|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.9.2011 20:28:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Septembrke 2005-3. del
25.9.2011 8:47:06   
Pia67
Daša tudi tebi vse najboljše za rojstni dan.

Moram hitro naklofat, naša pregovorno slaba povezava in običajna gužva n RR je danes začudo sprejemljiva. Mi je uspelo v 1. poizkusu gor prit user posted image .

Kaj naj napišem?

Teta Beta Nina si je tudi zaželela baleta, v bistvu je o tem sanjarila preteklo leto, pa sem si mislila, naj kar malo počaka, če ji je tako všeč, bo že. Pri nas nekatera dekleta imajo tutuje, naša je rekla, da to ni potrebno, da dobro plešeš, vse takšne zadeve so ji bolj ali manj nezanimive, copatke pa imamo običajne gimnastične, itak plešejo bosi. Koliko pa je bil vaš tečaj, če ni skrivnost? Pri nas je kar zasoljen: 25€ na mesec po eno uro tedensko. V šoli imajo veliko zanimivih krožkov in se mi zdi mal mimo ... ampak tako je. Seveda v merah sprejemljivega.
Benika, luštkani vsi po vrsti, upam, da se vrne vse v stare tirnice, da boš lahko doma in se bo vse poštimalo. Držim pesti.

Glede srečanja, bom videla, če bova prosti tisti dan, prideva. Bova šli še eno plezalno steno pogledat. Nika a tiste fotke iz FB so narejene v Gib-gibu? Luštne plezalne stene imajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
25.9.2011 20:36:35   
Nika v službi
Benika, prepozno videla povabilo na Gibi-gib user posted image , pa bi verjetno celo lahko prišli, ker smo imeli eno tako na izi nedeljo. Naredili smo sicer en dolg sprehod, pa kavica, igranje košarke z novo žogo, balinčki, pikado, pregled zvezkov za šolo in verouk, na koncu pa tuš in spanje. Ampak vreme nam je naklonjeno, tako da bodo še priložnosti. Kako ste s prihodnjo nedeljo popoldan? Bi se dobili in popraznovali naše septembrčke?

Pia, če misliš slike s praznovanja RD, potem to ni Gibi-gib, ampak G-rega. Imajo pa tudi v Gibi-gibu plezalno steno. Gibi-gib je igrišče na prostem.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
25.9.2011 23:06:58   
2ursae
Kako ste s prihodnjo nedeljo popoldan? Bi se dobili in popraznovali naše septembrčke?

mi smo naslednji vikend žal že kar zasedeni user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
26.9.2011 9:27:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
   [Brisano sporočilo]
26.9.2011 9:28:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.9.2011 10:11:08   
Nika v službi
Nik, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Vid, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.9.2011 10:28:52   
pety78
NIK, iskrene čestitke za rojstni dan.

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
26.9.2011 11:03:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
   [Brisano sporočilo]
26.9.2011 11:04:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4185
26.9.2011 20:41:42   
teta beta
Vse najboljše, Vid in Nik!

Pia, vaš tečaj sploh ni zasoljen, pri nas je 32 eur na mesec, enkrat tedensko po 45 minut. Opreme še nismo dobili, cena pa bo nekje 60 eur! Dobijo pa dres na naramnice, krilce (ni klasičen tutu) in baletne copatke. Imajo pa vsi isto in ločeno po barvah (npr. pripravnica bela, 2.razred zelena, 3. rdeča itd.) Si je pa tudi Daša že lani želela, pa sem rekla isto kot ti - naj želja malo dozori.

Na morju je bilo super, kopali smo se, voda je v redu, ko greš not je seveda malo mrzla, ko pa se zmočiš, pa ni panike. Nekje 23, 24 stopinj. Dol je kar veliko ljudi, še posebej Slovencev. Tako da smo uživali, lovili ribe (in ulovili tudi, in spustili), se igrali, skratka fajn je bilo.

Praznovanje - mi bomo ta vikend verjetno malo praznovali doma, tak da... odpade.

Benika, zelo lepe otroke imaš, sploh ne morem verjet, da je Manja že tako velika. Pa ti tudi fajn izgledaš.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.9.2011 8:25:33   
benika
Punce, jaz sem pa našla gostilno za naše naslednje srečanje (ki bo zelo kmalu, a ne!!!!!!!!!!!!). Če ste za, bi šle v Katrco. Sem danes gledala njihov jedilni list in miza pod mano je zdej vsa mokra in slinastauser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.9.2011 8:36:26   
Nika v službi
Jutro, Benika, si pa zgodaj začela s hrano!user posted image user posted image Aja, saj res, moraš nadoknadit tisti izpad hrane oz. višek drobnjaka. Ampak a ne bi šli raje na Grad?user posted image

Katrca - misliš to v Rožni? Sicer pa ima zelo podobno ponudbo tudi prenovljena Zajčja dobrava. Je tudi za razmislit....user posted image Kar naredi spisek, pa še nabor datumov v novembru naštepaj, pa se zmenimo.

Teta beta, verjamem, da ste uživali na morju, saj so tele temperature res krasne, sploh za jesenski čas. Da bi le trajalo.

Kdaj torej naše pingvinsko praznovanje?!

Navajam datume, pa se vpišite (02.10. sem izpustila, ker večina ne more):

08.10.
09.10. Nika
15.10. Nika
16.10.
22.10. Nika
23.10.
29.10.
30.10.

Zdaj sem se spomnila- Valla, si videla zs glede Egipta na FB?user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.9.2011 8:40:00 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
27.9.2011 9:55:08   
benika
08.10.
09.10. Nika
15.10. Nika
16.10.Benči
22.10. Nika, Benči
23.10. Benči
29.10. Benči
30.10. Benči

Aja, Nika, praznovanje Benijevega RD je za en teden prestavljeno, ker praznovanja brez Nike NIuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
27.9.2011 10:08:26   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

08.10.
09.10. Nika
15.10. Nika
16.10.Benči
22.10. Nika, Benči
23.10. Benči
29.10. Benči
30.10. Benči

Aja, Nika, praznovanje Benijevega RD je za en teden prestavljeno, ker praznovanja brez Nike NIuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image V čast nam je, ampak dejansko res ne bi bilo treba. No, ja, očitno je bilo treba.user posted image Torej, 09.10.? Katera ura? Pa prosim navodila za darila na mail, s slikcami in/ali linki.user posted image Čimprej, plis, ker grem že za Manco kupovat, pa bi oboje na en mah.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
27.9.2011 10:10:00   
Nika v službi
08.10.
09.10.
15.10. Nika
16.10. Benči (Nika pogojno)
22.10. Nika, Benči
23.10. Benči
29.10. Benči
30.10. Benči

Popravljen spisek.user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4191
27.9.2011 10:34:30   
Pia67
Uf, septembrčkov ne polovim s čestitkami:
VID IN NIK: VSE NAJBOLJŠE!!!
PA KATARINA, TEBI TUDI, DA NE POZABIM.

Teta Beta moram priznat, da pa imajo nivo v vaši baletni šoliuser posted image . Se ne bere kar nekaj kakor pri nas, čeprav ne gledamo kaj počno, je bolj "valjanje", pa plesne igrice, raztezanje itd. Tako, da vau, kapo dol. Pa prava oprema. Držim pestke, da bo Dašo in Nino še nekaj časa držalo. Morje pa je bilo tudi v našem planu, pa smo se potem odločili, da gremo mal še hribe pobožat.

Glede srečanja, kot sem napisala. Ponavadi rata vedno datum pred LM in jaz z naphanim želodčkom dobrot ne morem odtečt zadano.user posted image  Predlogi lokacij pa so sila zanimivi.

Neposredna povezava do sporočila: 4192
27.9.2011 10:34:47   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

user posted image user posted image user posted image user posted image V čast nam je, ampak dejansko res ne bi bilo treba. No, ja, očitno je bilo treba.user posted image Torej, 09.10.? Katera ura? Pa prosim navodila za darila na mail, s slikcami in/ali linki.user posted image Čimprej, plis, ker grem že za Manco kupovat, pa bi oboje na en mah.user posted image

Za en teden, ne za en dan! Se pravi, da praznujemo 15. 10. ob 15.30 uri, kar posledično potegne za sabo, da 15. nimaš časa za praznovanje pingvinčkov.user posted image Enako velja tudi za Pety in Vida.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
27.9.2011 10:45:32   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Za en teden, ne za en dan! Se pravi, da praznujemo 15. 10. ob 15.30 uri, kar posledično potegne za sabo, da 15. nimaš časa za praznovanje pingvinčkov.user posted image Enako velja tudi za Pety in Vida.

Ojoj, kako površno berem! Mea culpa. Evo, in spet popravljen spisek:

08.10.
09.10. Nika
15.10.
16.10. Benči (Nika pogojno)
22.10. Nika, Benči
23.10. Benči
29.10. Benči
30.10. Benči

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
27.9.2011 11:17:10   
pety78
Hej, Nika in benika, 7.oktober ob 16 uri bo šlo? Bi Vid takrat praznoval.

Neposredna povezava do sporočila: 4195
27.9.2011 11:20:43   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Hej, Nika in benika, 7.oktober ob 16 uri bo šlo? Bi Vid takrat praznoval.

O, hudo, pa saj ne folgam več!user posted image 16:00 je malce zgodnja ura za nas, ampak se bomo potrudili. Je kakšne pol ure zamude tolerirano?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
27.9.2011 11:26:43   
benika
To je petek, a ne? Načeloma lahko (še lažje pa v soboto), pa bomo mal prej šli, ker moram biti ob 20h v MB na eni večerjiuser posted image A boste doma praznovali?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
27.9.2011 11:35:57   
pety78
Ja, doma. Pri dediju. Mamo veliko prostora. user posted image
No, super, potem pa računajta ene 4 ure. Prej jih ne dam. user posted image
Nika, tudi pol urce kasneje se lahko pride. Pač okoli 16. ure da se primajejo. Saj nismo tako vezani na točno uro, brez skrbi.

Aja, benika. vi greste v MB zvečer? Šment.

Hmmm, kaj pa potem ...bi vama bilo bolj ok v soboto okoli 10. ure pa nekje do 14.ure?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
27.9.2011 11:40:09   
benika
Hmmm, kaj pa potem ...bi vama bilo bolj ok v soboto okoli 10. ure pa nekje do 14.ure?

Jaaaaa. To bi bilo za nas idealno.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
27.9.2011 11:40:50   
benika
Aja, benika. vi greste v MB zvečer? Šment.

Ne, ne mi. Jaz grem, sama, samcata, na babjo večerjouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?