|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
10.10.2009 22:23:20   
ema tiara
persida, maš zs

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.10.2009 22:26:02   
Najaa
Persdia, sej se ne derem. Z veliko sem napisala, ker ko napišem z majhno, ne vidiš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.10.2009 22:38:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Spale do 9h. user posted image
Mogla sem se pohvalit... user posted image

jaz pa ne povem, do kdaj sva midva spala, ker boste rekle, da nisem normalna user posted image

no, moj mož je pa prišel ob 3h iz službe, zdaj pa že eno uro spi. Ga grem počasi zbudit, mi je naročil, da naj ga zbudim po eni uri user posted image

za tebe vem, da imaš ekstremne. kaj do 11 al 12h? al še več??

ne, ni blo več... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.10.2009 22:38:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix- kaj za vraga mešaš tvojmu otroku v hrano ,povej vsaj polovico recepta ,da enega otroka ohromim vsaj malouser posted image

to so geni user posted image je pa res, da je v spalnici trda tema, spi pa pri meni v postelji (ne celo noč, samo jutranjo rundo) in ga to ful pomirja.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.10.2009 22:38:27   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

PERSIDA ko se že ravno s seznamom ukvarjaš....sn pozabla javit, da imamo od 8.10. dalje PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno je bil to dan za zobke, ker takrat smo ga tut mi dobili user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.10.2009 22:40:39   
Najaa

Spale do 9h. user posted image
Mogla sem se pohvalit... user posted image

jaz pa ne povem, do kdaj sva midva spala, ker boste rekle, da nisem normalna user posted image

no, moj mož je pa prišel ob 3h iz službe, zdaj pa že eno uro spi. Ga grem počasi zbudit, mi je naročil, da naj ga zbudim po eni uri user posted image

za tebe vem, da imaš ekstremne. kaj do 11 al 12h? al še več??

ne, ni blo več... user posted image

eh pol pa tak v redu... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.10.2009 22:41:25   
felix7
yania, sem ostala brez besed, bogi otroci user posted image user posted image user posted image kljub vsemu pa ne vem, če bodo z vami na kosilo spustili samo otroke. Mamo mi tudi eno zahojeno žlahtnico (ne bom napisala katero, ker pol to pol Dolenjske zve...), samo se ne spuščamo na njen nivo, če že mamo kakšno familiarno zadevo, povabimo njih kompletno.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.10.2009 22:41:28   
kaja02
CCCCIIIITTTTTTTAAAAA!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.10.2009 23:02:03   
PERSIDA
Otroci siti zdaj pa mami lahko gre.Lahko noč.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.10.2009 23:44:15   
yania
Joj, sem si po nextu malo učke pasla...kolk so ene cotke luškane, samo ne najdem pa nič pametnega za mojo pupo, ko bi rada eno oblekico lepo našla, žametno...smo včeraj kupile rozika škornje, take luškane,,,,ona bi stalno kiklce pa oblekce imela...zdej pa ima samo poletne variante..pa če se res misli shladiti, bo kriza...nič, jo bom mogla enkrat s sabo v kako Zaro vzet, al pa HM (kot vedno, in potem ima tričetrt otrok enake cunjeuser posted image ...pa ne da mene moti, samo Najo, ko potem mi stalno govori, mami podpiši mi to, Eva  ima enako, al pa Ana ima enako itd....kako se to boji, da ji nekdo zamenjauser posted image ...pa sej prav da čuva svoje stvari,,,

Najaa, kako 800 ml mleka, si ti razumela?...pa nehaj...kam naj to spravim, poleg GH?? ne ne, vse skupaj,,,samo to je kar veliko..no če ti ne poje polnega obroka ni tolko, če pa je obrok po 200 ml, pa je težko včasih še tolk zaliti trebuščkauser posted image

Felix , ja te razumem, popolnoma, samo moja s.je tak fenomen, da ji ni para...ma, res mi ni , da jo gledam tam..pa sori, tudi če ima 34 let, pamet je za ...ne vem kaj naj rečem kolk let, da ne bom koga žalilauser posted image

nič, grem tudi jaz počasi...da se naspim....me še tuš čaka, pa Timonu morm še 1x mlekca dat,,,ker drugače se mi itak misli čez kako urco zbudit,ko je šel danes tako zgodaj ...

lepo spite...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
11.10.2009 7:39:49   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

evo pa da se se jaz danes mal javim,...kak lep dezeven dan :), no vsaj spal smo fajn,ker se je moj odselil v dnevno,...sem sama kraljevala na celi postelji :))))
Lolita-no sej zadnje cajte so pa vse vecji, ker se pac mojmu ne gre v glavo kako to da jst od njega zahtevam, da naj se mal otroku posveti, ne pa sam sedi za racunalnikom,....pol se pa itak skor pojeva od kreganja, ker mi uzdigne plafon ko mi rece, ful si se spremenila,...in to zato ker pac ne sedim zvecer z njim pred tv do 4 zjutraj,....njemu je pac cist samoumnevno da jst moram cel dan bit z tamalo,poskrbet da je stanovanje  ko skatlica, da so cune oprane,on pa prav pol ok bom jaz kuhal,..da bos mela vec casa, da ga lahko prezivis z tamalo ker te rabi,...hm kako prosim????????????????...pol mi pa zvecer ko zaspim v fotelu rece,..joj kolk si ti cudna,...ah pa se velik je tega za povedat,...no pa ne bom da vas ne zamorim ze dopoldne  :)

pa ostale cvekice kako ste?kaj boste danes kaj pocele?

mal so tu tudi kulturne navade, oni so tak navajeni, ti ga boš morala pa drugač navadit, ker me pa nismo navjene bit sužnjeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
11.10.2009 7:55:28   
Lolita23
Dobro jutro!!!

Jaz bom danes mislim, da prvič malo jamrala, ampak sem fuč utrujena zbita....Včeraj sem stregla ko nora 25 ljudem na abramcu, ampak res ko nora, tak še v najbslabših časih strežbe nisem delalauser posted image Potem sem še pomagala našem glavnemu zabavljaču skeče delat.Hb da je moj prevzel Tjašo pa nalivanje vina, ker bi se mi mešal.Drugače pa je bilo super, so bili fajni skeči, le glavna anbrahamec in njegova žena, torej tast in tašča nista na koncu le mogla iz svoje kože in sta šla malo gostom na jetrauser posted image user posted image user posted image

Drugač pa je moja punčka dobivala same pohvale, ker itak je šla od rok do rok in na koncu zaspala pri eni punci na roki, ker enostavno ni folgala več takega zabavništvauser posted image user posted image user posted image In ko se je zbudila je sevada nadaljevala, ma bodoče mamice so bile čist avt.Ob osmih je zaspala se le enkrat zbudila ponoči kljub temu, da so v spodnjem štuku skoz špilal na harmoniko in spala do sedmihuser posted image user posted image user posted image Tak sem jo morala pohvalit ni kaj, si zasluži, ker se je s tem tudi mami spočila malo bolj.

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.10.2009 7:57:11 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
11.10.2009 10:17:29   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

mama_milchy - še vedno mi nisi povedala kje si našla takega dedca oziroma kje hudiča še delajo takeuser posted image ?

delali so jih daljnega leta 75 v beli krajini user posted image
ma Persida; sej včasih mal pojamram ampak to so moji prebliski; evo danes ko bi lahko počival, ko je nedelja in itak gre za 18v nočno, ne, on je šel strop v žigini sobi rihtat

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
11.10.2009 10:56:38   
leo**tia
oj punce naša noč je bila katastrofalnauser posted image ..sam se je budila in celo 3xjedlauser posted image ....mislim da bo zobek..ima tako belo piko na dlesni in vse otečeno..jaz pa sem tako kašljala da sem ob pol2 kar 3x bruhala..od česa ne vem....sam nisem mogla ustavit kašljauser posted image ...nismo nič naspani,no vsaj jaz ne..grem delat kosilo,pol pa na potepuser posted image ...lp

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
11.10.2009 11:04:52   
leo**tia
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=141261#imageShow....take mi zganja ob 11 uri pa tud ponoč ko ji ni za spat..user posted image povejte mi kdaj ji lahko ponudim vloženo papriko?'sem včeraj vlagala tisti mali zelen paradižnik,pa paprikouser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
11.10.2009 12:17:20   
mama_milchy
http://bibaleze.si/clanek/prihajam_pripravita_se/video-rojstvo-male-dunje.html

ste vidle?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
11.10.2009 13:45:40   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

http://bibaleze.si/clanek/prihajam_pripravita_se/video-rojstvo-male-dunje.html

ste vidle?

ful dobro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4642
11.10.2009 17:36:29   
mama_milchy
meni se danes čveka user posted image , ko druge ne morem nič delat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
11.10.2009 18:43:18   
Najaa

meni se danes čveka user posted image , ko druge ne morem nič delat user posted image

boga. je kaj boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4644
11.10.2009 18:46:45   
Najaa
No naj povem, da smo mi danes uvajal pico. user posted image user posted image user posted image Nika je namreč dobila pločnik (kruh od strani) za glodat. Z vloženo papriko bomo pa počakal še nedoločen čas. user posted image Novo je še to, da se je danes prvič postavila na noge ob kavču. Jaz sem ležala gor, ona pa je bila na tleh in tako dolgo se je trudla, da je vstala, da me je lahko poslinla po roki. user posted image Sam to je trajal ene 5 sekund, pol se je pa zrušla. user posted image

Vprašanje - a še kater user posted image daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
11.10.2009 18:48:27   
mama_milchy

boga. je kaj boljše?

ma kje pa, pa da bi me sam križ bolel, bi blo ok samo niti sedet ne morem prav,

pojdi na FB

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
11.10.2009 18:50:51   
mama_milchy

Vprašanje - a še kater user posted image daje rokice nazaj. Npr. ko jo hočem dat v ležalnik ali lupinico, ji moram roke prav naprej dat. Ker ona se sam naprej steguje. Ne vem, upam,da sem razumljivo napisala.

če sem prav razumela; Lea se full upira; ko jo dajem recimo v lupinico, ji rokice moram držat, da jo lahko privežem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
11.10.2009 18:52:07   
mama_milchy
aja; vložena paprika; bo na sporedu drugo leto, nič prej zaradi kisa in dodatkov, ki pač grejo noter

Neposredna povezava do sporočila: 4648
11.10.2009 19:40:39   
MalaČebelica
dober večer. danes pa je zatišje tukaj. no, saj jaz tudi nimam kaj pametnega povedati user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4649
11.10.2009 19:49:21   
mama_milchy
Najaa, a mi lahko zaupaš kje si unga spidermana, ki si ga Žigi za RD dala, dobila?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?