Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:24:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
mi smo pa danes prvič zaspali v posteljici po enih treh mesecih. in to brez večjih protestov me zanima kaka bo noč. večino dneva je itak prespala danes. pa še jaz sem ji malo pomagala če je pa taki tečen dan.... moj škripec mi še vedno nagaja a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila bravo Taju od Nobady za 7. mesecev in prve besedice aja MamaM glede tega stroja, ko se zgoraj odpira pa nimam izkušenj. ga je pa imela ena bivša sodelavka. ampak je bil samo pralni stroj in ne kombinacija pralnega in sušilnega in je bila zadovoljna. imela pa ga je zaradi male kopalnice, ker mislim da je oni stroj širok 45cm... no, mogoče niso vsi take velikosti, ampak njen je bil...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:25:09
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy Ojla cveke, evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice? Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje? In kako si??Ne vem če si napisala kako je ime tvojemu , in kako kaj tvoj ljubi???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:27:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy Ojla cveke, evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice? Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje? to pa sploh ni res, ker sem te takrat vprašala, če želiš nazaj na seznam in da povej podatke. Tak da neopažena nisi ostala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:28:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy Ojla cveke, evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice? Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje? ojla. mogoče smo zadnjič spregledale tvoj post. včasih nas malo čas baše in je zatišje tu gori drugače pa se trudimo čim bolj redno čvekat..
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:28:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica moj škripec mi še vedno nagaja a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila kaj te to boli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:29:08
|
|
|
|
Yassy
|
Lolita,...moja mala jumperka je pa Lina,dragi pa je kr vredu,...no sej ves razen kaksnih mini prepirov, ko hoce bit malo pameten,...drugace se ga pa kr da skomandirat,...recimo da:P,...pa ti kak si? Kaj pa tvoj ,...saj sploh nevem je ali , ime pa ji oziroma mu je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:29:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ok dedi že danes pijejo, pa kar naenkrat mi je še smreka na trati zrasla, ma ludo kaj so ti mlaj postavli???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:30:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica moj škripec mi še vedno nagaja a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila kaj te to boli? zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:31:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ok dedi že danes pijejo, pa kar naenkrat mi je še smreka na trati zrasla, ma ludo kaj so ti mlaj postavli???
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:31:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy Ojla cveke, evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice? Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje? ojla! ma kje si ti? kdaj si pa pisala? res pa,da ne berem vedno za nazaj na tabelo se vpisujejo pregledi,pa datum 1. zobka.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:31:53
|
|
|
|
Yassy
|
najaa,...oprosti res nisem opazila tega, pa sem sla parkrat pogledat ce mi je katera kaj napisala, pa nisem nic vidla,...no sej to da me lahko kej v nos sune pa ne vidim,pa itak ni nic novega. hehehe,....no ce se da splezat nazaj,...bi jaz prosla ce me nazaj zapopate na seznam :D,...hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:32:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:34:16
|
|
|
|
Yassy
|
spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:36:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica moj škripec mi še vedno nagaja a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila kaj te to boli? zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti... a to te boli odkar si rodila? mojo prijateljico je bolelo ko skoraj celo leto, ko je mela malega. Ko je shodil, je bilo pa počasi malo boljše. zdaj bo star 3 leta, pa jo občasno še zaboli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:36:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy najaa,...oprosti res nisem opazila tega, pa sem sla parkrat pogledat ce mi je katera kaj napisala, pa nisem nic vidla,...no sej to da me lahko kej v nos sune pa ne vidim,pa itak ni nic novega. hehehe,....no ce se da splezat nazaj,...bi jaz prosla ce me nazaj zapopate na seznam :D,...hvala daj podatke o vseh pregledih in rojstni datum in če ima kak zobek...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:37:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic? pa po moje si bla gor kak mesec nazaj. ne vem... a veš, da sem zadnjič brisala številke v mobitelu in sem te mela še vedno v imeniku?! od takrat, ko si mi poslala številko, da sporočam, ko katera rodi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:37:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:38:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic? naš mali lepo napreduje,no zdajle ga par dni ponoč neki matra,drugač smo pa ok Pupa je pa še zdajv v sloveniji,sam je polno zaposlena in se ne javlja sem gor Nič punce ,grem jaz v meževo in upam,da bom lahk par ur skupaj spala Lepo čvekajte in se mejte fajn Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:39:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Yassy najaa,...oprosti res nisem opazila tega, pa sem sla parkrat pogledat ce mi je katera kaj napisala, pa nisem nic vidla,...no sej to da me lahko kej v nos sune pa ne vidim,pa itak ni nic novega. hehehe,....no ce se da splezat nazaj,...bi jaz prosla ce me nazaj zapopate na seznam :D,...hvala daj podatke o vseh pregledih in rojstni datum in če ima kak zobek... pa slikco
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:44:38
|
|
|
|
Yassy
|
najaa,...hehehehe no sej jst jo mam pa se zdej tvojo,...sem lih zanc neki po mobitelu brskala,..pa naletim na tvojo stevilko, sej pol sem pa zato cez par dni prisla mal na net pogledat kak ste,...no pa res da sem vas ze kar neki casa iskala,...sam nikakor nisem uspela najt,..no pol pa mi zanc posle sestricna link nej glasujem zanjo na miss busi pa vidm tm ob strani povzetek s foruma,..pa vidim neki marcevski 2009,..sem rekla,..pa ne sej ne morem vrjet da bo to to,...pol sem tko heppy gor prsla,...no pa sem tud kr hitro odsla dol hehehehe ja seznam zdele pa hm,...caki bom pogledala,...sam pojma nima kje mam sploh kartoncek,...ja za zobek pa,...ga ze imamo,..je vn pokukal 25.09.2009
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:48:19
|
|
|
|
Yassy
|
lepo spi spps,..upam da ti uspe kak dolg kos spanca vn potegnit iz danasnje noci.Lepo sanje aja za slikco pa,..hm bo pa treba mal pomoci,..k nevem kako se jo da gor:D
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:05:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober večer! Sva gledala film z dragim pa se vam samo na hitro malo javljam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:09:04
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady evo še nisem pokazala slikic s krsta... iiii kaki mali frajerček je bil Taj čestitke Ti pa si se kar fejst ustrigla ... ti paše
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:12:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Sva gledala film z dragim pa se vam samo na hitro malo javljam. ja, itak, ne morš, da ne bi pršla vsaj malo pogledat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 22:18:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober večer! Sva gledala film z dragim pa se vam samo na hitro malo javljam. ja, itak, ne morš, da ne bi pršla vsaj malo pogledat res je
|
|
|
katero ime vam je bolj všeč?nika23Lana (
26%)
Ema (
25%)
Eva (
24%)
Nicole (
6%)
Lia (
15%)
Sarah (
5%)
Število vseh glasov: 379Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!