|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
8.6.2005 13:54:24   
simonas
Malo sem nas prestavila na vrh, ker ne najdem več teme. Pa saj niste hude:ups:.

Jaz sem še kar po starem. Slabo mi je obvezno do 12h, potem pa ponavadi malo mine. Ampak slabo mi je pa tako konkretno, da včasih komaj pokončno stojim. Vse bolj se odločam, da bom kmalu povedala šefu.

Kako pa ste kaj ostale? Kako se počutite?

Ima katera probleme z izcedkom? Jaz sem imela zadnjič na pregledu baje takega lepega nosečniškega - kot jajčni beljak (tako je rekla G), zdaj pa zgleda tako, kot da bi se beljak pokvaril (belo do rumeno, še vedno pa tako vlečljiv). Pa mislim, da to ni nič narobe. Kajne?:zmeden: Kaj mislite?:zmeden:

Čim lepši sončno deževno oblačno zmeden dan vam želim!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
8.6.2005 13:58:55   
rija
Tudi meni je še vedno slabo. Pa moj trebušček je v zadnjih treh dneh zavzel pomemben del mojega telesa...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
8.6.2005 14:16:37   
dadica
jaz pa sem zbolela,imam vneto grlo,kašljam in imam rahlo vročino,pa še slabo mi je non stop,v glavnem se počutim kot da bi me povozil tovornjak.zdravima se z domačimi zdravili in ležim.Sedaj si moram samo izborit da ne rabim danes iti več v službo,upam da bo šef razumel!!!

LP dadica

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
8.6.2005 14:16:56   
Anonimen
simonas, v katerem tednu pa si? Jz sem imela take izcedke v 6-7 tednu. Zdaj je pa malo zatišja.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
8.6.2005 14:30:10   
puri
Oj!
Jaz sem kar vredu, slabo mi je malo manj,.....malo me edino skrbi, ker me že 3 dni boli spodaj v trebuhu,...ampak ne močno, sploh ni bolečina,........upam, da je samo raztezanje maternice!

Lepo se imejte na ta hladen dan:rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
8.6.2005 14:45:58   
simonas
Jaz sem konec 7. tedna, pa tudi upam, da bodo izcedki kmalu mimo (slabost pa prav tako). Drugače pa me kar nekaj pika v trebuhu, a je G rekla, da je to normalno, da me bolijo maternične vezi.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
8.6.2005 14:51:11   
pinka
Ja, pri meni je pa bilo zatišje izcedka do tega tedna - sem konec 8. tedna, zdaj pa kr neki. pa danes me tudi na levi strani špika in se tolažim, da je to maternica.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
8.6.2005 14:51:29   
_katka_
Jaz sem tudi ok, samo kar naprej sem laaaaačnaaa, pa lena sem za telovadbo - ni najboljša kombinacija.
Danes me je začelo spet nekaj špikat po trebuhu. Slabo mi je bilo pa samo en dan zjutraj. Sedaj pa pojem banano preden vstanem (:love: prinese v posteljo) in pomaga. Potem pa itak vsake tri ure jem (se privajam na dojenčkov ritem ;)).

Mejte se fajn in čuvajte svoje pikice.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
8.6.2005 14:55:54   
Anonimen
pismo, sem bla ravno danes zjutraj v dvomih, ker me je ponoči pri obračanju zategovalo v jajčnikih. Moram prav paziti, da ne delam kakih hitrih gibov, ker me kar štihne v jajčnike. Ima še katera take probleme?

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
8.6.2005 14:57:07   
LE&TA
Ojla pupe!
Včeri mi je blo kr mal dolgčas in sem komej čakala danes da vam kaj napišem.

Meni zdej ni več slabo, v nedeljo mi je blo še za dol past, v pondelk pa nč več, občasno me mal trebuh boli, pa napihnjena sem mal. Tko da upam da se slabost ne bo več vrnila. Sočustvujem z vsemi ki jih še muči slabost in upam da bo kmalu mimo.:rozica:

A se vam buši že kej pozna, men se mal sam to opazim sam jst pa moj :love:, mam itak še mal obloge svoje, ampak se je mal zaokrožu.
počas se bom mogla prpravt in povedat v službi. :((

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
8.6.2005 14:59:58   
nena80
Zdravo, jaz sem bivši sonček80, sem se preimenovala, ker sem opazila že kar nekaj sončkov,...

Jaz morem potrkati, mi začuda ni še nič slabo sem v 6t, razen kar me občasno špika in se mi zdi da imam kar malo napihnjen trebušček, kot med :hudicek:, drugače pa ok.
Sem slišala, da proti slabosti pomagajo ingvrjevi piškoti, dobi se jih pa baje v kakšnih domačih lekarnah, pa nekaj malega npr. piškot, moreš zjutraj pojesti že v postelji preden vstaneš,.... Je za probati, ne vem,....

9nebesa9nebesavsem:nosecka::nosecka::nosecka: PA ČIMMANJ SLABOSTI!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
8.6.2005 15:13:44   
pinka
Ne kličte hudiča. Jaz sem se ravno prejšnji dan pohvalila, da so pr men tudi slabosti ponehale, pa me je še isti dan zagrabilo vse za nazaj. Tak da mislim, da ni ravno pravila kdaj ponehajo in ni rečeno da se do 12. tedna ne vrnejo!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
8.6.2005 15:16:15   
Natasa-6
Potdravljene, punce!

Tudi jaz imem izcedek, ze kar od zacetka in se kar traja, pa sem noseca polnih 9 tednov. Imela ga je tudi prijateljica, tako mocnega, da je morala uporabljati vlozke, pa ji je G rekla, da je to normalno. No, jaz sem ga 1.dobila sele po4.mesecu, je res razlicno v vsaki nosecnosti.
Drugace pa se kar bruham, ves cas mi je slabo, upam, da mi ne bo treba se enkrat v bolnico. Tudi prvic je bilo isto, umirilo se je sele v 5.mesecu. Zdaj upam, da bo prej bolje...Rada bi sla spet delat. Kako pa ve zdrzite v sluzbi?
Pazite nase in pustite, da vas razvajajo!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
8.6.2005 15:21:29   
Nannn
Hojla :nosecka:

Caffee tud mene hitri gibi kar nekaj zaspikajo v trebuhu...moram kar mal pazit da ne bo kaj narobe...mislim pa da je to cist normalno...pri meni drugace nic novega razn tega da imam velik apetit...veliko pojem cesenj ki jih komaj dobim na trznici...imam namrec rada samo hrustavke in to slovenskega porekla tako da jih je malo tezje dobit...sedaj pa komaj cakam da grem domov iz sluzbe na zasluzeno kosilo k mami...mmm spinaca,pire krompir in pecen jajcek :bravo: zvecer pa kaksen jogurt in sadje seveda...uuu lubenica bi mi zdele prav prisla :bravo:

Simonas jest mam tud tak izcedek kot ti ampak se ne obremenjujem...sem imela od nekdaj probleme z tem...komaj pa cakam naslednji teden ko imam drugi pregled in kar ne morem se docakati tega dneva...sem tudi nehala jesti par dni nazaj Buscopan in se res dobro pocutim :bravo: ups ne smem se prevec z tem pohvalit :ups:

Bejbe lepo se imejte...

Nannn 9nebesa

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
8.6.2005 16:15:11   
gaya
no drage moje, jst sem spet tole mojo rit malo dvignila iz kavča in prišla pogledat, kaj delate tukaj gor :)-. pa vidim, da ste se vse porazgubile, verjetno korakate zunaj na sončku. Jst mam oke že 4 oglate od televizije, knjig mi je že zmanjkalo, pa včeraj sem v knjižnici vzela 4. Zdaj pa študiram katero klepetavo kolegico bom zvlekla na obisk :)-. Matr mal rabim novic iz našega okoliša. Stanje v spodnjem štuku se je umirilo, no skoraj, bolje je kot dopoldne:sloncek:. Edino moj :love: mi manjka, ker se nekje po hrvaškem podi :(.
Aja naj vam povem, da imam občutek da mi bodo prsa eksplodirale, kar si štejem za dober znak. Ok zdaj grem pa spet v vodoravni položaj:)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
8.6.2005 18:46:33   
nejca1
Živjo!
Malo se mi kar smilite, ker imate vse te težave. Meni ni skoraj nič, ampak res nič slabo, prsi so nehale biti občutljive, malo so večje, no izcedek imam, ampak bolj belkastega. Mi je G dala canasten, pa sem pri Pušenjaku zasledila , da ni do 13. tedna dobro teh stvari imet, pa si včasih tampon pomočim v Lca jogurt. G je rekla, na bi imela mogoče !!! glivice. Mislim, srbi me nič .. ali kaj podobnega. Upam, da je s pikico vse ok, ker se počutim odlično.
Nann, a ti tablet ne ješ po navodilih G ali si sama nehala? Meni je rekla, da naj dabroston kar jem???
LP, Nejca:)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
8.6.2005 19:28:04   
tinkamiška
Hojla jnuarčice:rozica:

Danes se že cel dan potepam, zdej sem pa doma in spet za računalnikom:)-

Meni je še kr slabo, ne glede na to al jem al ne, čeprav mi včasih za tenutek odleže, pa mepotem spet objame. Ponavadi grem popoldan malo podremat in potem mi do večera ni tako slabo, zvečer se pa spet začne. Spim ne kaj preveč dobro, ker ne smem spat na hrbtu, spet slabo in zato se večino noči obračam iz enega boka na drugega. Me pa žene naprej to, da bom konec drugega tedna prešla v 12t in upam, da se bojo moje slabosti izgubile.

Pinka si me spraševala za NS, pa te nisem najbolj razumela. Če si danes konec 8t, potem boš 22.6. konec 10t, 23.6. maš pa pregled pri G, potem je po mojem boljše, da počakaš, kaj ti bo povedala, ker meni se ti tedni kr naprej spreminjajo, in se potem naročiš na NS, sej ti bo sigurno ona svetovala. Si pa govorila, da gresta na poročno potovanje, pa nisem razumela kdaj. A 18.6. se poročita? Sej mi ne zameriš, če sem čisto mimo udarila ne:)?

No punčke:) fino se imejte, čim manj slabosti in šc, šc, razni izcedki:miska::miska::miska:

Aja, jst mam izcedek, tak bel in gost, včasih ga je več včasih ga pa skoraj ni. Me je G vprašala, če bi mela kakšne svečke, pa sem rekla, da me ta izcedek nič ne moti, pač moram nosit dnevne vložke, drugih problemov pa z njim nimam.

Lepo bodite!!!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
8.6.2005 20:27:23   
Natasa-6
Ej, punce, a ste kaj vesele, da nismo vec ta "frisne", mislim, da se bodo kmalu pojavile februarcice!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
8.6.2005 20:36:55   
lonja
Hojla punce,

še ena sredi devetega tedna. Tudi jest močno upam, da bodo tle slabosti, ki pri meni trajajo že kaka dva tedna kmalu minile. V službi komaj zdržim do treh, potem jo ponavadi popihava ( mojo :duda:) domov. Vmes pa si tudi vzamemo čas za kakšen odmor s sokom, saj :kava: niti slučajno ne paše več. Popoldne se začnejo hude slabosti, praktično vsak dan bruham, ponavadi kaj kmalu po jedi. Nuhalno imam čez 16 dni, a mislite da pikica kljub obilnemu bruhanju dobiva dovolj vsega potrebnega?

Pozdravček vsem,

Lonja

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
8.6.2005 20:40:36   
Natasa-6
Lonja, nikar ne skrbi! Otrocek si vzame, kar potrebuje, zate je slabse. Jaz sem prvic 4 mesece bruhala, vsak dan, tudi po 3x na dan, pa je bilo vse vredu! Jej, kar ti pase, pa ce je to tudi cokolada ali sladoled, bolje, da vsaj nekaj obdrzis, kot pa da se trudis z zelenjavo in sadjem, ki ti ne pase. Zaradi tebe, otrocek tako crpa iz tvojih zalog.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
8.6.2005 20:50:49   
Nyah*
Hojla :nosecka: moje!

Jaz sem ze :zaspan::zaspan::zaspan:, groza, sem postala tak lenuh :(, ampak vse za mojo :duda:!

Slabosti na sreco se nimam, upam, da tudi ne pridejo ;), sem komaj med 6 in 7 tednom.

Moj :love: je od vceraj od pregleda cisto zmesan, stalno me klicari, klice me mami, :)-:)-:)-, sele sedaj je dojel, da gre zares!

Lep vecer in cimbolj mirno nocko vam zelim,

Nyah

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
8.6.2005 23:00:55   
Nannn
Nejca men je rekla v ponedeljek da naj neham jesti Buscopan ker nimam vec rjavkastega izcedka cca.en teden...upam da se ne pojavi vec :angel: ...Dabroston imam pa doma ampak mi je rekla moja G da samo v izrednih primerih(ce bi se krvavela bolj obilno)naj vzamem in jo takoj poklicem da mi pove do kdaj moram jest...pravi pa da naj ne bi bil v redu da bi zacela z temi hormoni...upam da ne bo tako hudo...

Pocasi tudi jest odhajam spat...se beremo jutri....

Nannn :zaspan::zaspan:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
9.6.2005 7:50:01   
pinka
Tinkamiška čist prav si me razumela. Sem sama kriva, ker sem tako zmedeno napisala. Ja, 18.6 se poročim, potem bi pa rada šla v začetku julija na poročno, ampak bi še prej rada šla na NS, da bom bolj ziher, ker bo že 12. teden mimo. Kot si mi rekla, sem tudi jaz misila počakat na 23.6., ko imam naslednji pregled in se bom z G zmenila kako naprej za NS. Sicer pa, če res ni take čakalne dobe za naročit pri dr. Strahovi, potem ni panike!

Drugače se pa počutim kr OK, slabosti so malo manj intenzivne, ampak sem zelo utrujena od vseh priprav na poroko, ker cele dneve letam naokrog, pa še dekliščina me čaka....tak da....no pa saj bo....ne bomo jamrali.....sam da smo noseči!!!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
9.6.2005 8:39:16   
simonas
Ej punce. Danes sem tak utrujena in :zaspan:. Pa ne vem kako to, ker sem se sama zbudila pred budilko.

Drugače pa se kar naprej šetkam po pisarni, ker če sedim, me fajn bode v trebuhu. Upam, da bo minilo.

Včeraj zvečer sem se fajn razjezila. Saj vem, da se ne bi smela zaradi :duda:, ampak si nisem mogla pomagat. Sicer pa ji malo jeze tu in tam verjetno ne bo škodilo.

Sicer pa mi je danes malo manj slabo. Uh kak je fajn.

Simona:nosecka:8t

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
9.6.2005 10:00:38   
Anonimen
Ojla

Nova januarčica tukaj. Me sprejmete? Ravno danes sem na 2. pregledu (1 pregled je bil zelo zgodaj in se ni še nič videlo), da imam rok 19. januarja. Drugače sem pa zelo vesela, ker sem danes videla svojo pikico in njen utrip. No, mogoče se pa le ne bo končalo kot se je prvič.

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?