yania
|
Joj, sem si po nextu malo učke pasla...kolk so ene cotke luškane, samo ne najdem pa nič pametnega za mojo pupo, ko bi rada eno oblekico lepo našla, žametno...smo včeraj kupile rozika škornje, take luškane,,,,ona bi stalno kiklce pa oblekce imela...zdej pa ima samo poletne variante..pa če se res misli shladiti, bo kriza...nič, jo bom mogla enkrat s sabo v kako Zaro vzet, al pa HM (kot vedno, in potem ima tričetrt otrok enake cunje ...pa ne da mene moti, samo Najo, ko potem mi stalno govori, mami podpiši mi to, Eva ima enako, al pa Ana ima enako itd....kako se to boji, da ji nekdo zamenja ...pa sej prav da čuva svoje stvari,,, Najaa, kako 800 ml mleka, si ti razumela?...pa nehaj...kam naj to spravim, poleg GH?? ne ne, vse skupaj,,,samo to je kar veliko..no če ti ne poje polnega obroka ni tolko, če pa je obrok po 200 ml, pa je težko včasih še tolk zaliti trebuščka Felix , ja te razumem, popolnoma, samo moja s.je tak fenomen, da ji ni para...ma, res mi ni , da jo gledam tam..pa sori, tudi če ima 34 let, pamet je za ...ne vem kaj naj rečem kolk let, da ne bom koga žalila nič, grem tudi jaz počasi...da se naspim....me še tuš čaka, pa Timonu morm še 1x mlekca dat,,,ker drugače se mi itak misli čez kako urco zbudit,ko je šel danes tako zgodaj ... lepo spite...