Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 20:59:00
|
|
|
|
trinity22
|
kokica za glavo ... da bo čim prej bolš in kako ste ostale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:00:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. a sam 30 minut spi v celem dnevu? drugače te pa dobro razumem, ja...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:01:42
|
|
|
|
Najaa
|
spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:02:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. a sam 30 minut spi v celem dnevu? drugače te pa dobro razumem, ja... ne, zjutraj, ko sva na sprehodu še 30, pa ob 17.30 še 30 minut. in to je to..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:02:14
|
|
|
|
trinity22
|
midve s Tiano sva morale danes ponovno v laboratorij, ker zadnjič, ko sva dobile pikico sva dale tudi kri in vodo, voda ni bila vredu in danes dava ponpvno in voda spet ni vredu .... tako da greva jutri spet dat urin ... ma, ko pa kličem pa vprašam kaj in kako pa reče ja gospa vodica ni čist vredu Ja pa naj mi pove pol kaj je narobe in kako bomo zdravili, ne pa da mi reče ni čist vredu, jo boste jutri spet dali v kontolo, ma halo .... jutri se bom razkurila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:02:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:04:27
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi. ojoj Najaa še zate a si cele dneve sama z malima? Boga.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:06:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:07:20
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:11:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer čer...še tu... Kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:20:38
|
|
|
|
NoBady
|
dober večer.... ka delate? sem brala da ste se neki pogovarjale glede tete s krvavca? ... js ne dojim od 3.meseca pa je še nism dobila...pa tut ne vem če je to nrmalno... sam mam pa maternični vložek in baje da po njemu tud mogoče nimaš ...ma kira podobno izkušnjo? GH... Taj spije 180 zjutraj in zvečer...čez dan pa kak joghurtki, sadje, zelenjava, mes (pač za kosil) in enkrat na dan mu dam še z mlekom kak keksolinoo, medolino...grisolino...neki od tega... ... ka se pa kej drgač dogaja tu.... sem kej pomembnega zamudila, al ste me že brisale s seznama?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:21:16
|
|
|
|
trezika
|
tudi jaz sem tu dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:21:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. a sam 30 minut spi v celem dnevu? drugače te pa dobro razumem, ja... evo taj tut spi 30min max 45min... v tistem času pa glih mal sobo v red spravim al pa kosilo pomagam skuhat ja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:23:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. a sam 30 minut spi v celem dnevu? drugače te pa dobro razumem, ja... evo taj tut spi 30min max 45min... v tistem času pa glih mal sobo v red spravim al pa kosilo pomagam skuhat ja... js pa moram Marušo pohvalit...je že ful navajena, da gre po kosilu spat v posteljco in ponavadi spi nekje 2 uri, včasih tudi več v tem času pa se že da marsikaj naredit....če ne drugega zraven nje zadremat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:24:34
|
|
|
|
NoBady
|
Taj je bil pa danes prvič v hodalici... ma načeloma ful nisem bla za to, da je še prekmalu, pa so moje nečakinje tut ble s 7meseci noter....ma sej ubistvu sedi, se ne postavlja na noge, tak da mu ne bo hudega... ampak lahko ga za kak hip noter odložim, ker drugač na tleh mi vse prešnofa mulc...zdej prou dvakrat na dan po tleh brišem ker drugače mi vse on pobriše... ma obuti hdimo po stanovanju in morm večkrat brisat...komi čakam zimo da prešaltamo na copate...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:24:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer.... ka delate? sem brala da ste se neki pogovarjale glede tete s krvavca? ... js ne dojim od 3.meseca pa je še nism dobila...pa tut ne vem če je to nrmalno... sam mam pa maternični vložek in baje da po njemu tud mogoče nimaš ...ma kira podobno izkušnjo? jaz imam mireno..pa me vsak mesec malo opozori, da je še vedno pristotna, ni pa neke krvavitve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:25:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o kokič, dober večer. kako? Čer, Najič, sem še kar...glava me boli spet..joj, mene bo ta otrok čisto ožel, res...kak me zmatra čez dan...popolnoma nič ne morem narediti poleg njega, ko pa spi tistih 30 minut pa moram kosilo skuhati. a sam 30 minut spi v celem dnevu? drugače te pa dobro razumem, ja... evo taj tut spi 30min max 45min... v tistem času pa glih mal sobo v red spravim al pa kosilo pomagam skuhat ja... js pa moram Marušo pohvalit...je že ful navajena, da gre po kosilu spat v posteljco in ponavadi spi nekje 2 uri, včasih tudi več v tem času pa se že da marsikaj naredit....če ne drugega zraven nje zadremat tudi to mi manjka...včasih ko je še spal 1uro, 1,5 v kosu sem tud zadremala zraven njega ma je prou pasalo...zdej pa ravno zaspim se on že naspi...in pol sem bolj izmučena kot prej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:26:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika js pa moram Marušo pohvalit...je že ful navajena, da gre po kosilu spat v posteljco in ponavadi spi nekje 2 uri, včasih tudi več v tem času pa se že da marsikaj naredit....če ne drugega zraven nje zadremat Kaj bi jaz dala za ta čas!?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:27:15
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer.... ka delate? sem brala da ste se neki pogovarjale glede tete s krvavca? ... js ne dojim od 3.meseca pa je še nism dobila...pa tut ne vem če je to nrmalno... sam mam pa maternični vložek in baje da po njemu tud mogoče nimaš ...ma kira podobno izkušnjo? jaz imam mireno..pa me vsak mesec malo opozori, da je še vedno pristotna, ni pa neke krvavitve jaja sej mam jst tut mireno...pa ni ne duha ne sluha o ... ( no sam moj mi vsake tok časa reče če bom dobila ker sem baje tečna ko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:27:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Taj je bil pa danes prvič v hodalici... ma načeloma ful nisem bla za to, da je še prekmalu, pa so moje nečakinje tut ble s 7meseci noter....ma sej ubistvu sedi, se ne postavlja na noge, tak da mu ne bo hudega... ampak lahko ga za kak hip noter odložim, ker drugač na tleh mi vse prešnofa mulc...zdej prou dvakrat na dan po tleh brišem ker drugače mi vse on pobriše... ma obuti hdimo po stanovanju in morm večkrat brisat...komi čakam zimo da prešaltamo na copate... Aja? Res? Ni šans, ej! Se mi v enem dnevu zrola!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:28:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer.... ka delate? sem brala da ste se neki pogovarjale glede tete s krvavca? ... js ne dojim od 3.meseca pa je še nism dobila...pa tut ne vem če je to nrmalno... sam mam pa maternični vložek in baje da po njemu tud mogoče nimaš ...ma kira podobno izkušnjo? jaz imam mireno..pa me vsak mesec malo opozori, da je še vedno pristotna, ni pa neke krvavitve jaja sej mam jst tut mireno...pa ni ne duha ne sluha o ... ( no sam moj mi vsake tok časa reče če bom dobila ker sem baje tečna ko a ti je prav nič nimaš? Koliko časa pa jo že imaš vstavljeno? Jaz od sredine maja, pa se mi še ni za večno poslovila. No, saj je različno, ene je sploh več nimajo, ene pa malo, ene pa še norlmalno naprej. Tak da...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:34:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady dober večer.... ka delate? sem brala da ste se neki pogovarjale glede tete s krvavca? ... js ne dojim od 3.meseca pa je še nism dobila...pa tut ne vem če je to nrmalno... sam mam pa maternični vložek in baje da po njemu tud mogoče nimaš ...ma kira podobno izkušnjo? jaz imam mireno..pa me vsak mesec malo opozori, da je še vedno pristotna, ni pa neke krvavitve jaja sej mam jst tut mireno...pa ni ne duha ne sluha o ... ( no sam moj mi vsake tok časa reče če bom dobila ker sem baje tečna ko a ti je prav nič nimaš? Koliko časa pa jo že imaš vstavljeno? Jaz od sredine maja, pa se mi še ni za večno poslovila. No, saj je različno, ene je sploh več nimajo, ene pa malo, ene pa še norlmalno naprej. Tak da... čisto nič je nimam... tud jaz jo imam od maja... po tistem sem dvakrat zakrvavela ko mi jo je vstavla G. po tistem pa nič več
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:34:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve s Tiano sva morale danes ponovno v laboratorij, ker zadnjič, ko sva dobile pikico sva dale tudi kri in vodo, voda ni bila vredu in danes dava ponpvno in voda spet ni vredu .... tako da greva jutri spet dat urin ... ma, ko pa kličem pa vprašam kaj in kako pa reče ja gospa vodica ni čist vredu Ja pa naj mi pove pol kaj je narobe in kako bomo zdravili, ne pa da mi reče ni čist vredu, jo boste jutri spet dali v kontolo, ma halo .... jutri se bom razkurila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:34:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, želim ti eno dolgo in mirno noč. trinity, jaz sem podobno kot kokica... ožeta do amena. čakajo me pa še trije "krvavi" dnevi. ah sama bom, pa bo pestro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 8.10.2009 21:37:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Taj je bil pa danes prvič v hodalici... ma načeloma ful nisem bla za to, da je še prekmalu, pa so moje nečakinje tut ble s 7meseci noter....ma sej ubistvu sedi, se ne postavlja na noge, tak da mu ne bo hudega... ampak lahko ga za kak hip noter odložim, ker drugač na tleh mi vse prešnofa mulc...zdej prou dvakrat na dan po tleh brišem ker drugače mi vse on pobriše... ma obuti hdimo po stanovanju in morm večkrat brisat...komi čakam zimo da prešaltamo na copate... Aja? Res? Ni šans, ej! Se mi v enem dnevu zrola! ma ja, v moji hiši ne bo tega... samo tu pri nas je drugače, je tud tak vse čudno bajta narejena... ko greš iz moje dnevne v kuhinjo greš praktično ven pa v kuhinjo ... ne znam opisat drugače... tak smo navajeni ker sta babi in dedi včasih imela kmetijo doma in je zdej tak prenovljena kmečka kuhinja
|
Glasbeni vrtiljakecklitiaMorda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?Da (
50%)
Ne (
26%)
Včasih (
24%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!