|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
12.10.2009 13:39:49   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE! user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
12.10.2009 13:39:55   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.
Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz posteljeuser posted image ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spatuser posted image ,če me že vrže.

user posted image za tvojega padalca .... pa brez kakih takih "malomarna" pa kaj še super si to se pač lahko zgodi vsakemu ... kolk bo še padcev in bušk ...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
12.10.2009 13:40:03   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan.
Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce.user posted image Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.

Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.user posted image

tudi pri meni postopoma upada količina ... neke napetosti v prsih sploh ni več, blazinice p aimam samo še zato, da mi je bol toplouser posted image  Je pa nekaj ....kar me počasi spravlaj že ob živce ... Tiana podnevi je tri obroke goste hrane ... ne poje glih ne vem kaj ampak mislim da je zasilo sita, no vmes se še vedno podojiva, čeprav mi po mleku še zmeraj ful, ful poliva ma skoz so za njo lužice od mleka in pol ko se obrača se ravno v tist obrne, če ne obrišem dost hiter al pa roko not namoči in pol se kar naprej preoblačiva ... se dogaja to še kateriuser posted image  Druga stvar je pa, da očitno želi to nedojenje podnevi nadoknadit ponoči in se včasih dojiva tudi po 4x ali 5x se mi zdi da se samo prestavljam in obračam ponoči in ji dajem za jest ...pa je že ful lepo prespala noč, zdaj se pa dere ko sraka na vsakih par uruser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
12.10.2009 13:59:45   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ej zdej sem se spomnila...mamice user posted image ...kko je s to kožico, a gre dol al ne gre a delate to pri vsakem previjanju, enkrat na dan pri kopanju al kko??? .... user posted image

Pri prvem je slabo šla dol pa sem zelo nežno ob vsakem kopanju malo raztegnila in je tam nekje pri dobrem letu lepo šla dol. Tokrat tudi delam tako, le da sploh nič ne gre dol. Se bojim, da mi tokrat ne bo uspelo user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
12.10.2009 14:02:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

tudi pri meni postopoma upada količina ... neke napetosti v prsih sploh ni več, blazinice p aimam samo še zato, da mi je bol toplouser posted image  Je pa nekaj ....kar me počasi spravlaj že ob živce ... Tiana podnevi je tri obroke goste hrane ... ne poje glih ne vem kaj ampak mislim da je zasilo sita, no vmes se še vedno podojiva, čeprav mi po mleku še zmeraj ful, ful poliva ma skoz so za njo lužice od mleka in pol ko se obrača se ravno v tist obrne, če ne obrišem dost hiter al pa roko not namoči in pol se kar naprej preoblačiva ... se dogaja to še kateriuser posted image  Druga stvar je pa, da očitno želi to nedojenje podnevi nadoknadit ponoči in se včasih dojiva tudi po 4x ali 5x se mi zdi da se samo prestavljam in obračam ponoči in ji dajem za jest ...pa je že ful lepo prespala noč, zdaj se pa dere ko sraka na vsakih par uruser posted image

Glede polivanja ti ne bi vedela povedat. Klara je tudi svojčas ful polivala, pa se je nekak samo od sebe umirilo. Sploh ne vem povedati zakaj. Ker smo delali vse te stvari - dvignjeno vzglavje, kupči tisočkrat itd., pa ni nič pomagalo, pol je pa naenkrat bilo boljše.

Spanje ponoči pa je zgodba zase. Se tudi dojiva/cartava nonstop pa mi je tudi že prespala celo noč. Tak da ti ne morem pomagat z nasvetom, ker ne vem zakaj se to dogaja. Lahko te samo potolažim, da nista edini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
12.10.2009 14:09:21   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Glede polivanja ti ne bi vedela povedat. Klara je tudi svojčas ful polivala, pa se je nekak samo od sebe umirilo. Sploh ne vem povedati zakaj. Ker smo delali vse te stvari - dvignjeno vzglavje, kupči tisočkrat itd., pa ni nič pomagalo, pol je pa naenkrat bilo boljše.

Spanje ponoči pa je zgodba zase. Se tudi dojiva/cartava nonstop pa mi je tudi že prespala celo noč. Tak da ti ne morem pomagat z nasvetom, ker ne vem zakaj se to dogaja. Lahko te samo potolažim, da nista edini user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica hvala za tolažbo očitno imamo doma dve mali cartikiuser posted image  mah tudi to bo enkrat mimo, sem razmišljala, da če bi ona spala v svoji postelji pa mogoče ne bi zahtevala tolk zize pa tudi bol mirno bi spala, ker zdaj jo pa neki obračam, ko me brca pa popravljam, pa pokrivam itd ... in pol se predrami in se hoče dojit, bom dans to stestirala pa da vidimouser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
12.10.2009 14:22:21   
KOKICA32
Sedaj Valentin spi že drugo rundo. Sva se prej na tleh igrala, pa snemala, pa smejala, pa ne vem kaj še...pa s kengurujčkom in dežnikom sva šla na sprehod. Joj, če je pa tako butasto vreme, da kar ne vem kaj naj delam z njim doma...user posted image

Upam, da kmalu mine tako smotano vreme..

Kaj zdaj mariborčanke in ostale..se bomo kaj dobile ta teden?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4807
12.10.2009 14:30:08   
KOKICA32
sedaj pa grem in se vrnem zvečeruser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
12.10.2009 15:25:04   
mama_milchy

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
12.10.2009 15:25:10   
mama_milchy

Dober dan.
Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz posteljeuser posted image ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spatuser posted image ,če me že vrže.
Ah, Persida nisi ti nič kriva pa nobena malomarna mami nisi. Da te več ne čujem kaj takega JA?? user posted image

Vseeno pa pošiljam vašemu padalcu user posted image user posted image tebi pa user posted image user posted image . Kaj si pa hotela bit izven kluba padalcev marčevskih otrok?? user posted image

Persida, tu smo same slabe mame. user posted image nehaj no, veš kolko bo še padcev in bušk! Za buške je npr. dobro, da se z maslom namaže in pol se ne vidi. Jaz pa uporabljam metodo moje mame in namažem s svojo slino. ne se smejat, res deluje! user posted image

Persida, se strinjam z Najo, vse smo potem slabe mame, ko user posted image kr padajo ampak nič zato; buške sm pa tam, kaj češ tako je življenje; jaz tudi namažem s svojo slino

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
12.10.2009 15:34:05   
trinity22
no naj se pa danes še jaz malo pohvalim spet glede GH .... Današnja malica in kosilo sta bila pri Tiani pravi uspeh ... za malico sem ji skuhala jabolko pa zraven sem dala kuhat malo prosene kaše, pa surovo breskev sem noter narezala in zmiksla in je ful jedla ene 120  ml sigurno, no pol mi je pa malo kaše še ostalo pasem ji skuhala korenček in malo govedine pa vse to skupi zmiksala in je spet 100 ml pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, res so to same sladke stvari so pa vseeno doma pripravljeneuser posted image  fyx4yyyyyyy no to vam pa še ona sporoča kak je bilo dobrouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
12.10.2009 15:36:26   
tasa_m
.. sem razmišljala, da če bi ona spala v svoji postelji pa mogoče ne bi zahtevala tolk zize pa tudi bol mirno bi spala, ker zdaj jo pa neki obračam, ko me brca pa popravljam, pa pokrivam itd ... in pol se predrami in se hoče dojit, bom dans to stestirala pa da vidimouser posted image
nam niti spanje v njeni posteljci ni pomagalo, tako da.. nimam pojma kako in kaj. Upam, da bo po AM bolj spala user posted image user posted image (upanje umre zadnje..)

Neposredna povezava do sporočila: 4812
12.10.2009 15:37:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Kaj zdaj mariborčanke in ostale..se bomo kaj dobile ta teden?user posted image
midve sva za user posted image

kokič.. lep avatar user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
12.10.2009 15:38:41   
tasa_m

no naj se pa danes še jaz malo pohvalim spet glede GH .... Današnja malica in kosilo sta bila pri Tiani pravi uspeh ... za malico sem ji skuhala jabolko pa zraven sem dala kuhat malo prosene kaše, pa surovo breskev sem noter narezala in zmiksla in je ful jedla ene 120  ml sigurno, no pol mi je pa malo kaše še ostalo pasem ji skuhala korenček in malo govedine pa vse to skupi zmiksala in je spet 100 ml pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, res so to same sladke stvari so pa vseeno doma pripravljeneuser posted image  fyx4yyyyyyy no to vam pa še ona sporoča kak je bilo dobrouser posted image
user posted image user posted image bravo Tiana in mami da je tako dobro skuhala.. user posted image user posted image

smo vse razumeli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4814
12.10.2009 16:10:24   
Grahec
No pa se ena zgubljena duša vrača user posted image . Ma mi RR sploh ni delala sem že velikokrat v zadnjih dveh mesecih poskušala pa so bile ene **** ikone, neki kvdratki... namesto črk in slik. tako da sploh ni bilo šans kaj brat kaj šele pisat. Pa je drgač comp normalno delal, tako dA POJMA NIMAM KAJ JE BILO, DANES PA PRESENEČENJE (MI JE lUCIJA PRIKLOPILA VELIKO ČRKE, KOT BI HOTELA DA MAMA ZAKRIČI, DA ZDAJ DELA) MA ZDAJ SE ONA DERE TAKO DA KAJ VEČ DRUGIČ.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
12.10.2009 16:26:52   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dober dan.
Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce.user posted image Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.

Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.user posted image

Pri nas je bilo to samo prve mesece, pa še to se je zboljšalo z podiranjem kupčkov non stop.

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.10.2009 16:32:44   
Nina00

mama_milchy - še vedno mi nisi povedala kje si našla takega dedca oziroma kje hudiča še delajo takeuser posted image ?
So redki, ampak se najdejo. Sem imela jaz tudi srečo, da sem takega našla user posted image  Ampak ne vem povedat, kje se jih najde, ker je prišel kar sam k meni domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.10.2009 16:36:59   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
to mene tudi zanima user posted image user posted image user posted image Maruša se je namreč odločla da ponoči ne bo več tako pridno spala user posted image user posted image user posted image dans sva bedeli od 3 do 5 user posted image frajerka mala ni hotla ne mleka ne čaja...ona bi se pogovarjala pa igrala pa božala.... kakor sn pa luč ugasnila je bilo pa dretje tu...pa prižgem luč nazaj in se mi reži user posted image user posted image user posted image user posted image js pa njej nazaj.... user posted image user posted image

user posted image user posted image

kaj pa mi drugega preostane user posted image user posted image

samo ne vem kako jo naj odvadim tega prebujanja in bedenja.... moj pa tašča sta mi rekla naj jo pustim jokatuser posted image da se bo tako odvadla v dnevu ali dveh....samo ne vem če bi jo lahk poslušala kako joka user posted image

Jaz tudi ne bi mogla. Se mi zdi malo prekruto do tako malega otroka. Ti pa ne znam svetovat. Meni se je glede spanja zdela fina knjiga od Elizabeth Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.10.2009 17:12:36   
trinity22

.. sem razmišljala, da če bi ona spala v svoji postelji pa mogoče ne bi zahtevala tolk zize pa tudi bol mirno bi spala, ker zdaj jo pa neki obračam, ko me brca pa popravljam, pa pokrivam itd ... in pol se predrami in se hoče dojit, bom dans to stestirala pa da vidimouser posted image
nam niti spanje v njeni posteljci ni pomagalo, tako da.. nimam pojma kako in kaj. Upam, da bo po AM bolj spala user posted image user posted image (upanje umre zadnje..)

se strinjam, da upanje umre zadnje,  ma jaz bom probala pa vidla ... kaj mi pa preostane drugega, ker lačna po mojem ni, če poje preden gre spat 170 ml GH ( riž z banano od milupe) pa včasih se še podojivauser posted image  Niti ne vem kak bi ji jaz AM devala, ker noče flaške ... po žlici 200 ml, po mojem obe scagava zraven user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.10.2009 17:14:22   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

No pa se ena zgubljena duša vrača user posted image . Ma mi RR sploh ni delala sem že velikokrat v zadnjih dveh mesecih poskušala pa so bile ene **** ikone, neki kvdratki... namesto črk in slik. tako da sploh ni bilo šans kaj brat kaj šele pisat. Pa je drgač comp normalno delal, tako dA POJMA NIMAM KAJ JE BILO, DANES PA PRESENEČENJE (MI JE lUCIJA PRIKLOPILA VELIKO ČRKE, KOT BI HOTELA DA MAMA ZAKRIČI, DA ZDAJ DELA) MA ZDAJ SE ONA DERE TAKO DA KAJ VEČ DRUGIČ.

dobrodošla nazaj user posted image pa fajn da ti spet dela RR, zdaj se pa pogosteje oglasiuser posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.10.2009 17:24:00   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=141261#imageShow....take mi zganja ob 11 uri pa tud ponoč ko ji ni za spat..user posted image povejte mi kdaj ji lahko ponudim vloženo papriko?'sem včeraj vlagala tisti mali zelen paradižnik,pa paprikouser posted image
  Vse vložene stvari so precej kisle in sem jih jaz začela dajati starejšemu šele po enem letu.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.10.2009 17:51:40   
Nina00

No naj povem, da smo mi danes uvajal pico. user posted image user posted image user posted image Nika je namreč dobila pločnik (kruh od strani) za glodat. Z vloženo papriko bomo pa počakal še nedoločen čas. user posted image Novo je še to, da se je danes prvič postavila na noge ob kavču. Jaz sem ležala gor, ona pa je bila na tleh in tako dolgo se je trudla, da je vstala, da me je lahko poslinla po roki. user posted image Sam to je trajal ene 5 sekund, pol se je pa zrušla. user posted image

Vprašanje - a še kater user posted image daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala.

user posted image user posted image user posted image  Nikica pikica za prvi dvig na nogice user posted image

Če sem prav razumela, potem Brin tega na dela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.10.2009 17:55:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Oj...evo, mi smo bili na enem obisku danes, super je bilo, še na pici pri njih, pa mi je Timon ves sir dol pojedel, drugega mu nisem dala, ker je bilo veliko pelatov, pa da ne bo spet rdeča ritka, ko po paradižniku je baje rada, pa tudi mi smo že posumili na to, ko je pro moji mami jedel rižek s korenčkom, pa je bil noter tudi paradižnik...drugače pa smo spet bolani, Timonu spet iz nosa teče, malo , ne veliko, tko ko priteče pač brišeš in brišeš, pa se kar ne neha....Naja pa ima skoraj 40 vročine...nimam pojma kaj je to...pa cel dan dobre volje, je pa nenormalno utrujena bila, tako da mi je preden smo šli na kosilo spala 1 urco, pa sem mislila ,da je to ker mi ponoči ni spala, je prišla k meni, ker jo je timon zbudil ko je jokal...no, pojedla je čisto malo pice, pa še to je zbruhala...zdej se je pa res nejedla kosmičkov pa pol banane v mleku,,,upam da ne bo spet šla bruhat...oba že spita....

user posted image za Najo pa držim pesti, da ne bo še Timon zbolel.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.10.2009 17:57:45   
Nina00

A lahko verjamete, da sva z mojim mal prej sno postelje znižala, ker se je Nika začela skoz postavljat na noge?? Prav hecna je no, tak mali štrukelj pa na nogah. Ko bom lahko, bom na fb dala sliko, ko sem jo zdele slikala. In pol sta stali vsaka v svoji postelji in se režali ko dva mačka. user posted image  user posted image
To je moralo biti pa zelo cortano user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.10.2009 17:59:20   
felix7

user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!