|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
23.10.2009 20:00:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, a ne, no - včeraj sva bili v MC Šiška od 16.30 do 18.30 ... pa sem se glih spomnila na vas, da mogoče ste pa kje v bližini - ekola, ste bili. Škoda, da nisem odtipkala tvoje cifre - too bad. Ej, k bom naslednjič tam (pa res redko zaidem, moram rečt - v bistvu samo na taka simpatična srečanja), te švrcnem. Služba: saj bo, saj bo.

Kar zvrcni, pri nas se res nikoli ne ve, kdaj pristanemo tam. Najbrž bomo šli tudi jutri, sploh če bo dež in se recimo ne bo dalo it nič ven ...

Vidiš, glavno da so ta tvoja srečanja simpatična user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.10.2009 20:00:13   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Vstaja ob petih, če ga peljem jaz, ga okoli šestih še malo potlačim spat, drugače je buden vse dokler ne gredo v vrtcu spat okoli 11.30. Pa do večera, okoli 18.00, 18.30 ali 19.00 ga damo spat, odvisno od stopnje njegove sitnosti. user posted image Če je popoldan preveč tečen, ga damo počivat za nekaj minut, pa je kot nov. Samo danes je pa kar zaspal. Upam, da ne bo potem ob 4 vstajal??

Prst: danes sem imela prevezo, zgornji del rane se suši, spodaj je še cela rana. Sedajle sem malce pospravljala, pripravljala in sortirala perilo za pranje in sem očitno preveč pokonci, mi že kljuje. Kaj me za punci sprašuješ kdaj hodita spat? Ana mora biti do 20.00 ure v postelji, Sara pa do 20.30 (od letos). Ponavadi ju pa že prej pošibam, ker vidim, da jima manjka, zlasti Saro daje utrujenost. Kako sta pa drugače, pa sem že napisala. user posted image Hvala za vprašanje..

Možek se že kaj javlja, slike morda?

Pestro, pestro, a vidim, da imate lep, ustalje ritem. Fino!

Prst - ajme, tale tvoj toe je res problematičen. Se mi zdi, da še mene en mal pokljuva tam spodaj, ko berem o tvojih težavah. Upam, da čim prej minejo forever!

Možek se pridno javlja - laufajo SMS-ji, pa mejli - romantika pa taka, da samo gledam. Kot sem že napisala, ima sicer tu in tam kakšen sila romantičen moment, zdajle je pa čist adijo ... pridevniki, s katerimi naju opisuje z malčico v mejlih, so pa taki, da sploh do zdaj nisem vedela, da so v njegovem besednjaku ... pozitivni, krasni, bleščeči, pogrešajoči in oh in sploh. Ah, ja, je kar fino, da včasih tkole mal gre na pot ... he, he.

Sicer pa je baje lepo, ampak zrak je pa katastrofa od katastrofe - v Pekingu se sonca sploh ne vidi. At all. Sama megla in smog. All day long. Zdaj je v manjšem kraju, kjer ju s sodelavcem gostijo kot carja & se ne pritožujeta nad ničemer. Skratka: luštno jima je.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.10.2009 20:14:38   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ura se pa prestavi naslednji vikend, je zadnja soboto v oktobru. Noč čarovnic!

Dio mio, saj je res še ena sobota a oktobru ... pa Halloween ... buhuhu ...

čeprav baje bo ta vikend akcija s premikanjem ure ... ker v oktobru sicer je še 1 sobota, ni pa nedelje (ponavadi pa prestavljamo uro med soboto in nedeljo ob 2. zjutraj):

KLIKNI

ja premikanje ure je TA VIKEND, da ne bi pozabileuser posted image

neboglasnica, a si čutila potres?user posted image Tian je šel spat danes enako kot Staš in sem tudi mislila, da bo potegnil, japajade, sedaj je zbujen in se igra - v pižami seveda.

Danes se je Tian zjutraj zbudil z malo čudnimi očmi, ne sicer zlepljenimi, ampak malo pa ima vnete in je potrebno čistiti toda glede na to, da mi je nazadnje zdravnica rekla, da 3 dni najprej oči čistimo doma, potem pa šele, če ni bolje se da kapljice, je šel v vrtec in nismo še šli k zdravniku. Bova šla jutri dopoldan, če bo hujše ali enako stanje in upam, da bom dobila kapljice. Pri nas se mi zdi kar šparajo tile zdravniki, se moraš že skoraj na glavo postavit, da ti da kakšno zdravilo, pa kri ali urin pregledat, itd.

metuljcek, eno vprašanje, ali pa, če bi še kakšna druga vedela: ali je 10 EUR na 60 minut poučevanja tujega jezika za otroka preveč? Meni se zdi preveč, ko sem pa gledala te jezikovne šole, so pa res zelo drage. No zadeva je taka, da se je naša Nina vpisala na angleščino, izvaja joneka jezikovna šola na šoli v okviru pod. biv. , stane toliko kot sem napisala, zanimivo je pa to, da je Nina sama na teh urahuser posted image user posted image . Nihče drug se ni prijavil (logično, neuser posted image ) , ali se valjda vsem zdi predrago.
Tako, da trenutno ima Nina individualni pouk angleščine.user posted image In oni bi ga kar izvajali naprej po tej ceni, čeprav je sama. Ampak sem povedala tistim puncam, da plačam samo za 1 mesec, potem pa ne vem, če bo še hodila. Je pa Nina zelo zadovoljna (seveda se je sama želela vpisat) in se je kar veliko naučila že v 2 urah.

u, hvala za ZS-jeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 20:15:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.10.2009 20:17:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

[

1. Kar zvrcni, pri nas se res nikoli ne ve, kdaj pristanemo tam. Najbrž bomo šli tudi jutri, sploh če bo dež in se recimo ne bo dalo it nič ven ...

2. Vidiš, glavno da so ta tvoja srečanja simpatična user posted image

ad 1: okay, I will

ad 2: always

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 20:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.10.2009 20:19:56   
Majuska
Ura se prestavi tisti "zadnji" vikend v mesecu, ko sta oba vikend dneva v enem mesecu.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.10.2009 20:31:45   
metuljcek321
Dobro citiranje zgoraj, dr. user posted image user posted image   user posted image  user posted image

glugluglu, uf, si me pa našla. Vem, da so ti tečaji bili od nekdaj dragi. Našla sem en link, pa preveri cene: KLIKNI Bila sem tudi na strani Minta, a skrivnostno ni cenika nikjer. Poguglala sem tudi bližnjo jezikovno šolo, kjer so cene gor, pa preveri. Koliko je stara Nina?: KLIKNI Individualne ure so sicer d best, naučila bi se ohohoj, se pa čudim, da se šoli splača plačevati nekoga, da to izvaja s samo enim učencem, mišljena pa je bila skupinica.

prestavitev ure - he, he, drugo leto pa glih na Noč čarovnic, ki bo tako uro daljšaaaaa. Scary, spookyuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 20:35:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.10.2009 20:37:42   
glugluglu
Glede tašč, mam in sladkarij je pa pri nas tako: imam občutek, da smo taščo že kar navadili, da ne daje kar vse povprek Tianu, močno upam, ene parkrat je bil že kakšen incident, no ampak bo. user posted image
Moja mami je pa preveč na zdravo mahnjena, ona pa namesto, da bi naše otroke razvajala, je pa še hujša kot jaz. Ma ta dva moja starša sta res čudna no, stalno poslušam, da je Tian razvajen, da Mark in Nina nimata nobenega reda (do pospravljanja itd,), no vse živo sem že slišala. (pa onadva sta edina, ki tako pravita, drugače naše tri vsi drugi pohvalijo). No saj tudi za njiju imamo vedno bombo v stanovanju, pa take.
Ej boga moja svakinjauser posted image .

V glavnem ko pridejo k mojim staršem absolutno samo zdravo prehrano jedo, zelo malo sladkarij, pa še navadijo se pospravljat, biti pridni, poslušni itd. user posted image Naslednji teden bosta spet na počitnicah pri mojemu očetu, samo tam bosta še nečakinji  in ker bo moj oče sam, brez babice, pa imel 4 otroke, bo malo boljeuser posted image .

metuljcek
, hvala za linke,user posted image Nina je stara 8 let

flower, ja 40 EUR na mesecuser posted image za 4x, res veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.10.2009 20:39:13   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

glugica..men se zdi za skupinsko, drago...za individualne ure si pa dobr skos prišla

ja se meni tudi tako zdi, zato sem pa sedaj v dilemi kako naprej

Neposredna povezava do sporočila: 2486
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 20:51:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.10.2009 20:52:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica, a si čutila potres?user posted image Tian je šel spat danes enako kot Staš in sem tudi mislila, da bo potegnil, japajade, sedaj je zbujen in se igra - v pižami seveda.

Jaz sem pa Staša zbudila in preoblekla, da ne bo revež spal v kavbojkah.. Zadnje štiri dni je spal v vreči, v kateri pa je cel prepoten. Ker je vreča stara, prastara, sem se odločila, da kupim kar novo, tako čisto tanko. H&M ali je še kje kaka ponudba?

Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.10.2009 20:53:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Uuuuuu kmetija gre dalje

Kadar jaz tja pošpegam, je tale stric Artur vedno spodobno oblečen. A kaj zamujam?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.10.2009 20:54:58   
neboglasnica
Ančka gleda Na zdravje, jaz pa ližem...sladoled, da ne bo pomote. Mož je na nogometu, potem pa neka silna žurka... Sara še kar spi user posted image . Saj ne vem, ali naj grem kar spat ali naj čakam na prvo budnico.

Se moram pa zahvaliti kar vam dekleta. Odkar klofam na RR-ju, klofam kar na slepo, ne rabim več tipkovnice gledat. user posted image user posted image jaz!

Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.10.2009 20:59:49   
neboglasnica
neboglasnica, Almera, populis

smrk smrk...nostalgično

Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.10.2009 21:00:57   
neboglasnica
Kaj sem spet sama? Bemti no, saj ne smrdim, sem stuširana... Pojedla vas tudi ne bom, ker prvič ne zeham in drugič, sem ravno pomalicala.

Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.10.2009 21:04:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Jaz sem pa Staša zbudila in preoblekla, da ne bo revež spal v kavbojkah.. Zadnje štiri dni je spal v vreči, v kateri pa je cel prepoten. Ker je vreča stara, prastara, sem se odločila, da kupim kar novo, tako čisto tanko. H&M ali je še kje kaka ponudba?

poskusi v Kiku, ampak ponavadi sem videla toplejše izvedbe ...

grem se namakat v toplo, dišečo vodo ...  user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.10.2009 21:05:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

grem se namakat v toplo, dišečo vodo ...  user posted image

UŽIVAJ!!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.10.2009 21:09:04   
neboglasnica
Mislim, da je Ančka omagala, jo moram prenest v njeno posteljo.

Neposredna povezava do sporočila: 2495
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 21:16:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.10.2009 21:18:27   
neboglasnica
Dolgčas.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.10.2009 21:20:22   
glugluglu
neboglasnica, vreče sem videla tudi v Mulerju, samo ne vem več, ali Supernova, ali BTC, ker grem enkrat v BTC, enkrat v Supernovo.

populis, Tian je enkrat tudi imel pikice po trebuhu zaradi viroze

Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 21:24:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 21:25:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?