vročine ni, pikice pa so tudi že zginle, sva pa 10 dni na ospenu-sirupu. Bil je 1 teden prehlajen, potem pa fasal to.
Svašta.
A je kera že tud mela opravka z škrlatinko?

Drugače vidim, da ste vse o.k.- lepo. Mene nekaj lovi počasi, pa me ne zgrabi do konca, ker se z vsemi štirimi borim user posted image .

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:36:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu CAC)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 8:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.11.2009 8:42:38   
Netta
Če se ne motim je polna luna danes, ne?

mislim da je bla včeraj...sicer pa letos zadnja polna luna pride ravno na silvestrovo...uf to bo pestrouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......