ronja -> RE: Ali VEDNO vozite po omejitvah? :) (21.9.2009 9:29:08)
|
Nataša, zate en predlog: naj ti števec naštimajo za kakih 5 km/h več - da bo vedno kazal malo več - potem boš vozila samo 5/h več, kar je še sprejemljivo tudi kar se kazni tiče. Kar se vprašanja tiče: trudim se, se mi zgodi, da ne, ni pa namenoma. Torej: zgodi se, da spregledam znak, da se zamislim (čeprav takrat navadno vozim počasneje kot bi bilo fajn), ali da se mi mudi in se zgodi, da se zasačim, da grem prehitro in potem upočasnim. Sicer pa nisem še nikoli dobila nobene kazni v avtu (sem pa plačala eno na biciklu, hehe in enkrat napačno parkiranje). Na AC se mi navadno ne mudi tako zelo,d a bi morala terat in gremo rajši počasneje, pa da ne rohni cel avto ko, da bo glih kar konec storil in se da pogovarjat zraven[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. A veš, da res skoraj vedno vozim po omejitvah? (itak, ko pa sem tako super user posted image ). Se občasno zasačim, da peljem čez omejitve in potem popustim gas, to je ponavadi, kadar sem živčna, jezna ali kaj podobnega in si potem rečem, ne bodi bebec, raje vozi počasneje. Po AC penzioniram s hirtostjo 110 na uro. Več grem zelo redko. V naseljih imam fobijo, da mi bo nekdo skočil pred avto, tako da raje grem malo bolj počasi. Se spet lahko podpišem pod ankico.
|
|
|
|