Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:50:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... Mi smo naredile za naše nov/dec 06 (Tija in co) skupni RD. Smo se dobili v eni piceriji v LJ, vsak je prinesel eno malo darilce in pol smo žrebali kdo dobi od koga. Pojedli so pa otroci vsak en kos tortice in spili sok. Pa naigrali so se seveda. Super ideja...a bomo me to posnemale? ja no, lahko naredimo skupno praznovanje in se pač dobimo nekje v čim večjem številu. če bo večina seveda za... seveda...drugače pa bom jaz tudi koga domov na čago povabila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:51:44
|
|
|
|
Najaa
|
MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:51:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala Felix7 malenkost ampak a veš, da mejla pa nisem dobila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:52:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne??? Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h! mislim, da Lolita sprašuje za mikro lokacijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:53:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... Mi smo naredile za naše nov/dec 06 (Tija in co) skupni RD. Smo se dobili v eni piceriji v LJ, vsak je prinesel eno malo darilce in pol smo žrebali kdo dobi od koga. Pojedli so pa otroci vsak en kos tortice in spili sok. Pa naigrali so se seveda. Super ideja...a bomo me to posnemale? ja ja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:53:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... mi je tok všeč, ko so med nami vedno večja prijateljstva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:54:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... dobra ideja k nam lahko pridete v bumbarja, ker imamo bolj malo stanovanje a je že odprto? Končno? je ja. ful je dobro. pridite pogledat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:54:21
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:54:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne??? Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h! mislim, da Lolita sprašuje za mikro lokacijo aja...pri Sparu ne, če bo lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:54:57
|
|
|
|
Najaa
|
Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:54:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 a danes pa ne bo nobene? MČ jutri se pa vidiva, ne? Prideš solo ali v duetu? Jaz solo! se vidimo ja. kak prideš solo? kaj skokec ne bo s tabo? mi pridemo v triu če pa so posebej rekli, da na sestanek brez otrok...pa tudi na njihovi strani tako piše... sem našla zdaj. meni je to pa tol ful mimo Verjetno iz izkušenj vedo, da z njimi ni blo možno sestanka opraviti..kaj pa vem... ne vem. meni so se zdaj s tem ful zamerili. ker ne vem v čem bi bil problem če pridemo vsi trije in pol gre eden z otrokom ven, če joče al jo jaz vmes nahranim al kaj.... saj ni niti taki problem da je ne bi mogla pustit za nekaj časa mojemu. bi jo pač tacajt s čajem zamotil al pa kaj. samo mi je res ful mimo to, da so sploh tako pravilo postavili... drugo se mi zdi, če bi prišel en starš z otrokom. ker pol ne moreš poslušat in otroka tolažit hkrati. ampak to itak vsak starš najbolj ve in pozna svojega otroka in ve če je primerno it z njim na tako stvar al ne.... te čisto razumem...pa kaj, če boste prišli z Klaro....kaj pa ti morejo??? Pridite vsi! če čejo dobit 100 eur, bojo že mogli potrpet
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:55:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... mi je tok všeč, ko so med nami vedno večja prijateljstva Meni tudi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:55:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi? 2x da.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:56:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... dobra ideja k nam lahko pridete v bumbarja, ker imamo bolj malo stanovanje a je že odprto? Končno? je ja. ful je dobro. pridite pogledat če pa ne bem kje je to...gremo lahko enkrat tja namesto k Padrinu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:56:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če čejo dobit 100 eur, bojo že mogli potrpet pazi 106,00 EUR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:57:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:58:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajn No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne??? Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h! mislim, da Lolita sprašuje za mikro lokacijo to smo pa rekle SPAR azen v primeru dežja smo pa nasrkale
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 21:59:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a vi bote pa imeli veliko stanovanje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:00:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a si že v LJ? Ste zdravi? 2x da. a boš že jutri v CE?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:00:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma jaz vas bom kar vse domov povabla. felixxxxxxx! a je vaš novi domek tako velik?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:00:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... mi je tok všeč, ko so med nami vedno večja prijateljstva Meni tudi... meni tudi vsem opet bomo sladkorno fasale
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:00:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MČ, sej po moje to ni pravilo, sam zaželjeno je brez otroka, da se v miru pomeniš. Pa če je še to majhen otrok kot je Klara, pa res ni problem. Bolj je težko se resno pogovorit, če je otrok tam okol 10-11m, ko bi rad vse preiskal in pregledal in pol moraš okol njega skakat namesto se pogovarjat. Sploh pa če bosta oba s tvojim, se pa sploh ne sekiraj. no saj maš prav saj to sem zdaj tak napisala kot da so največji kreteni ker so napisali da moramo prit brez otrok danes sem malo tečna in so mi stopili na žulj no malo sem še tečna s tem dojenjem, ker se komaj uvajama z GH in še v bistvu nič prav ne je in me je strah da bo lačna... saj vem - tečka sem pač to nas je vse skrbelo na začetku uvajanja GH, veš..ne sekiraj se...pač ji daj ziziko še vedno po GH, in bo že jedla, če bo še lačna... Pa ne bit tečna, noooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:01:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... dobra ideja k nam lahko pridete v bumbarja, ker imamo bolj malo stanovanje a je že odprto? Končno? je ja. ful je dobro. pridite pogledat če pa ne bem kje je to...gremo lahko enkrat tja namesto k Padrinu? jaaaaa. jaz sem takoj za, ko mam za vogalom ti bom dala navodila, ko se bomo zmenile. zdaj se mi ne da to nadolgo pisat pa še itak boš že do takrat pozabila in bom mogla še enkrat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:01:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... otroc spijo, dragi mi je prnesu sladoled... a je še kej lepšga? Mi smo bli pa na RD od enega fantka in je blo ful lepo. Veliko otrok, nekaj tudi dojenčkov, veliko pravega folka za čvek in smeh... v glavnem, lepo popoldne. Superca za vse! ...kaj ko bodo naši marčevski bebiji praznovali 1. r.d. bomo se vabili med seboj na zabavo? No, jaz bom, ker otroci se bodo res že poznali med sabo..vsaj tisti po regijah, ki se vidimo 1x na teden ali na 14 dni... mi je tok všeč, ko so med nami vedno večja prijateljstva Meni tudi... meni tudi vsem opet bomo sladkorno fasale ja, res.. pa še kekse zraven jem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 27.9.2009 22:02:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica če čejo dobit 100 eur, bojo že mogli potrpet pazi 106,00 EUR totih 6 pa si lahko vtaknejo.... za klobuk
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?