|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
12.10.2009 22:30:26   
yania
Leo Tia, ja to nas še vse čaka, ko bojo tudi naši bolj aktivni in hodečiuser posted image ....ja, jaz če pogledam le 2 dni nazaj, se danes kaže res napredek. Vsak dan kaj novega pogrunta, je bolj samozavesten....
Samo ne razumem, kaj ima otroček pri teh mesecih od ene juhe s fižolom in kruhom?..zakaj vztrajaš na hrani ki jo vi jeste? Pa ne me razumeti narobe, pač samo vprašam, sploh ne da bi te obsojala....ne rečem kake testenine, ali pa špinača, pa mesek,,,pač če že soliš...samo pasulj, pa hrenovke, pa smoki,,,ne vem no...a veš kako je smoki alergen (arašidi)...se mi zdi da bodi res malo bolj previdna...sej alergije se ne pokažejo takoj...lahko ima kasneje npr.seneni nahod..ma kaj vem..jaz  sem že pri skuti in jogurtu skeptična, čeprav uredu prenaša...je pa prej se zbudil in jokal, po 1 dobri uri spanja,,,pa me moj vpraša, kaj je jedle, in sem mu rekla, da ob 18.30 pol navadnega jogurta 3.5 in pol banane, pa četrt nektarine in 1 piškotek noter....pa je bilo zelo redko...no to je bil njegov večerni obrok, pa je bil kar malo prepozen,,,samo je imel kosilo šele ob 15ih, pa nama je ta obrok sfalil...drugič bom raje kar mlečni obrok dala-kašico...ma ni ga za srati...potem pa se pritoćujemo, kaj ga ponoči serjejo...user posted image ...ja sej ni čudno, ko včasih jih res lahko kaka hrana matra..pa fižol, tudi če samo juhica, je res težko...ti pa moram čestitati za banano, ti tega še nisem napisala..ko si enkrat rekla, da ti koščke lepo papa, in da jo kar grize...superuser posted image ....komaj čakam da Timonu tudi dam...bom jutri poskusila, kako bo šlo....

Koki, kaj danes pa imaš uro nazaj premaknjeno?...saj še ni 23user posted image

Najaa, bučka, jaz mu jo dam poleg vsake zelenjave , ali pa kar samo bučko in krompir skuham, pa malo piščančjega meseka noter...pa kuham ene 20 minut, pa žlička olivnega, ali pa na koncu daj 1 merico AM ali žličko kisle smetane,,,,tako da je bolj kalorično...Timon to obožuje....
Kje si jo pa kupila?...v trgovini?
Drugače pa je odlična tudi za odrasle kot juhica, jo zmiksaš...na olivnem olju popečeš, malo česna, pa potem popečeš toast kruhek pa žlička kisle  na vrhu...njami...aja, pa eni jo spečejo, kot na žaru,,,jaz to še nisem...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.10.2009 22:33:31   
yania
Nobady,,ja kaj si mislila, da je ne boš vč imela, al kaj,,,user posted image ....sej bo minilo....je pa 16 mesecev kar dolga doba ja....

Na FB mi filmček nalaga, samo ne vem, kolk časa še bo...po mojem je čist predolg za tule gor...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.10.2009 22:34:27   
Najaa
A 20 minut kuhaš to bučko? V vodi?
Ja, v intersparu sem jo kupila...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.10.2009 22:34:34   
yania
13 MB od 132 MBuser posted image ....piše še 3 ure...al bo to sploh šlo gor....nisem še videa gor dajala...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.10.2009 22:37:31   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A 20 minut kuhaš to bučko? V vodi?
Ja, v intersparu sem jo kupila...

ma bučka je res hitro,,,se mi zdi da tam ene 12 minut....zardi krompirja pač malo dalj,,,,krompir pa narežem skoraj na lističe, da je hitreje...potem pa kar vse skupaj, z vso vodo zmiksam...če je preveč vode, pa odlijem in potem ko miksam po potrebi dodam...pa sej ne vem do kdaj mu bom še miksala...mogoče jutri probava kar tako..ker če mi jemo kaj, mu kar tako dam in on je ko tavelik..npr.kako cvetačo, brokoli..,,,no, jutri bo cvetača, korenček in rižek...bomo videli,,,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.10.2009 22:40:18   
Najaa
Sej lahko pa najprej krompir kuhaš ene 10 minut in šele pol daš bučko zraven? user posted image
No, jutri ji bom dala bučko in krompir, pa da vidimo. Pol pa sledi cvetača. Ta teden imamo uvajanje sadja. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.10.2009 22:47:10   
yania

Sej lahko pa najprej krompir kuhaš ene 10 minut in šele pol daš bučko zraven? user posted image
No, jutri ji bom dala bučko in krompir, pa da vidimo. Pol pa sledi cvetača. Ta teden imamo uvajanje sadja. user posted image

ja sej to sem hotela še napisati, pa si me prehitela....to tudi dostikrat naredim...no sej zato pa jaz še miksam, ker mislim, da raje kuham le 15 minut-20 minut, pa je zelenjava čvrsta in več vitaminov noter ostane...ma kaj pa vem, ene bojo tule rekle, da se z miksanjem uničijo...ah, vsaka ve za sebe...ja, naredi to...jaz še vedno vse kuham, nič ne pečem, npr.olivno in popečeš in dalje...ma če mi je tako, zakaj bi komplicirala...a ni res...je pa danes zmazal 200 tega, pa kar gosto je bilo...
A ti že daješ meso?...Timon ima rad ta okus...čeprav danes sem mu dala govedino iz goveje juhe, pa se ni hotelo zmiksati,,kar kepice so bile...tako da je skoraj ves meso ostal na paličnem,,,pa sem kar pustila tako,,,ma je zoprno, ker če vidi da je bolj gladko, tekoče, potem je tako da skoraj nič ne premelje,,,če pa mu dam že od prve žličke (kak riž, krompir ali mesek pri kosilu, ko jemo mi) v koščkih, pa tako pazljivo je in premika po ustih sem ter tja,,,prav hecno ga je gledati....kruhek ima pa itak najrajš...zajtrka brez tega sploh ni,,,vedno mora pri meni dobiti kruhek, tudi če se je on že najedel...točno ve, ko se vsedem zjutraj za mizo in če njega pustim na tleh, začne jokati in gleda gor, kot-daj poberi me , bova jedlauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.10.2009 22:50:59   
trinity22

super za bučko .. no naša ga je pri tej rumeni buči začela sračkat ji ni bil všeč okus in pol je neki časa kar vse odklanjala, na začetku še sadne kašice, no zdaj pa že gre vse lepo dol, samo bučke pa še vedno ne user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.10.2009 22:56:17   
trinity22
nič grem ........... lahko noč

jutri greva plavat, moram bit naspanauser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.10.2009 22:56:45   
NoBady
yania... user posted image ne nisem mislila da je ne bom sploh več imela, samo pravijo da pri Mireni je res možno da je nimaš več...ali pa je imaš čisto malo... moja svakinja je res nima zdele že 2,5leta... 

bučke... pa o kakšni buči to govorite mi zna ena sliko pokazat? taj jih ima tudi rad... sam zdaj jih ni več, smo že vse pojedliuser posted image mi smo jedli take zelene....oranžne imamo pa za noč čarovnicuser posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.10.2009 22:57:22   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

nič grem ........... lahko noč

jutri greva plavat, moram bit naspanauser posted image

lepo in lahko in dolgo nočuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.10.2009 22:58:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ja sej to sem hotela še napisati, pa si me prehitela....to tudi dostikrat naredim...no sej zato pa jaz še miksam, ker mislim, da raje kuham le 15 minut-20 minut, pa je zelenjava čvrsta in več vitaminov noter ostane...ma kaj pa vem, ene bojo tule rekle, da se z miksanjem uničijo...ah, vsaka ve za sebe...ja, naredi to...jaz še vedno vse kuham, nič ne pečem, npr.olivno in popečeš in dalje...ma če mi je tako, zakaj bi komplicirala...a ni res...je pa danes zmazal 200 tega, pa kar gosto je bilo...
A ti že daješ meso?...Timon ima rad ta okus...čeprav danes sem mu dala govedino iz goveje juhe, pa se ni hotelo zmiksati,,kar kepice so bile...tako da je skoraj ves meso ostal na paličnem,,,pa sem kar pustila tako,,,ma je zoprno, ker če vidi da je bolj gladko, tekoče, potem je tako da skoraj nič ne premelje,,,če pa mu dam že od prve žličke (kak riž, krompir ali mesek pri kosilu, ko jemo mi) v koščkih, pa tako pazljivo je in premika po ustih sem ter tja,,,prav hecno ga je gledati....kruhek ima pa itak najrajš...zajtrka brez tega sploh ni,,,vedno mora pri meni dobiti kruhek, tudi če se je on že najedel...točno ve, ko se vsedem zjutraj za mizo in če njega pustim na tleh, začne jokati in gleda gor, kot-daj poberi me , bova jedlauser posted image

Ne Nika še ne je mesa.
Drgač pa jaz zelenjavo vedno kuham največ 20 minut. Aja, zdej sem se spomnila, da bom jutri kuhala s tisto rožo, cedilom al kak se reče? user posted image V glavnem, na pari. A lahko tudi bučko a ne na pari?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.10.2009 23:04:18   
yania
Itak da lahko na pari....sej zato pa jaz dam vedno minimum vode med kuhanjem, ker potem vse skupaj zmešam,,,da ne odlivam potem stran vode, in mečem stran....še boljše je na pari po mojem...nisem še probala...bom mogoče korenček in cvetačo jutri... in spodaj rižek pod tem cedilom,,,,dobra ideja...se mi zdi da če dam riž zraven zelenjave, je zelo močan okus po rižu..aja, pa še to-tašča je rekla, da kombinacija riž in korenje zapira...a je to res?...sam riž ne, pa tudi korenje ne..skupaj pa...ma bomo videli...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.10.2009 23:05:49   
yania
na FB imam link od filmčka če katero zanima...sem na spletni album dala, ker na FB bi prej osivela...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.10.2009 23:08:07   
Najaa
Ja, tud sam riž al sam korenje zapira. Še nisi slišala, če maš drisko, da se priporoča dieta ala riž, prepečenec, banane ipd? user posted image
Jaz pa ne vem, kaj Niko zapira. Ma kaka cel dan, sam po malo. Včasih smrdi kot da je cela plenica polna, najdem pa sam kak bobek v njej. user posted image Sem danes našla tam pri sadju ene kašice, jabolko-sliva. Ful poceni, za 2x100ml komaj 1,15 evra. Pa raje ji bom sama naredila, itak, ampak sem kupila, ker sem najprej misla, da bi ji takoj dala, ker je bil čas za jest. Pol sem ji pa kar mleko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.10.2009 23:08:29   
felix7
aja, punce, še en nasvet, ki bo morda kateri prišel prav: kolegi imajo malce starejšo punčko od našega fanta in so prišli do ugotovitve, da kadar dajo svoji punčki AD3 kapljice popoldne ali zvečer, da ponoči slabše spi. Odkar so ji pričeli dajati kapljice zjutraj oz. dopoldne, težav s spanjem nimajo več... user posted image Jaz sicer nisem ugotovila, kje bi tu bila povezava, ampak probati ni greh. Jaz sicer Juretu vedno dajem kapljice zjutraj, s spanjem pa tudi nimamo težav user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.10.2009 23:09:07   
felix7

Tudi jaz sem danes kupila opevano oranžno bučo, zdaj pa prosim kak recept. user posted image felix, yania ali katera druga, ki jo je delala? Baje dolgo zdrži v hladilniku?

Ta buča res abnormalno dolgo zdrži, jaz sem jo odtrgala enkrat konec avgusta, če se prav spomnim. Potem je en mesec stala v hladilniku, potem pa sem jo začela kuhat Juretu. Odrežem en krhelj in ga skuham na sopari. Buča se ful lepo z vilico zmečka v kašico, ki je zelo gosta, zato jo razredčim s 30 ml AM. Pa dober tek user posted image Ko sem jo začela rezat, sem jo potem samo s folijo zavila, da se ne suši.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.10.2009 23:09:29   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi user posted image , ti pa potrjujem za petek user posted image
Če je to v petek dopoldne, bi tudi jaz z veseljem prišla, če se nista kaj bolj privat zmenili.

Tudi jaz ne vem, ko sta tako skrivnostni,,,po mojem je to bolj na 4 oči...user posted image ...nič, Nina, se pa mi2 dobiva sami,,,,user posted image

zdej te bom pa za ušesa user posted image sej Najaa je najprej tebe povabla user posted image šele pol mene user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.10.2009 23:09:51   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

A ima mogoče katera tazadnji prospekt od bauhausa doma.Me zanima od kdaj velja akcija ,ker smo polovico cajtng pojedliuser posted image zdaj pa rabim datum ker grem nekaj kupit?

do nas cajtng od Bauhausa ne pride, očitno živimo v prevelikih rovtah user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.10.2009 23:10:13   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

yania... user posted image ne nisem mislila da je ne bom sploh več imela, samo pravijo da pri Mireni je res možno da je nimaš več...ali pa je imaš čisto malo... moja svakinja je res nima zdele že 2,5leta...

bučke... pa o kakšni buči to govorite mi zna ena sliko pokazat? taj jih ima tudi rad... sam zdaj jih ni več, smo že vse pojedliuser posted image mi smo jedli take zelene....oranžne imamo pa za noč čarovnicuser posted image user posted image user posted image

pogooglaj - hokaido buča user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.10.2009 23:10:39   
felix7

na FB imam link od filmčka če katero zanima...sem na spletni album dala, ker na FB bi prej osivela...user posted image

itak user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.10.2009 23:12:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi user posted image , ti pa potrjujem za petek user posted image
Če je to v petek dopoldne, bi tudi jaz z veseljem prišla, če se nista kaj bolj privat zmenili.

veš, da user posted image ti kar pridi, nismo se glih na privat menile, te z veseljem povabmo zraven. Samo nismo še čist fiksno dorekle, dokler Najaa ne potrdi prihoda v Lj. Sicer pa na standardni lokaciji, v petek ob 11.30 user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.10.2009 23:12:52   
Najaa

user posted image user posted image user posted image ful dobro! Ja sej je prav lepo plazi in še lepše sedi! Vidi, Nika pa še ne sedi stabilno, a ni to hecno? Pol ti pa vstane. Le kam se ji mudi??

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.10.2009 23:13:52   
yania

Ja, tud sam riž al sam korenje zapira. Še nisi slišala, če maš drisko, da se priporoča dieta ala riž, prepečenec, banane ipd? user posted image
Jaz pa ne vem, kaj Niko zapira. Ma kaka cel dan, sam po malo. Včasih smrdi kot da je cela plenica polna, najdem pa sam kak bobek v njej. user posted image Sem danes našla tam pri sadju ene kašice, jabolko-sliva. Ful poceni, za 2x100ml komaj 1,15 evra. Pa raje ji bom sama naredila, itak, ampak sem kupila, ker sem najprej misla, da bi ji takoj dala, ker je bil čas za jest. Pol sem ji pa kar mleko...

ja, sem vidla to kašico, sliva...nisem še probala, sem pa tudi že pomislila...pa mislim da tudi marelica-od Hippa da mehča blato...
ma naš je vsak dan banano, hruško ali jabolko...danes sem vsaj kupila nektarino...če dam borovnice vmes sva pa oba plava od "bu"...pa stolček, pa cela kuhinja...mi pove, da ni tako dobro...user posted image
kakih marelic, pa kaj vem, nočem kupiti v trgovini, ko imam filing da je ful špricano...breskve, pa ne vem, če jo najbolj prenaša...ali je bil slučaj, ampak vedno ko je pil le kompot je bil tečen,,,,hm...ne upam..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.10.2009 23:14:21   
Najaa

aja, punce, še en nasvet, ki bo morda kateri prišel prav: kolegi imajo malce starejšo punčko od našega fanta in so prišli do ugotovitve, da kadar dajo svoji punčki AD3 kapljice popoldne ali zvečer, da ponoči slabše spi. Odkar so ji pričeli dajati kapljice zjutraj oz. dopoldne, težav s spanjem nimajo več... user posted image Jaz sicer nisem ugotovila, kje bi tu bila povezava, ampak probati ni greh. Jaz sicer Juretu vedno dajem kapljice zjutraj, s spanjem pa tudi nimamo težav user posted image

jaz tudi dajem zjutraj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

karmyka

Jan (34%)

Žan (34%)

Denis (9%)

Tadej (22%)

Število vseh glasov: 373

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!