yania
|
Haha, Najaa, pa ne se razburjati no..... sem šele zdaj videla, na tej strani, da si res nekaj poročala..ma verjetno mi je kaka stran ušla...oprosti... Ja tudi Timon ima kar rdečo ritko, ma saj ni čudno ko pa po 5x kaka, pa še to , če ne previjem čisto takoj, je kriza...če včasih kaka bolj trdo ma niti ne zavoham takoj, in potem je res vse rdeče...a veš katera krema je dobra?..Sudokrem...mislim da se tako napiše-reče...to smo dobili vzorček v porodnišnici, in čisto malo daš gor, na tanko namažeš, sem pa jo videla, da jo imajo v večji embalaži v DMju. Res je dobra. Sem pa par dni nazaj odprla tudi Praško, v tudi, tista rjava, pa zelo ...ampak tudi pomaga...ja je treba kar previjati, zato res ne razumem,ko mi je zadnjič rekla ena za dvojčke, da najmanj 6 pleničk porabi za oba ....to je 3 za enega...ma ni varijante da pridemo skozi...sej sploh ne štejem kako je pri nas, samo po mojem, tam ene 6 ali več...kaj če se pokaka, ali naj čakam????....sem pa pomislila, da mu _Hoferjeve pl.ne odgovarjajo?...mogoče..pa sej zato pa rada menjavam, od Milerjevih, pa dmjevih, pa pampers imam še par, pa Hofer....ja cela trgovina Lepo za Nikico... ma sem prav vesela, da tako lepo napreduje.....vidiš kako lepo kaže napredke, ko se mama ukvarja z njo ... Kam lahko jaz dam video od Timona gor,,ma se mu boste nasmejale, kako se moj bučko plazi....a lahko na našo stran na FB?...ma ne bi rada da zdej to ves FB gleda...na naši strani pa ni panike...