|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
9.10.2009 21:24:28   
MalaČebelica
mi smo pa danes prvič zaspali v posteljici po enih treh mesecih. in to brez večjih protestov user posted image user posted image me zanima kaka bo noč. večino dneva je itak prespala danes. pa še jaz sem ji malo pomagala user posted image user posted image če je pa taki tečen dan....

moj škripec mi še vedno nagaja user posted image a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila user posted image user posted image user posted image

bravo Taju od Nobady za 7. mesecev user posted image user posted image in prve besedice user posted image user posted image

aja MamaM glede tega stroja, ko se zgoraj odpira pa nimam izkušenj. ga je pa imela ena bivša sodelavka. ampak je bil samo pralni stroj in ne kombinacija pralnega in sušilnega in je bila zadovoljna. imela pa ga je zaradi male kopalnice, ker mislim da je oni stroj širok 45cm... no, mogoče niso vsi take velikosti, ampak njen je bil...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
9.10.2009 21:25:09   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

Ojla cveke,

evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice?
Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje?

In kako si??Ne vem če si napisala kako je ime tvojemuuser posted image , in kako kaj tvoj ljubi???

18.3.2009

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.10.2009 21:27:24   
Najaa

Ojla cveke,

evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice?
Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje?

to pa sploh ni res, ker sem te takrat vprašala, če želiš nazaj na seznam in da povej podatke. Tak da neopažena nisi ostala.

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.10.2009 21:28:09   
MalaČebelica

Ojla cveke,

ojla.

mogoče smo zadnjič spregledale tvoj post. včasih nas malo čas baše in je zatišje tu gori user posted image user posted image drugače pa se trudimo čim bolj redno čvekat..

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.10.2009 21:28:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

moj škripec mi še vedno nagaja user posted image a pozna kaka kako pametno zdravilo za to? zdaj si povijam z elastičnim povojem pa se mi zdi da je malo boljše. kaj te vem... ma muči me to že ene tri tedne, da me malo zaboli ko kaki čudni gib naredim. ali danes sem pa mislila da znorim kak me je bolelo. pa prav nekaj mi je preskočilo, ko sem kaki čudni gib naredila user posted image user posted image user posted image

kaj te to boli?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.10.2009 21:29:08   
Yassy
Lolita,...moja mala jumperka je pa Lina,dragi pa je kr vredu,...no sej ves razen kaksnih mini prepirov, ko hoce bit malo pameten,...drugace se ga pa kr da skomandirat,...recimo da:P,...pa ti kak si? Kaj pa tvojuser posted image ,...saj sploh nevem je user posted image aliuser posted image , ime pa ji oziroma mu je?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.10.2009 21:29:23   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ok dedi že danes pijejo, pa kar naenkrat mi je še smreka na trati zrasla, ma ludouser posted image

kaj so ti mlaj postavli??? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.10.2009 21:30:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kaj te to boli?

zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim user posted image user posted image me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli user posted image user posted image pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.10.2009 21:31:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ok dedi že danes pijejo, pa kar naenkrat mi je še smreka na trati zrasla, ma ludouser posted image

kaj so ti mlaj postavli??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.10.2009 21:31:51   
spps

Ojla cveke,

ojla!
ma kje si ti? kdaj si pa pisala?
res pa,da ne berem vedno za nazajuser posted image
na tabelo se vpisujejo pregledi,pa datum 1. zobka.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.10.2009 21:31:53   
Yassy
najaa,...oprosti res nisem opazila tega, pa sem sla parkrat pogledat ce mi je katera kaj napisala, pa nisem nic vidla,...no sej to da me lahko kej v nos sune pa ne vidim,pa itak ni nic novega. hehehe,....no ce se da splezat nazaj,...bi jaz prosla ce me  nazaj zapopate na seznam :D,...hvala

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.10.2009 21:32:03   
MalaČebelica
zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.10.2009 21:34:16   
Yassy
spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.10.2009 21:36:04   
Najaa

kaj te to boli?

zapestje. saj to me vsake tolko začne pa pol samo neha. moja mami pravi, da me je to začelo po eni hudi gripi. ma jaz se ne spomnim user posted image user posted image me pa obe bolita - enkrat ena, drugič druga. zdaj me leva... saj ponavadi je par dni pa si povijam pa pol mine. zdaj mi je pa malo glupo ker ne morem niti Klare prav dvignit. če kak čudno zvijem roko, me ful zaboli user posted image user posted image pa sem mislila če ve katera, kak se to da odpraviti...

a to te boli odkar si rodila?
mojo prijateljico je bolelo ko user posted image skoraj celo leto, ko je mela malega. Ko je shodil, je bilo pa počasi malo boljše. zdaj bo star 3 leta, pa jo občasno še zaboli.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.10.2009 21:36:20   
Najaa

najaa,...oprosti res nisem opazila tega, pa sem sla parkrat pogledat ce mi je katera kaj napisala, pa nisem nic vidla,...no sej to da me lahko kej v nos sune pa ne vidim,pa itak ni nic novega. hehehe,....no ce se da splezat nazaj,...bi jaz prosla ce me  nazaj zapopate na seznam :D,...hvala

daj podatke o vseh pregledih in rojstni datum in če ima kak zobek...

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.10.2009 21:37:30   
Najaa

spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic?

pa po moje si bla gor kak mesec nazaj. user posted image ne vem... a veš, da sem zadnjič brisala številke v mobitelu in sem te mela še vedno v imeniku?! user posted image user posted image user posted image od takrat, ko si mi poslala številko, da sporočam, ko katera rodi.

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.10.2009 21:37:50   
felix7

zdaj pa grem morskega prašička skopat pa krempeljčke mu porezat. pa pridem pol nazaj. pa le glejte da bom imela kaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

hahaha, pa še krempeljčke mu nalakiraj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.10.2009 21:38:21   
spps

naš mali lepo napreduje,no zdajle ga par dni ponoč neki matra,drugač smo pa okuser posted image  Pupa je pa še zdajv v sloveniji,sam je polno zaposlena in se ne javlja sem goruser posted image user posted image user posted image

Nič punce ,grem jaz v meževo in upam,da bom lahk par ur skupaj  spalauser posted image user posted image user posted image

Lepo čvekajte in se mejte fajnuser posted image

Nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.10.2009 21:39:00   
spps

daj podatke o vseh pregledih in rojstni datum in če ima kak zobek...

pa slikcouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.10.2009 21:44:38   
Yassy
najaa,...hehehehe no sej jst jo mam pa se zdej tvojo,...sem lih zanc neki po mobitelu brskala,..pa naletim na tvojo stevilko, sej pol sem pa zato cez par dni prisla mal na net pogledat kak ste,...no pa res da sem vas ze kar neki casa iskala,...sam nikakor nisem uspela najt,..no pol pa mi zanc posle sestricna link nej glasujem zanjo na miss busi pa vidm tm ob strani povzetek s foruma,..pa vidim neki marcevski 2009,..sem rekla,..pa ne sej ne morem vrjet da  bo to to,...pol sem tko heppy gor prsla,...no pa sem tud kr hitro odsla dol hehehehe

ja seznam zdele pa hm,...caki bom pogledala,...sam pojma nima kje mam sploh kartoncek,...ja za zobek  pa,...ga ze imamo,..je vn pokukal 25.09.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.10.2009 21:48:19   
Yassy
lepo spi spps,..upam da ti uspe kak  dolg kos spanca vn potegnit iz danasnje noci.Lepo sanje

aja za slikco pa,..hm bo pa treba mal   pomoci,..k nevem kako se jo da gor:D

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.10.2009 22:05:18   
KOKICA32
Dober večer!

Sva gledala film z dragim pa se vam samo na hitro malo javljam.user posted image

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
9.10.2009 22:09:04   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

evo še nisem pokazala slikic s krsta...

user posted image

user posted image

user posted image

iiii kaki mali frajerček je bil Tajuser posted image user posted image user posted image user posted image  čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Ti pa si se kar fejst ustrigla ... ti pašeuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
9.10.2009 22:12:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!

Sva gledala film z dragim pa se vam samo na hitro malo javljam.user posted image

ja, itak, ne morš, da ne bi pršla vsaj malo pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.10.2009 22:18:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!

ja, itak, ne morš, da ne bi pršla vsaj malo pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

res je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!