|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
9.6.2005 10:09:02   
_katka_
O, pozdravljena! Kje si pa bila toliko časa? Tu smo same januarske čveke.
Imaš pa PDP na rojstni dan mojega dragega. No, on dobi pa letos darilo malo z zamudo 28.1. Če bo le vse po sreči.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
9.6.2005 10:29:38   
maliva
nemsis živjo, na isti dan imava rok. torej je danes natančno 8t, ne? :bravo:

naj povem, da mene predvsem skrbijo glivice, ki mi jih je ginekologinja našla na prvem pregledu (prejšnji ponedeljek) in mi dala tableto Canasten. vložila sem jo, čez 10 dni pa naj bi vložila še eno tableto. sama glivic nisem opazila, ne čutim srbenja, nimam povečanega izcedka in imam močne dvome o tem, ali naj to storim ali ne. konec koncev je to neke vrste antibiotik, ne? in kako to vpliva na otročička?

saj vem, da smo o tem že pisale, ampak vseeno me zanima vaše mnenje - uporabit še drugo tableto ali ne?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
9.6.2005 10:34:12   
Anonimen
ojla

No, meni je na UZ pokazalo 7t in še nekaj dni. Tako, da ne vem kako je s tem. Ker pred dvema tednoma, ko sem bila na pregledu je kazalo 4t 5/7.

Drugače pa je tudi meni našla glivice in tudi jaz nimam nikakršnih težav. No, vsaj takšnih ki bi me hudo motile. Mi je pa dala nekakšne svečke,ki si jih moram zvečer vstaviti v nožnico. Poleg tega mi je še povedala, da te svečke ne morejo škoditi ne meni ne moji pikici.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
9.6.2005 11:54:03   
tinkamiška
Samo tolk, da vas pozdravim, tudi tebe Nemsis:)

Pri meni se je začel dan brez slabosti in upam, da bo od zdej neprej vsak dan tako:) Trebušček raste in zdej mam že kej za pobožat:)

Pinka, joj, ti se boš pa pročila, ja to je pa res lepo:rozica::rozica::rozica: Midva sva mela čist mičkeno porokico, pa ni bilo nobenega letanja, razen papirjev uredit. Kako velika bo pa vajina? Ti bomo 18-tega čestitali:rozica::rozica::rozica:

Januarčice imejte se lepo in naj bojo vaše pikice pridne in naj pridno rastejo:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
9.6.2005 13:58:21   
Nannn
kok sem jest danes :zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   januarčice
9.6.2005 14:39:21   
_katka_
Nannn, nisi edina. Jaz zeham vsakič, ko vidim te smajlije :zaspan::zaspan::zaspan:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   januarčice
9.6.2005 14:42:18   
tinkamiška
jst sem pa lačna, pa komi čakam, da bo ura tri, da grem na kosiiiiloooo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   januarčice
9.6.2005 21:02:54   
LE&TA
Pridružujem se vsem tistim zaspankam, tud jst sm že dva dni ful zaspana, da komaj gledam v službi. Dans so me vsi nekam čudno gledali in me spraševali, kaj je za mano da sem ful bleda!?:zmeden: Ne bi vedla! Tko da bom verjetno drug teden šla v akcijo in povedala šefici! Upam da bo sprejela OK!!

Sm pa ful zmatrana, sva z mojim :love: celo popoldne pohajala po Idrijskem, tko da grem počasi kr spat!!

Lepo se mejte!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Nočko.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   januarčice
10.6.2005 9:34:44   
pinka
Tinkamiška! 80 ljudi - nekaj povprečnega, ampak laufanja je pa tolk, da znoriš....ravno včeraj sem bila cel dan v CE po nakupih, pa se mi zdi, da še pol nisem zrihtala. Jutri pa dekliščina JUPI!!!!

Trenutno mi je malo slabo in komaj čakam, da grem domov!!!Petek!!!!!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   januarčice
10.6.2005 10:32:21   
_katka_
Jao, jaz bom danes kar na mizi zaspala. Tolk mam dela, jaz pa samo na posteljo mislim. Pa še na RR čist preveč visim. Hvala bogu, da je petek.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   januarčice
10.6.2005 13:51:06   
LE&TA
Res je , še dobro da je petek. No za vas ne vem, ampak jst delam še do 5. julija, pol mam pa dopust do 24. avgusta. mam tak šiht k je to že vnaprej določeno! Ste morda že uganile, kaj delam! - učiteljica :bravo: Odštevam pa dneve do konca pouka! Se mi ne da več in dopoldne imam komej oči odprte, pa popoldne tudi. Cel dan sem zaspana!:)-:)-:)-

Počutim se Ok, hvalabogu, sm opazla pa da sem skuzi lačna!
Kako pa ve? A je še kej slabosti? naj vas vaši :love: kej pomasirajo pa bo bolš?
A kej seksate? - to me pa res zanima, k meni sploh ni do tega in sploh ne vem kako to gre!!!:):):)

LP vsem

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   januarčice
11.6.2005 13:17:56   
Nyah*
Hej, jaz sem tut uciteljica, bo kriza naslednje solsko leto ko bova manjkale :)-:)-:)-.

A si ti tut v razredu zaspana pa mzmatrana, pa ko mamo tako lutkan siht ane, nic tezkega, jaz pridem domov in koj dol padem ter zaspim :)-:)-:)-.

Meni je zdaj zacelo bit slabo, nekaj dni, pa je za umret, jem le cesnje, ki mi ful pasejo, z drugo hrano se silim zaradi :duda:. Bruham na sreco ne, mi je pa grozno slabo, vrti se mi, zmatrana sem,...

Kar se pa telovadbe
:sloncek::sloncek::sloncek:z :love: tice, je bolj svoh, ampak je pa, ne branim se je vcasih, ne pa prav pogosto.

Lep vikend pa veliko soncka,

:nosecka: Nyah.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   januarčice
11.6.2005 14:25:34   
LE&TA
Nyah, me veseli, da sem našla še eno sorodno dušo po poklicu!!:bravo: Jst sm v razredu, vsaj zadnje dni je blo tko, ful zaspana in zmatrana in komaj gledam učence. Učim 3.r. tko da jih komot zaposlim, pol pa sami delajo, jst pa ta čas počivam. Oči se mi pa kr zapirajo!!:)
Je kr fajn šiht, ja! Hitro si lahko doma, odvisno kolk delaš na pripravah, pol pa ponavad kej pojem in grem seveda počivat, pa zaspim, ma zvečer ni problem spet zaspat.

Slabost me je na srečo minila, sem pa utrujena. Sploh pa se sam mal sprehajam kak dan, ko sem pa prej ful kolesarla... Mi manjka šport, ma se raj mal zadržujem zarad :duda:! Posteljni šport pa mi tudi ne paše, ker me včasih mal trebuh boli!

Pa želodec me vsake 2 uri spomni da je prazen, tko da sem kr fajn lačna! Se mi je pa zelena solata uprla in je ne morem več jest, prej sem jo pa pojedla na tone!
Kaj pa ostale kej papcate? Kej dobrega??

Čuvajte se!
Jst mam drugi pregled 1.7., takrat bo 12t!! :bravo: Upam da bo vse OK!
Uživajte pa kej se oglaste.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?