yania
|
Leo Tia, ja to nas še vse čaka, ko bojo tudi naši bolj aktivni in hodeči ....ja, jaz če pogledam le 2 dni nazaj, se danes kaže res napredek. Vsak dan kaj novega pogrunta, je bolj samozavesten.... Samo ne razumem, kaj ima otroček pri teh mesecih od ene juhe s fižolom in kruhom?..zakaj vztrajaš na hrani ki jo vi jeste? Pa ne me razumeti narobe, pač samo vprašam, sploh ne da bi te obsojala....ne rečem kake testenine, ali pa špinača, pa mesek,,,pač če že soliš...samo pasulj, pa hrenovke, pa smoki,,,ne vem no...a veš kako je smoki alergen (arašidi)...se mi zdi da bodi res malo bolj previdna...sej alergije se ne pokažejo takoj...lahko ima kasneje npr.seneni nahod..ma kaj vem..jaz sem že pri skuti in jogurtu skeptična, čeprav uredu prenaša...je pa prej se zbudil in jokal, po 1 dobri uri spanja,,,pa me moj vpraša, kaj je jedle, in sem mu rekla, da ob 18.30 pol navadnega jogurta 3.5 in pol banane, pa četrt nektarine in 1 piškotek noter....pa je bilo zelo redko...no to je bil njegov večerni obrok, pa je bil kar malo prepozen,,,samo je imel kosilo šele ob 15ih, pa nama je ta obrok sfalil...drugič bom raje kar mlečni obrok dala-kašico...ma ni ga za srati...potem pa se pritoćujemo, kaj ga ponoči serjejo... ...ja sej ni čudno, ko včasih jih res lahko kaka hrana matra..pa fižol, tudi če samo juhica, je res težko...ti pa moram čestitati za banano, ti tega še nisem napisala..ko si enkrat rekla, da ti koščke lepo papa, in da jo kar grize...super ....komaj čakam da Timonu tudi dam...bom jutri poskusila, kako bo šlo.... Koki, kaj danes pa imaš uro nazaj premaknjeno?...saj še ni 23 Najaa, bučka, jaz mu jo dam poleg vsake zelenjave , ali pa kar samo bučko in krompir skuham, pa malo piščančjega meseka noter...pa kuham ene 20 minut, pa žlička olivnega, ali pa na koncu daj 1 merico AM ali žličko kisle smetane,,,,tako da je bolj kalorično...Timon to obožuje.... Kje si jo pa kupila?...v trgovini? Drugače pa je odlična tudi za odrasle kot juhica, jo zmiksaš...na olivnem olju popečeš, malo česna, pa potem popečeš toast kruhek pa žlička kisle na vrhu...njami...aja, pa eni jo spečejo, kot na žaru,,,jaz to še nisem...