zmajaz -> RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) (18.9.2009 21:01:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Je pa res da mi gredo šebolj naživce taki, ko jaz peljem 130-140 na prehitevalnem (recimo prehitevam tovornjaka) in mi pride zadaj en norec s 160 in mi blenda ... to mi gre pa res naživce. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] to pa jaz ne delam - če se pelje tisti pred mano 130, spoštujem to, da se pač pelje po omejitvi in mu nikoli ne blendam. Jezna sem samo, če pelje manj - pa še takrat ne blendam, če koga prehiteva. Jaz blendam samo če kak idiot - žal ne morem lepše rečt - vozi manj kot 130 na prehitevalnem pasu, vozni pas ima pa prost, pa se vseeno ne umakne, ko ga dohitiš. Tudi taki se namreč najdejo, ki ne razumejo, da je prehitevalni pas za prehitevat in da nimaš tam kaj delat, če je vozni prost. Se pa nemalokrat zgodi celo, da se pelješ 160, pa ti pride zadaj en, ki vozi še hitreje in ti blenda, pa se ti lima na rit ipd. Js se, tudi če že sama vozim čez omejitev, vseeno običajno takoj, ko lahko, umaknem tistim, ki vozijo še hitreje in jih ne oviram - ampak eni pa mislijo, da bom, ker so se oni pripeljali 200, js bremzala in se umaknila za tovornjaka - to pa odpade.
|
|
|
|