tinkamiška
|
Hojla jnuarčice:rozica: Danes se že cel dan potepam, zdej sem pa doma in spet za računalnikom:)- Meni je še kr slabo, ne glede na to al jem al ne, čeprav mi včasih za tenutek odleže, pa mepotem spet objame. Ponavadi grem popoldan malo podremat in potem mi do večera ni tako slabo, zvečer se pa spet začne. Spim ne kaj preveč dobro, ker ne smem spat na hrbtu, spet slabo in zato se večino noči obračam iz enega boka na drugega. Me pa žene naprej to, da bom konec drugega tedna prešla v 12t in upam, da se bojo moje slabosti izgubile. Pinka si me spraševala za NS, pa te nisem najbolj razumela. Če si danes konec 8t, potem boš 22.6. konec 10t, 23.6. maš pa pregled pri G, potem je po mojem boljše, da počakaš, kaj ti bo povedala, ker meni se ti tedni kr naprej spreminjajo, in se potem naročiš na NS, sej ti bo sigurno ona svetovala. Si pa govorila, da gresta na poročno potovanje, pa nisem razumela kdaj. A 18.6. se poročita? Sej mi ne zameriš, če sem čisto mimo udarila ne:)? No punčke:) fino se imejte, čim manj slabosti in šc, šc, razni izcedki:miska::miska::miska: Aja, jst mam izcedek, tak bel in gost, včasih ga je več včasih ga pa skoraj ni. Me je G vprašala, če bi mela kakšne svečke, pa sem rekla, da me ta izcedek nič ne moti, pač moram nosit dnevne vložke, drugih problemov pa z njim nimam. Lepo bodite!!!:rozica::rozica::rozica: Tinka
|