|
RE: Julijke 2008, 2. del 24.10.2009 22:16:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
'Čer! Ure po hiši sem že prestavila ... uf, jih je kar precej ... tko da je nas šele malo čez 9-o Anja je pa očitno pirčakovala premik ure & je čez dan spala kar 2 uri in 40 minut - unbelievable. Potem ji ni bilo problema zvečer zdržat še malo dlje, tako da pričakujem normalen auf in the morning. No, we'll see. Med njenim drnjohanjem sem skočila mal v Muellerja po nekaj drobnarij, potem pa še v H&M ... je bla taka gneča, da sem se gladko obrnila & zavila v C&A in jim naredila nekaj prometa. Malečka ima 2 novi majčki (ena je Hello Kitty, da bo v vrtcu res prava mucka v skupini muckov), mami pa vijolično (škrlatno-vijola) majčko in oprijet dolg puli/oblekico s kratkimi rokavi. Mal sem mogla poživit garderobo ... ma, čist nič nisem imela v omenjeni barvi, ki je zdaj že nekaj časa tko zelo in. Novembra bom v šoli čist preveč hot Mimogredevrtainčezcesto: en kombinezon v C&A je bil tko fleten, a žal niso imeli številke. Too bad. Se mi zdi, da imajo čist premalo stvari za naše najmlajše ... predlagala bi, da povečajo oddelek. Ste za? Danes sva izkoristili popoldne brez dežja in se šli s prijateljico in njenim 1,5-letnim sinčkom sprehajat za 2 uri, mamici sta se načvekali, tamaučka naigrala, nadihala svežega zraka - superca. mirjam, očka Rufus je videti zeloooo dobro, se strinjam. Pomiri oko in duha - he, he. Sem šla prav čekirat, koliko je star tipček - vidim, da je letnik '69 ... ma, zelo mladostno je videti, moram rečt. Almera, ti smola za alergijo. Jo imaš od nekdaj? Samo, da si rešila stvari. maratonke/tekačice - good lauf tomorrow! igranje na pianino - naša glasbenica je pa čist nora na igranje na sintesajzer (sintetizator, al kako si že takrat rekla , populis?) ... kar trga se ji, ko udarja po tipkah, pa vleče sintič sem in tja, ga hoče izklopit in podobne vragolije. Čisti odklop. Ko pa ji zarolamo demo verzijo komada "Wake Me Up Before You Go, Go" (Wham - duo, ki ima tudi vele-znano božično "Last Christmas"), ni več povratka. Miga, skače, vriska, se reži kot pečen maček. Aha, mala ima ritem v krvi. Tko kot mami laptop štart - ni, da ni. Mali že trenira mišice.
|