yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer punce..kako ste??mi vredu,mali ne teče več s noska...jutri ima ceplenje,samo ne vem 2dozo je imela avgusta..zdaj je za tretjo dozo baje..sam ni 3 doza s 9mescov?? mi smo danes papali juhco s veliko zelenjave..jedla je ko velika..ne tlačim ji več...samo mal razrežem na manjše kose,,pa tud rezance v juhi sam mal razrežem..nič ji ne zaletava ..povejte mi a je dovolj da ima zjutraj 180ml mleka in zvečer pred panjem??ostalo je na gh,pa tud čimveč pudingov,in mlečne zadeve ji dajem da ima vsaj 3-4mlečne obroke..ker flaške čez dan sploh noče v usta prijet..samo sok al pa čaj..če ji dam mleko se dere kot bi jo iz kože dajali meni je ravno včeraj P rekla, da je dovolj če ima dve dojenji (zjutraj in zvečer) ostalo pa GH, namesto enega dojenja čez dan pa naj ji dam nek mlečni izdelek; sta pa najini enake starosti nekje; samo midve z Leo sva še daleč od samo dveh podojev samo 2 podoja pri 6m?? u, to je pa malo. meni se tudi zdi malo midve sva jih imele danes 5 pa je imela 3 obroke GH, ob 11h sadje, ob 14.30 rdečo peso in mesek, vse zmiksano, ker pretlačeno ne gre dol , pa ob 19.30 še milupin riž z banano, sem ji skuhala polento on zmešala z AM, pa ni bila zadovoljna, lačna ful ampak za vsako žlico se je zmrdovala in jokala zraven, no pol sem ji ono kašico nardila in je zmazala 170 ml ko keks Meni je tudi Timon smešen, ko je lačen, pa mu dam npr.hruško in malo banane, ko ne obožuje tega najbolj..in potem se kremži, pa dela buuu, pa kar mal ven hoče metat, ampak usta pa odpira, ker je lačen...kolk je srčkan...je pa prav navihan, zdej je pogruntal da s tem njegovim buuuu s polnimi usti jezi mamico, njemu pa fuuullll dogaja ....in ko rečem, Timon ne tega delat, njemu še bolj dogaja....hahaha....