Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a veš da sem danes prav pogledala za te skute, ko sva se pogovarjali in tud v trgovini imajo marelica-jagoda-banana. Zdej pa res ne vem, a misliva obe isto. Te male skutice, 6x50ml od LM? Aja, zdej vem, o kateri skuti ti to govoriš...ma ne , ni to ista skuta....tista ki jo je Timon jedel, je res le marelica ali pa borovnica, pa samo 1 je, ni jih 6 skupaj,,,ja, vem, tam jih je 6 skupaj, in zgledajo u bistvu kot fruhtzverge, a ne?...no in še to, ni 50g ampak 100 g, u bistvu je kot bi jogurtov lonček dal napol...samo spodnji del, pa je u bivtvu velikost skute...zdej veš?...prodajajo tudi navadno-piše gor pasirana skuta (bela gladka)...to imam v hladilniku,zato sem tudi šla pogledat koliko gramska je...haha,,,no, viš, obe sva imeli prav.,,ja tiste k jih je 6, ma meni se zdijo še preveč sladke, pa kaj pa vem, mogoče imam samo filing, ampak je zelo podobna fr.zvergu, a ni? ja ja, zdej tud jaz vem. tista tvoja je okrogla! a ne da? ma, čisto sem zabluzila. ja, jaz imam pa te, ki so kot fruhcwerge.
|