|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuhati vnaprej
16.9.2009 22:55:06   
onka
Kaj kuhate da "čaka"? Zanima me, ali katera od vas pogreje jedi, ki vsebujejo krompir?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.9.2009 23:00:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu onka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kuhati vnaprej
17.9.2009 7:09:43   
ledenaa
Nič
Ker mi ne more nihče rečt,da ima hrana enak vonj in okus

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 10:17:24   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Nič

Golaži, bograči.... pa so ja na drug dan boljši, pa lahk se ti prepričuješ kokr koliuser posted image

Sebi jedi iz krompirja ne pogrevam (že sveže pripravljen mi ni dober), mož pa zagriženi krompirjevec poje tudi pogret krompir, do zdaj nima posledicuser posted image

Zaenkrat kuham vse sproti, ker imam čas in ker nam je boljše, če pa kaj ostane (golaž, fižolova juha, jota, zrezki v naravni omaki, goveja juha) pa zamrznem.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 10:20:55 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 10:30:18   
CUKRČEK
Tudi jaz sem mnenja, da so razne enolončnice boljše pogrete. Zato sem velikokrat prejšnji dan pripravila kako joto, ričet, golaž, "čorbice", ajmoht... Pa te zadeve sem velikokrat skuhala v večjih količinah, da sem potem dala kako porcijo še zamrznit. Pa smo še vsi zdravi in živi.

Kar sem pa tiče krompirja, je pa tako. Razne čorbe, v katerih je tudi krompir, sem tudi pogrevala oz. pripravljala prejšnji dan. Tudi zamrznit sem dala. Če pa je krompir za prilogo oz. kot samostojna jed, mora bit pa pri nas sveže pripravljenuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 11:32:36   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Tudi jaz sem mnenja, da so razne enolončnice boljše pogrete. Zato sem velikokrat prejšnji dan pripravila kako joto, ričet, golaž, "čorbice", ajmoht... Pa te zadeve sem velikokrat skuhala v večjih količinah, da sem potem dala kako porcijo še zamrznit. Pa smo še vsi zdravi in živi.

Kar sem pa tiče krompirja, je pa tako. Razne čorbe, v katerih je tudi krompir, sem tudi pogrevala oz. pripravljala prejšnji dan. Tudi zamrznit sem dala. Če pa je krompir za prilogo oz. kot samostojna jed, mora bit pa pri nas sveže pripravljenuser posted image

Popolnoma enako tudi mi prakticiramo.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2009 11:39:36   
water lily

Nič

Verjem da ti ob šeste zvečer k se prvlečeš domov bl prija "zanič" zamrznjena hrana, k pa enourno stanje pred šporhetomuser posted image

Drgač pa jaz čez vikend skuham običajno da mava pol za med tednom če kaj jeva.
Juhe, enolončnice, omake, lazanjo, tortilje, tud rižoto sm že zmrzlna.....

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2009 11:42:04   
ledenaa
water lily žal te moram razočarati: edina zamrznjena hrana ki jo jemo je špinača in nič drugega
rada kuham,tako da mi ni težko stati eno uro za šporhetom

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2009 11:44:52   
water lily

water lily žal te moram razočarati: edina zamrznjena hrana ki jo jemo je špinača in nič drugega

Dejstvo da rad kuhaš nima pa res nič pri tem da greš ob šeste, ko te cel dan ni k si v službi še kuhat eno uro. Torej je ura sedem. Poješ. Ura pol osme. Otroc spat. In od dneva imaš kaj? Aja....nezamrznjeno hrano....

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2009 11:53:30   
ledenaa
od dneva imaš tisto kar si sam narediš
Saj si tudi lahko cel dan doma,pa v bistvu nimaš nič od dneva
Od dneva imam veliko,ampak mislim da je to tema glede kosil in ne kaj imamo od dneva.Eni očitno nič
Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2009 13:42:54   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Dejstvo da rad kuhaš nima pa res nič pri tem da greš ob šeste, ko te cel dan ni k si v službi še kuhat eno uro. Torej je ura sedem. Poješ. Ura pol osme. Otroc spat. In od dneva imaš kaj? Aja....nezamrznjeno hrano....

Se strinjam. Če imaš tak urnik, da pozno prideš domovo, pa da ima po možnosti še otrok kakšno dejavnost mogoče popoldne, potem si pač z dejstvom,d a imaš raje sveže  pripravljeno hrano, nimaš kaj pomagat.

Pa res je tudi, da so razli golaži in podobno boljši pogreti, to je pa itak "stara modrost".

Jaz včasih kaj skuham vnaprej, zakaj ne. Včeraj sva s sinom napr jedla makarone in polivko, pa nama je ful ostalo in bova danes to pogrela.

Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2009 13:49:46   
MAŠKA
Če delam kakšne zrezke v omaki, mesne polivke, čufte, filane paprike, segedin, golaž... vedno delam vse v dvojnih količinah in dam polovico zamrznit. In takrat ko uporabim zamrznjeno, me to prav nič ne moti in sem prav tisti dan vesela, ker imamo zelo hitro kosilo na mizi. Krompir, riž, testenine... kuham sproti. 

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu onka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2009 14:05:48   
Metuljček Cekinček
Zakaj pa zamrznete jed in jo potem naslednji dan takoj odmrznete? Mislim, da 1 dan lahko jed stoji tudi v hladilniku.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.9.2009 15:43:54   
tweety83
Jaz kuhanje vnaprej prakticiram redno, saj oba z mojimuser posted image delava dopoldan in preden bi naredila kosilo bi bila ura pet popoldan. Naredim kakšne zrezke v omaki,ki jih dokončam naslednji dan, golaž, joto,segedin,ričet,pasulj, rižoto,spečem meso in ga naslednji dan pogrejem...... Tudi krompir si pripravim zvečer - olupim ga in zrežem ter dobro operem in ga pustim v mrzli vodi do drugega dne,tud solato si pripravim vnaprej - jo operem in zrežem (to velja za zeleno solato ne pa za paradižnik ipd.).
Če nimaš nikogar ki bi ti kuhal kosilo se tudi tako da preživeti. Mogoče res ni taki okus kot sproti pripravljeno ampak sej ne stoji več kot 12-18 ur. Še vsi smo preživeli.user posted image

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

UUVAJANJE NA KAHLICO
NANA123

ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?

2 LETI (75%)

3 LETA (22%)

4LETA ALI VEČ (3%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!