Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 21:56:39
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 smrdim? jaz tukaj nič ne voham mogoče piha v drugo smer hec, hec odgovarjala na mejle ... tolk sem bla v zaostanku, da se je nekaj mejlov že zaprašilo težave z nosom že 7 tednov - OMG, to je grozljivka (btw: a ne bo mirjam čez tolk časa že rodila? Čas je res relativen pojem, ej) ... uboga Živa ... si ne predstavljam, kako smotano mora bit, da ti skoz curi ven, pa zabit nosek ima kar naprej - nadležno kot strela ... Anjin 5-letni bratranec je pred kratkim fasal en virus, ki mu je udaril na nos - zabasan v iber, nikakor se ga ne da spucati - je dobil pumpico in zdaj zaugajo ven vsebino ... ne vem pa, kakšna pumpica je to - če je kaj posebnega ... revež ni v vrtcu že 2 tedna, nič kaj dobrega ... Živa: mojček:
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 21:58:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 mojček, si že z nami? itak
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 21:59:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
Monologi? Majuška, Almera - jaz sem že čist pozabila, kako majčkeni so otročki pri tej starosti ... se mi zdi, da je že tooooolk dolgo nazaj, kar je bila Anja taka mala bubica
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 22:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 22:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 22:07:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:29:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower metuljček kako pa tebi znese, da si kupiš oblačila, če sta sami z Anjo? Kako probaš? Jo vzameš zraven v kabino al kako? Lan se je tudi že 3X vreščajoč zbudil. Jaz pa našla rezultate, samo ne vem kateri desciplini iskat. Jopico probala pred njo, mala je malo počakala ... kolikor toliko pri miru ... majčko sem vzela tako na oko ... taka kjut škrlatna na V-izrez pa s kapuco --> problem New Yorkerja je ta, da mi je pri njih ama čist vse, kar dam nase, prav ... potem ni težko zadet številke tud na oko - he, he. Majo fajn reči za everyday use. Za na kavbojke milijon fletnih majčk, jopic, ... priporočam ogled. Je Lan zdaj OK? Spi? Majuška, vidim, da bo Aleksander res glasbenik. Pianino, kitara. Že vidim, da se bo Anja palila nanj
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:30:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Bravo metuljčica tkole se začne, a ne? Thanks. I guess so. Imam že skoraj 40 člankov, ampak tale je res nekaj posebnega ... saj veš, prvega ne pozabiš nikoli vem imam tudi jaz svojega prvega spravljenega, čeprav ni bilo nič strokovnega, kot je pri tebi ... jaz sem takrat pri sebi odkrivala novinarsko žilico
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:30:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 smrdim? ne
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:31:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Monologi? Majuška, Almera - jaz sem že čist pozabila, kako majčkeni so otročki pri tej starosti ... se mi zdi, da je že tooooolk dolgo nazaj, kar je bila Anja taka mala bubica saj je res neverjetno, kako dolgo se zdi od tega, ko spet držiš tako malo bubico v naročju
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:31:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Opala, tast je še 14-ič prelaufal 42 km. Faca je, ni kaj!
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:34:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska vem imam tudi jaz svojega prvega spravljenega, čeprav ni bilo nič strokovnega, kot je pri tebi ... jaz sem takrat pri sebi odkrivala novinarsko žilico bravo! ja, ja, jaz imam tud ene par potopisov, zabavnih prispevkov ipd. večina je pa res šolskih zadevščin, priznam
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:36:17
|
|
|
|
anikabd
|
Dober večer, se oglašam po dolgem času. Na hitrco sem prebrala nekaj zadnjih strani. Vidim, da je kar nekaj otrok bolanih. Tudi Filip je na antibiotikih zaradi vnetja ušes. Tako imamo tudi mi neprespane noči. Uvajanje v vrtec smo dobro prestali. Jutri pa po 15ih mesecih začnem delati. Imam kar malo treme. Upam, da bo dan jutri hitro minil. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Evening, ladies! Inigo, Almera, iskrene čestitke, ful sta faci, ej. Kapo dol! Izvrsten rezultat obeh Tudi jaz imam lepo novico danes: izvedela, da je bil v britanski reviji ESL (English as a Second Language) objavljen moj članek ... wiii ... prvi kot PhD ... zdaj se je pa začelo. Sem very vesela. Kako ste ve? Pa malčki? Vse OK? Punce čestitke. Super ste. Metuljček in Anja lepo vaju je bilo videti danes po dolgem času. Se na FB kaj še beremo in kaj pomenimo.
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:40:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: anikabd Metuljček in Anja lepo vaju je bilo videti danes po dolgem času. Se na FB kaj še beremo in kaj pomenimo. Ja, prima. Nisem še uspela napisat, da smo se videle v Muellerju - med policami s frutki, kjer je Anja komentirala: "Mnjam, mnjam, mnjam." Pozdravček Filipu, hitro naj se pozdravi. Lepo, da si se še na RR javila, anika. Pridna! FB obiščem tomorrow Uspešen in ne preveč stresen dan jutri. Dobro štartaj back at work!
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 22:40:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Spat bo treba ... it's a school night Pozdravček od A & N: Night, night
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2009 22:41:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 7:23:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Samo, da pojokam .... ko sem previjala Staša, sem ugotovila, da mu manjka več kot pol prve zgornje enke. Sploh ne vem kdaj, ker so ga drugi rihtal cel teden. Šibam klicarit po ZD naprej...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 7:41:40
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, tale premaknjena ura čudno vpliva na našega fanta ... okoli 4h je pričel noreti po postelji, ko pa je bilo treba od doma, bi pa spal Takole, danes samo na hitro postrežem zajtrk, ker moram pol do šefa in na eno sejo, ki se zna zavleči. Pridne bodite!
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 8:35:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 8:37:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2009 8:39:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 8:41:11
|
|
|
|
3jeMi
|
dobro jutro! že kava tajm... uf, nekaj me prehiteva danes... bajdpotka, a so ta teden krompirjeve počitnice?... ah, letim... danes imam upam, bolj na izi dan v službi, upammmmm...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 8:41:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Samo, da pojokam .... ko sem previjala Staša, sem ugotovila, da mu manjka več kot pol prve zgornje enke. Sploh ne vem kdaj, ker so ga drugi rihtal cel teden. Šibam klicarit po ZD naprej... kaj? po širini al dolžini pol se mu je prelomila? ja ti šment, no! Po širini. In ko sem končno priklicala vzgojiteljico, seveda ona nič ne ve. Me je pa spomnila, da je septembra padel in se udaril na ta zobek, tako da je možno, da je bil že nalomljen. Upam, da je to in ne da ima full krhke zobke. Sem klicala v najbližji ZD in lahko pridemo enkrat dopoldne. Poročam kasneje. Sorry, ker morim, ampak sem si full k srcu vzela.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 8:43:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 jutro. a je možno, da ima mala skoraj drisko (tako precej tekoče, skoraj malo sluzasto) blato od pikovita? da je to preveč cukra in ji zaradi želodčka to ne paše? bom ukinila za par dni, pa da vidimo. Pojma nimam, če se je driska pojavila dan dva po jemanju Pikovita, potem je možno. Kaj pa kak otroški, npr. Bebe čaj? Sara je imela po njem strašno drisko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008, 2. del 26.10.2009 8:43:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi dobro jutro! že kava tajm... uf, nekaj me prehiteva danes... bajdpotka, a so ta teden krompirjeve počitnice?... ah, letim... danes imam upam, bolj na izi dan v službi, upammmmm...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?