|
RE: Julijke 2008, 2. del 25.10.2009 21:22:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Danes sva šli z malo žabico spet v Supernovo ... ajme, ajme, naj že atek pride domov, ker jaz osamljenost očitno preganjam s šopingom in tanjšanjem denarnice Anja je dobila 2 nove čevlje/supergice pri Deichmannu, mami pa novo jopico in majčko v New Yorkerju. Malčica je bla carica marica, je preurejala in naokoli nosila čevlje, vsi smo se ji smejali. Energije in navihanosti v nedogled. sprememba ure - naša princess se je že včeraj pripravila z ornk spancem, danes je nadaljevala v istem slogu ... sem jo potem kar prebudila, ker je spala že skoraj 3 ure (!). Komaj sva še ujeli kaj dneva za sprehod. Joj, se mi ne dopade ta nova ura - at all! Umpa, hello, hello. We missed you. nanka, a zobki so taki poredneži al kaj? Želim, da čim prej pribrcajo ven. zbirčne Metke - could be, da se že pojavljajo, ja. Pri nas je danes bilo much better. Od včerajšnjega povečini mlečno obarvanih menijev je danes prešaltala na malo mešano na žaru: mleko, keks, Čokolino, jagenjček, ribana kaša, zelenjava, kremšnita, kaki, banana. Pestro & obilno. Kot kraljična Happy b'day obema fantoma! Lepo praznovanje. Majuška, hi, hi za štose & bravo za prijeten obisk. auroraa, pridno treniraj & dobro uporabljaj svojega novega ljubljenca. kopanje/tuširanje - končno je postalo to tudi pri nas zabavno opravilo. Samo nedrsečo podlogo je bilo treba pogrnit v tuš kabino, zdaj je mala notri šefica, se sprehaja, tipa in sega po kapljicah vode, ki letijo iz tuša, ... res sem srečna, ker pred nekaj tedni smo še imeli vreščanje & to tako, ki se je zažiralo v vse kosti, stene, ... past tense zdaj mojček, si že z nami? populis, se prav vidi, kako krasno se imajo naši pikci na sedežni. There's no place like home, really. za Aljaža - upam, da težave hitro minejo. Kar pokliči P, četrtek je še precej daleč. rebeca, s kostanji ste se sladkali - mmmm, not bad, not bad.
|